KEVÄT TULEE MYÖS ILMAN UUSIA KEVÄTVAATTEITA

Keväällä kirkkaassa auringossa voi tuntua siltä, että itse kuin vaatekaappikin on vähän nuhjaantunut ja tunkkainen. Huomaan itsestäni, että kevät on syksyn lisäksi sellaista aikaa kun kaipaa vähän jotain uutta. Uusia hiuksia, jotka on onneksi aika helppo saada, tai uutta harrastusta. Houkutus voi olla oikeasti iso muuttaa suuntaa kunnolla, päivittää oma tyyli ja vaatekaappi kevään kunniaksi uuteen uskoon ja pestä ikkunat. Suosittelen kuitenkin pesemään vain ne ikkunat! Koska kevät tulee myös ilman uusia kevätvaatteita.


Oon pariinkin kertaan sanonut, että keväällä on kaikista parhaimmat vaatteet kaupoissa ja oon edelleen sitä mieltä. Tuntuu että kesävaatteet pusketaan näkyville viimeistään jo helmikuussa ja on aika vaikea olla uppoamatta siihen haavekuvaan paahteisista kalliosita ja sulavista jäätelötötteröistä. Sitten tulee ostettua kesätoppi paukkupakkasilla ja pahimmassa tapauksessa kesän tullen se ei todellakaan ole enää sitä mitä haluaa pitää päällä. Been there, done that. Keväällä onkin jostain syystä helpompi innostua uudesta ja raikkaasta, liehuvista helmoista ja kevyistä silueteista. Mutta kehoitan malttamaan. Kaivamaan ne omat kevätvaatteet kaapin pohjalta tai varastosta eteen, ennenkuin toteaa että _tarvii_ ehdottomasti jotain. Melkeinpä väitän, ettet tarvitse kovinkaan montaa, jos yhtään uutta kevätvaatetta jo todennäköisesti täyteen vaatekaappiisi ;---) Sitä on saattanut unohtaa, että sulla oli jo olemassa jokin hyvin vastaava tuote kuin mistä haaveilet. Oon nimittäin huomannut, että kun trenssejä ei oo katsellut viimeiseen puoleen vuoteen, on ne yhtäkkiä aika inspiroivan oloisia. Tän takia sanon taas, että kapselivaatekaappi on niin nerokas. Hetken piilossa olleet vaatteet on kuin uusia kun ne saa taas käyttöön! Suosittelen siis jokaista jemmaamaan talvivaatteet nyt pian varastoon odottelemaan ens talvea, jolloin voi niistä innostua ihan uudella tapaa. Kaappiin saa tällä tavalla ihan uutta ilmettä ja tilaa inspiraatiolle.


Kevään parhaat stailausvinkit voi mun mielestä hyvin toteuttaa omasta takaa. Asukokonaisuus näyttää heti paljon raikkaammalta kun uskaltaa jättää sukat kotiin tai vielä parempaa; pukee sukat niiden lemppari pikkukenkien kanssa, kuten mä tein edellisessä asussa! Mä en oo ihan valmis vielä luopumaan paksuista villapaidoista, mutta ne ei näytäkään kovin talvisilta jos ne pukee ohuemman takin kanssa. Silkkihuivi kaulassa on ehdottomasti keväisempi ja kevyempi kuin villahuivi, mutta lämmittää silti. Huivin voi helposti kietaista myös hiuksiin, kun ei tarvitse enää hautautua siihen muhkeimpaan pipoon.


Mulle riittää yksinkertaisesti se, että saan pukea mun all time lemppari kombon päälle; trenssin ja farkut! Mikään ei näytä yhtä hyvältä kuin tää ylisuuri trenssi sinisten farkkujen kanssa <3 Trenssit on tänä keväänä "trendikkäitä", vaikka mun mielestä ne ei oo koskaan oikein muodista poistuneetkaan ja parhaimmat trenssit (varinskin vähän isot sellaiset) löytyy aina kirpparilta. Paljaat nilkat tuntuu myös aika radikaalilta tän sukkakauden jälkeen ja pakko kyllä myöntää että niitä vähän paleli tänä päivänä haha.


Kertokaa, mikä on teidän lemppari kevätvaate?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viivi,
Siis aivan ihana tuo sun trenssi! Mun on varmaan pakko lähtä koluamaan kirppareita kun pidemmän mallinen trenssi ollut kiikarissa jo useamman vuoden. Ja siis oon sun kanssa samaa mieltä, että kesävaatteet kannattaa jemmata varastoon talveksi niin ovat taas freshejä kuteita sit kesäksi ku ei oo tarvinnut tuijotella niitä käyttämättömänä vaatekaapissa koko talvea. Mulla ainaki muutaman kerran käyny nyt alkukeväästä niin et haluisin laittaa just tietyn vaatteen, mut sit muistan et se onki varastossa, mikä tarkottaa vaan et kyseiselle vaatekappaleelle tulee varmasti käyttöä kun haen sen takasin kaappiin. Minkä taidan muuten tehdä NYT! Lisää ajatuksia aiheesta tulossa myös mun blogiin pian. Ihanaa kevättä!
viivilaakkonen.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Oon kuullut huhua että Ufflla on ainakin Suomessa hyvät varastot trenssejä ;--) Jep toi tunne on niin kiva kun tajuaa, että jes toi vaate oli kyllä hyvä ostos ja on käytössä vuodesta toiseen <3 Mä en oo vielä saanut vasta kun kevättakit esille, kevät vaatteet odottaa vielä sängyn vieressä laatikossa että jaksan tehdä vaatekaapin siivouksen XD Mut NYT on kyllä oiva aika tälle! Ihanaa kevättä myös <3
nouw.com/reettapelli
Susanna
,
Tein tänä keväänä yhden ainoan vaatesijoituksen ja se oli pidempi tikkitakki, koska omistan vain talvitakkeja tai kesätakkeja. Ja pähkäilin tän asian kanssa pul vuotta ja kolusin paikkakunnan kirpparit tuloksetta. Mun vaatekaappi on onneks sellanen, mikä sopii ympärivuotiseen käyttöön, oon mekkoihminen talvellakin.
Oon siis samaa mieltä, ettei vaatekaappia tartte uudistaa aina kun tulee uusi sesonki! Omat vaatteet sopii todennäkösesti myös paukkupakkasilla (kesätopin kun voi talvella pukea vaikka poolopaidan päälle, yllättävän freesi combo!)
Btw, tuo sun trenssi on kyl niin upea!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Välikausitakit on kyllä vähän hankalia ja tuntuu ettei sellaista sopivaa omasta vaatekaapistakaan oikein löydy :--D Mä oon selkeesti tyylillisesti aika kausipukeutuja (oman vaatekaapin sisällä) ja harvoin tosiaan käytän "kesävaatteita" talvella, vaikka oot oikeessa ja tätä pitäs hyödyntää enemmän! Se vaara tosiaan kausikapseleissa on, että ei oikein pääse hyödyntämään kerrospukeutumista talvisin kesävaatteiden kanssa. Pitääkin pitää mielessä tää ens kausia varten ja ehkä säilyttää osaa kesäisimmistä vaatteista esillä ;--) Ehkä ehdin vielä testaamaan tätä poolo+toppi komboa nyt keväällä! ja kiitos! Tää on kyllä yksi mun kaapin aarteista ja tuun aina niin iloiseksi kun tän kiskon niskaan<3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli