KIETAISUPAITA JA CULOTTES HOUSUT

SLOW FASHIONMun kaapin toinen kietaisupaita, jonka bongasin tän kesän alennusmyynneistä! Silmäilin tätä ja montaa muuta sinivalkoraidallista kietaisupaitaa lukemattoman monta kertaa täysihintaisena ja ristin sormeni että se päätyisi alennusmyynteihin. Ja kerrankin mua onnisti! Tosin muutamaa kokoa mun normaalia kokoa isompana, mutta mitä pienistä haha. Ainakin on materiaa mitä kietoa ympärille. 
Kietaisupaita näyttää mun mielestä ihanan skarpille mutta myös rennolle yhdistettynä culottes-housuihin. Tää asu menis vaikka toimistoon tai sitten sunnuntai-kävelylle. Wrap around paita ja culottes housut onkin aika klassinen ja huoliteltu kokonaisuus, verrattuna mun 'normaaliin' farkkutyyliin ja ehkä just siksi tää iskeekin niin kovaa. Tuun kyllä ihan varmasti pukemaan tän paidan niiden farkkujenkin kanssa! Mulla on aina kamalan vaikea löytää asuja ja vaatteita jotka menee smart casual kategoriaan. Relaxed kategoria on taas hyvinkin yliedustettu mun vaatekaapissa. En haluaisi töitä tai opiskeluja varten ostaa vaatteita, joita en voisi kuvitella käyttäväni muissa yhteyksissä. Musta on hassua, että mulla olisi normaalivaatekaappi ja työvaatekaappi. Tän vuoksi oon onnellinen kun löydän vaatekappaleen joka sopii mun tyyliin, mutta on myös puettavissa niin että se sopii toimistoon. 

Rakastan tätä siluettia minkä wrap-around efekti antaa yläkropalle. Jos off-shoulder paidat imartelee olkapäitä ja dekoltee aluetta, on nämä paidan täydellisiä luomaan illuusiota kapeasta vyötäröstä! Kuten sanoin jo aiemmin, on kietaisupaidat huomatavasti takkiystävällsempiä kuin off shoulder topit ja siksi täydellisä alkavaan syksyyn. Jos saan palastaa salaisuuden, mä oon aika innoissani syksy pukeutumisesta!

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229