KOKO ASU KIRPPUTORILTA


Trenssikausi on ainakin saapunut Osloon ja jos totta puhutaan, oon aika innoissani siitä. Tää aika vuodesta on sitä parasta aikaa pukeutumisen suhteen ja trenssi on ehdottomasti mun suosikki ohuempi takki! Mä en voi käyttää mun trenssejä oikein töihin mennessä, koska pitkät viipottavat helmat on hyvin alttiita sujahtamaan pinnojen väliin, niin tän vuoksi pyrin käyttämään näitä sitten aina muulloin :--D Mun työpukeutuminen on kyllä vähän tylsää ainakin takki osastolla, koska pukeudun joka päivä samaan tuulen ja sateen pitävään takkiin.. Todellakin meen tässä suhteessa mukavuus edellä, koska mikään ei oo pahempaa kuin kastua ja palella työmatkalla aamutuimaan. Haaveilen kyllä siitä, että voisin pukea töihin bleiserin takiksi ja viilettää menemään uskottavan näköisenä, mutta tuntuu että bleiseri on tosiaan jo liian kevyt takki syksy aamuihin. Ehkä jos kulkisi julkisilla tai kävellen. Tulipa tästä takki-avautuminen :----D


Tää asukokonaisuus on ehkä klassisista klassisin ja sen vuoksi mun ehdoton go-to kokonaisuus. Mikään ei vaan näytä paremmalta kuin siniset farkut, valkoinen paita ja vaalea trenssi mustien kenkien kanssa. Tää kokonaisuus koostuu mun parhaimmista kirppislöydöistä ja itseasiassa kaikki nää vaatteet on peräisin Porvoon kellarikirppikseltä. Se on mun luottomesta aina kotona käydessä ja sieltä oon kyllä vuosien mittaan tehnyt ihan uskomattoman hyviä löytöjä! Farkkuja tuntuu nykyään tosin olevan paljon vaikeampi löytää kirppareilta, tuntuu että valikoima on pelkästään ketjuliikkeiden denimiä, kun mä haluaisin ostaa niitä vanhoja kunnon farkkuja haha. Mutta nämä farkut on olleet kyllä nappi löytö kirpparilta. Juuri oikean kokoiset mun kropalle ja täydellinen väritys myös. Tää vaalea farkku on ehdottomasti mun suosikki farkkupesu! Mä löydänkin usein ne täydeliset istuvat farkut tai puvunhousut juurikin kirpparilta ja vintagena. Tuntuu että housut jotka on tehty ehkä 80-90 luvulla on täydellisiä mun alavartalolle!! Joten jos sulla on sama tilanne, että kapealle vyötärölle ja isolle pepulle on vaikea löytää hyvin istuvia housuja kaupasta, suosittelen vanhoja vaatteita. Hyvin usein housut joita bongaan kirpparilta on ihan uuden veroisessa kunnossa ja istuu kuin valettu.


Joten, tässä on mun luottokombo syksyyn kun en keksi mitään muuta päälle! Parasta on pukeutua johonkin sellaiseen, jossa tuntee olonsa omaksi itsekseen 100%. Vaikka tykkäänkin leikitellä eri tyyleillä ja kokonaisuuksilla, mikään ei kuitenkaan voita asukokonaisuutta joka on just mua.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

rebeccajohnnysdotter
rebeccajohnnysdotter,
Were have you bouth your jacket? 😊 So lovely.
nouw.com/rebeccajohnnysdotter
ReettaPelli
ReettaPelli,
thanks! It is actually vintage and bought second hand :--) i find that you can find the best trenches in second hand stores!
nouw.com/reettapelli
jennamiraa
jennamiraa,
Oi, voisin aloittaa itsekin kirpputori kierroksen ja tehdä löytöjä. Tämä asu on ihanan tyylikäs ja tuo trenssitakki sopii tyyliisi niin hyvin.
nouw.com/jennamiraa
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Ja ehdottomasti kirpparikierrokselle <3
nouw.com/reettapelli
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Ihana lookki! Toi takki on upea😍
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
ääk kiitos!! tää on kyllä yks parhaista takeista! <3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli