KICKFLARE PANTS


Tiedättekö mikä olisi tylsää? Elämä jossa ei saisi vaihtaa mielipidettään; kerran, kahdesti tai niin monta kertaa kuin vain haluaa. Meillä juurikin on vapaus muuttaa mielipidettä, on kyse sitten siitä että tykkääkö sinihomejuustosta (en edelleenkään), vai siitä että ajatellee 30 vuotiaana elämän olevan totaalisesti jo ohi (minä 13-vuotiaana). Jos saan olla vähän kliseinen, sanon että "Nothing else is sure but change" ja ettei mikään ole kiveenhakattua. 
Mä oon muutamaan otteeseen (lue: aika useasti) vaihtanut mun mielipidettä asiasta kuin asiasta. Tämä saattaa johtua myös siitä että oon kova mimmi kuuluttamaan mun mielipiteitä asiasta kuin asiasta 100% varmuudella. Ja sit ehkä kuukauden päästä oon kääntänyt takkini asian suhteen. 
Mä vähän naureskelin näille kickflare housuille kun niitä ekoja kertoja viime syksynä(?) alkoi näkymään. Hehhehe - en mä ainakaan tollasia vois näihin tappijalkoihini koskaan pukea. Vajaamittaiset kickflare housut voi vähän näyttää siltä että lapsena on tullut kasvupyrähdys (jota mulle ei koskaan tullut) ja housut nyt on jääneet vähän lyhyiksi. Joulukuussa jäin itselleni siitä kiinni, että yritin löytää itselleni sitä sopivaa paria, joka olisi heh, tarpeeksi lyhyt ja ei kuitenkaan liian over the top leveä lahkeestaan. 
Lindexiltä löysin nämä omani alennusmyynnistä ja oon koukuttunut. Nämä sopii niin lenkkareiden kuin nilkkureidenkin parina ja vitsit kun ne tuo asuun kuin asuun jotain extraa! Trikoohousuissa on tietenkin vaarana, mikäs muukaan, kuin camel toe. Tän vuoksi varmuuden vuoksi, puen trikoiset housut aina vähän pidemmän neuleen kanssa, just to be on the safe side. Vaikkakin nämä housut ei onneksi kamelinvarvasta muodostakkaan. Trikoohousut nyt tietenkin takaa myös, sen että nämä on maailman mukavimmat jalassa. Rakastan vaatteita, jotka on samaan aikaan mukavia päällä mutta myös fashion forward.

All black everything toimii, niinkuin aina. Tosin tällä kertaa piristyksenä vaaleanpunainen pipo! Mulla on jotenkin, jostain ihmeen syystä, menossa vahva vaaleanpunainen kausi. Kaikki on parempaa vaaleanpunaisena. Teille ei varmaan oo jäänyt myöskään epäselväksi mitkä on tän talven lempparivaatteet?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

essi,
Mie oon aina elänyt lapsuudessa liian lyhyillä housunlahkeilla juurikin kasvupyrähdysten ja pituuteni (183cm) takia, joten miussa tällaset housut herättää edelleen liian vahvoja muistoja että voisin niitä itse käyttää. Mutta! Ai että tuo villapaita on täydellinen! *sydänsilmäemoji* Ja miulla ois kans vaaleenpunanen kausi, vaikka oon viimeset kaksi vuotta inhonnut sitä väriä!
www.blogger.com/profile/000057852300875196
Reetta Pellikka,
haha uskon! Mä taas oon aina kärsinyt niistä liian pitkistä lahkeista joten tää on jo suotavaa vaihtelua :----D Tää villapaita on♥♥♥♥ Menee asussa kun asussa ja tähän on ihan paras uppoutua! En tiiä mikä tässä vaaleanpunaisessa nyt on, en koskaan oo ollut siitä innoissani, vaan oon aina ollut team sininen :---p Haluan kaiken vaaleanpunaisena.....
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli