KIRPPISLÖYDÖT TÄLTÄ KEVÄÄLTÄ

Te tiedätte että oon koukussa kirppistelyyn ja siihen, että ostolakon aikana mulla oli säännöissä porsaanreikä kirppareiden kohdalla! Ajattelin että olisi mielenkiintoista koota yhteen tän kevään kirppislöydöt ja osoittaa se, että käytettynä voi löytää aarteita. Kirppareilla on vieläkin vähän huono maine ja mä oon ottanut omaksi tehtäväkseni sen muuttamisen. Mä rakastan kirppareita, siellä kiertelyä ja sitä mahdollisuutta että voi löytää jotain hienoa. Mä käyn oikeastaan Porvoossa kellarikirppis nimisellä kirpparilla ja oikeastaan nämä kaikki vaatteet on ostettu sieltä! Se on paikka jota joko rakastaa (minä) tai vihaa (kaikki muut), mutta mun mielestä sieltä melkein aina tekee hyviä löytöjä haha. Se sijaitsee ihan Porvoon keskustassa, joten jos oot täälläpäin niin kannattaa ehkä siellä vierailla.

Mä oikeastaan pelkästään ostan vintage vaatteita kirpparila ja hyvin harvoin löytyy jotain 'uutta' ketjuliikkeistä joihin kannattaa mun mielestä investoida. Tykkään siitä, että tällä tavoin mun vaatteet on useimmiten uniikkeja ja se onkin mun tyylin perustana. Plussaa aina suomalaisesta alkuperästä ja 100% luonnonmateriaalista. Enimmät näistä vaatteista on jo päätynyt asukuviin, mutta muutamasta nappasin kuvan henkarissa demonstroimistarkoituksiin.

harmaa villapaita / h&m

Olin itseasiassa tätä katsellut jo kaupassa, mutta en halunnut sitä ostaa. Kun bongasin tän halvalla kirpparilta sallin itselleni tähän vähän huonompi materiaaliseen villapaitaan sijoittamisen. Ja kannatti! Tästä on tullut ihan lemppari ja tää toimii asussa kuin asussa.

mustat herrainkengät / vintage

Oon pitkään etsinyt sopivia herrainkenkiä ja vihdoin tärppäsi kahdella eurolla! Nää on ehkä hieman liian isot, mutta en oo antanut sen häiritä, koska nää ei tee rakkoa. Halleluja. Suosikki kengät atm. Tässä asussa itseasiassa on kaikki muu kirpparilta paitsi farkut! Musta pusero on löytö viime joululta ja trenssi tältä keväältä.

vaaleat farkut / vintage

En oo pitkään aikaan löytänyt farkkuja kirpparilta mutta nyt lykästi! Nää on ilmeisesti miesten farkut lahkeiden pituudesta päätellen, mutta mä saksin ne vain lyhyeksi ja sain just hyvät vähän leveälahkeiset farkut käyttööni. Näilläkin hintaa tais olla kolme euroa.

aurinkolasit / vintage

Kerroinkin että nää löytyi Oslosta vintage kaupasta ja päätyi mukaan, koska oon etsinyt vintage laseja ruskeana. Hintaa näillä huimat 15€, mikä on paljon enemmän mitä yleensä oon valmis maksamaan käytetystä. Oslossa vintage hinnat on aika korkeat.

punainen bleiseri / vintage

Tää oli aika likainen kun kiikutin sen kotiin neljällä eurolla, mutta marseillesaippua pelasti ja nyt tää on kuin uusi. Täydellinen kaksirivinen punainen bleiseri 100% villaa ja suomalaista käsityötä.

pilkullinen hame / vintage

Tää oli alunperin pitkä nilkkoihin asti yltävä hame, mutta lyhensin tän sopivan midi-pituiseksi. Just täydellinen trendejä ajatellen, mutta onhan tää nyt super kiva vaikkei olisi 'muodissakaan'. Tää tais maksaa kaksi euroa, joten ei paljoa lompakkoa köyhdyttänyt!

musta bleiseri | punainen mekko

Molemmat näistä on itseasiassa todella isoja vaatteita, mutta mä en anna sen kovin usein häiritä mua! Tykkään isoista takeista ja mekon saa tyköistuvaksi vyötärölle solmittavalla nauhalla. Kokeilen ennakkoluulottomasti vaatteita erilaisilla kokolapuilla! Mekko oli mun mielestä kallis, koska se maksoi jopa 9€, mutta se oli pakko saada. Punainen liehumekko on ollut mun haavelistalla jo vuoden!

silkkihuivi | punainen pusero

Silkkihuivi oli aikamoinen heräteostos eurolla, mutta osottautunut todella hyväksi löydöksi. Punainen pusero on myös isoa kokoa, mutta näyttää kivalle juurikin solmittuna edessä. Lyhythihainen pusero on täydellinen kesään ja mä oon edelleenkin koukussa punaiseen väriin! Pusero maksoi vain muutaman euron ja tälle on monia asusuunnitelmia jo kehitelty.

vaalea trenssi / vintage

Tämän trenssin alkuperää on kyselty multa livenä varmaan eniten muihin mun vaatteisiin verrattuna ja jopa tuntemattomien toimesta! Tää on noussut lemppari trenssiksi ja tuskin muita omistamiani enää käytänkään. Sopivan pitkä ja reilun kokoinen ja täydellinen väri! Tää oli 4 euroa ja alkuperältään suomalainen.


Mikä on teidän suosikkilöytö näistä? Ja kertokaa mikä on teidän paras kirpparilöytö?!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

pinjasblog
pinjasblog,
täälläkin yksi kirpparien puolestapuhuja😍 niistä voi tehdä vaikka mitä hyviä löytöjä👍🏼 innostuin niistä oikeen kunnolla lasten syntymän jälkeen ja sen jälkeen oon käyttänyt paljon myös fb-kirppiksiä ja Zadaata😊
nouw.com/pinjasblog
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jee!! Kirpparilta voi kyllä löytyä ihan super hienoja aarteita 🙈 hehe mun on pitänyt rajoittaa itseäni kirppistelyssä, niin en oo sitä ostanut vielä FB kirppareilta tai sovelluksista 😅
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli