KLASSINEN RUUTUPUKU

Harkitsin ensiksi tämän ruutubleiserin ostamista pitkään ja sen jälkeen vielä näiden samanlaisten housujen ostamista vähintään yhtä kauan. Oon päättänyt että yritän tehdä mahdollisimman hyviä ostoksia tästä lähtien ja harkita jokaisen asian hankkimista huolella ja pitkään. Mun äkkipikaiselle ja impulsiiviselle luonteelle tämä tosin on aikamoinen haaste ja välillä sitä huomaa, että on ostamassa jotain impulsiivisesti vain sen vuoksi että se on ihana. Kun tein päätöksen näiden tuotteiden ostamiselle, vannotin itselleni että tulen näitä käyttämään yhdessä ja erikseen useaan otteeseen ja monella eri tapaa. On ollutkin mielenkiintoista haastaa itseään kokoeilemaan erilaisia yhdistelmiä ja miettimään miten ruutupukua voi käyttää eritavoin.

Valkoinen teepaita puvun alla on aika klassinen vaihtoehto, mutta sitä en vielä ollut ehtinyt toteuttamaan. Parhaimmillaan tämä asu on tietenkin syksyllä kun voi jättää vielä talvitakin kotiin, mutta menee tämä ehdottomasti myös talvellakin takin kanssa. Ainakin jos on menossa sisätiloihin, jolloin tämä asu pääsee oikeuksiinsa ilman päälliskerrosta.

Halusin yhdistää tämän puvun oikein klassisesti herrainkenkien kanssa ja lopputuloksena on mun mielestä samaanaikaan naisellinen ja maskuliininen kokonaisuus, josta mä tykkään todella paljon! Ruudullinen puku voi olla monille too much, mutta yhdistettynä yksinkertaiseen teepaitaan on kokonaisuus mun mielestä aika hillitty.

Kuten moni meistä, oon täysin ihastunut housu ja bleiseri yhdistelmiin ja jotenkin mun mielestä settiin pukeutuminen mahdollistaa vähän isompien kuosien tai mielenkiintoisten materiaalien käytön, ilman että tuntee itsensä käveleväksi huutomerkiksi. Tiedättekö mitä mä tarkoitan? Tässä puvussa, tämä ruutukuosi näyttää harkitulle ja hienostuneelle, sen sijaan että se olisi liikaa. Seuraavaksi haaveilen vaaleanpunaisesta sametti houupuvusta, mutta todennäköisesti siihen en saa itseäni ylipuhuttua haha.

Mikä on teidän tuomio tästä kokonaisuudesta? Love or not a fan?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

aadavedenoja
aadavedenoja,
Pakko hankkii itekkin tällänen ruutupuku ! Sopii sulle sika hyvin !😍
nouw.com/aadavedenoja
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Tää ruutupuku on kyllä ihan lemppari ja tuntuu toimivan tilanteessa kuin tilanteessa!
nouw.com/reettapelli
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Aivan ihana puku! <3
nouw.com/ladolcemusica
ReettaPelli
ReettaPelli,
Niin on! 😍
nouw.com/reettapelli
JokiJohanna,
Oon itsekin ihan ihastunut ruutupukuun ja itseltäni löytyy sellainen kokonaisuus puna/ruskea/vaalea kukonaskelkuosilla joissa jakkuna on mummin vanha jakku ja housut on kirpparilta zaran 😃 => https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/2017/11/vintage-kukonjalkajakku-ja-bling.html (jos haluut chekkaa 😊)
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Oi vitsit kuin ihanaa että sulla on mummin vanha jakku 😊 ruutupuku on kyllä aina hyvän näköinen ✨✨
nouw.com/reettapelli
Mari,
Aivan ihana puku!! Olen himoinnut itselleni ruudullista jakkua, mutta vielä ei ole sopivaa löytynyt, mutta jatkan etsintöjä. Kaikista ihaninta olisi löytää jakku kirpparilta, silloin saisi myös todellista vintagehenkeä vaatteeseen, eikä ainakaan tarvitsisi potea niin kovasti huonoa omaa tuntoa vaatteen ostamisesta 😃
sadepaivana.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Sehän oiskin hienoa löytää kirpparilta, kantsii kokeilla netissä Asos Marketplacea siellä oon mun mielestä nähnyt vintage ruutubleisereitä! 😊 Ja onhan nyt melkein jokaisessa ketjuliikkeessä oma versio tästä, ainakin lindexillä oli tosi kiva setti!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli