KOKO ASU KIRPPUTORILTA | SECOND HAND NAHKAHOUSUT

Oon jo pidemmän aikaa etsinyt täydellisiä nahkahousuja kirpparilta, mutta mun kokemuksen perusteella niiden löytäminen on jopa vaikeampaa kuin täydellisten farkkujen löytäminen! Second hand nahkahousuja ei kovin usein ole tarjolla ja valitettavasti ne harvat mitä oon päässyt kokeilemaan on olleet auttamatta ihan vääränlaisia mun tyyliin tai kropalle. Hyvin istuvat vintage-nahkahousut tuntuu olevan se ultimaattinen meriitti kirppistelijälle ja viimeinen testi haha..


Moneen otteeseen meinasin sortua ja ostaa tekonahkaiset versiot uutena kaupasta, mutta onneksi pidin pääni tämän haaveeni suhteen. Käytännössä sadetakkiin pukeutuminen ei myöskään ollut kovin innostava vaihtoehto, koska tekonahkahousut on väistämättä aina hiostavat niiden ollessa hengittämättömät. Syksyllä lähdin kiertämään muutamaa kirpparia tää haave päässäni ja omaksi yllätyksekseni bongasin Oslosta Uff:lta nämä täydelliset nahkahousut! Etsinnässä mulla oli nimenomaan vähän rennompi vajaamittainen ja suoralahkeinen malli, tiukan legginsmäisen housun sijasta. Nämä oli mulle noin 20 cm liian pitkät, mutta nahkahousujen hyvä puoli on se, että ne voi lyhentää yksinkertaisesti vain leikkaamalla ylimääräisen osan terävillä saksilla pois.


Musta on erityisen inspiroivaa koota mun vaatekaapista asukokonaisuuksia, joissa on pelkästään osia jotka oon ostanut kirpparilta. Tässä asussa onkin vain kirppisvaatteita ja myös laukku ja kengät on ostettu second handina. Jos totta puhutaan tää koko asu on ostettu yhdestä ja samasta paikasta, meidän kodin lähellä on nimittäin yksi aivan uskomattoman hyvä kirpputori. Mikä onkin syy mun tämän vuoden vaatehaasteeseen. Löydän sielä melkein joka kerta jotain ostettavaa haha.Nahkahousut on ehkä vähän vaikeammat pukea päälle kuin esimerkiksi mustat farkut. Asukokonaisuudesta tulee väkisinkin vähän näyttävämpi ja pakko myöntää että en ihan joka päivä ole sillä tuulella että nahkahousut tuntuu oikealta asuvalinnalta! Vaikein vaihe nahkahousujen käyttämisen kanssa taitaakin olla se henkinen puoli. Kunhan nää vaan saa vedettyä jalkaan, niin ainakin mä unohdan ns että mulla on jotain vähän erikoisempaa päällä. Tähän mennessä oon käyttänyt mustia nahkahousuja niissä asuissa joihin normaalisti yhdistäisin mustat farkut tai mustat puvun housut. Nää on muotokieleltään suhteellisen samanlaiset kuin mun mustat farkut, minkä vuoksi tämä vaihdos on aika helppo tehdä. Erityisesti tykkään näistä jonkin villaisen parina, kuten tässä asussa tämän villableiserin parina tai muhkean ja pehmeän villapaidan kanssa. Vastakohdat toimii ehdottomasti tässäkin asiassa!


Mulla oli joskus ennestään yhdet tekonahkaiset kireät housut ja ne ei tosiaankaan käyttömukavuudeltaan olleet kovin korkealla mun listalla. Nämä pöksyt sen sijaan on jalassa todella miellyttävät ja ainakin näin talvikäytön perusteella ei hiostavat, mutta hyvin lämpöä pitävät. Samaan tapaan kuin nahkakenkä vs. tekonahkakenkä.Tää asu on ehdottomasti mun näköinen kokonaisuus, tykkään varsinkin tästä isosta harmaasta bleiseristä sekä tylppäkärkisistä nilkkureista! Olin ostamassa näitä samoja kenkiä Vagabondilta syksyllä uutena, mutta en sitten sitä koskaan loppujen lopuksi tehnyt. Ja hyvä niin! Koska juuri ennen joulua ne samat kengät tuli vastaan oikeassa koossa kirpputorilla! Kirppistähdet on selkeesti olleet hyvässä asennossa mulle viime aikoina. Mutta niinhän se on että mitä enemmän kirpparilla käy, niin sitä paremmaksi sitä tulee löytöjen tekemisessä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

smagardi,
Upeat housut! <3 Nahkahousut on just parhaimmillaan pörröisten ja pehmeiden neuleiden kanssa. Se kontrasti tuotteiden välillä on niin silmiä hivelevän täydellistä eikä todellakaan tarvi miettiä, että onko liian näyttävää.
astuharhaan.wordpress.com/
ReettaPelli
ReettaPelli,
no just tää!! Ehdin tän kirjoittamisen jälkeen kokeilla tota komboa ja vitsit se toimii! Kiitos<3
nouw.com/reettapelli
pinjasblog
pinjasblog,
Ihanat housut! 😍 nahkahousut on munkin ihan lempparit ja varsinkin By Malene Birgerin mallit istuu tosi hyvin! Tosin me on vaan ihan megakalliit niin just alesta tai kirppiksiltä mäkin oon metsästänyt niitä 😊👍🏼 Ja toisaalta, ne kestää käytössä ihan loputtomiin, että on kyllä hinnan väärtikin 😊
nouw.com/pinjasblog
ReettaPelli
ReettaPelli,
Eikö! Kiitos <3 Uutena ostetut nahkahousut on kyllä aika arvokkaat, mutta kuten sanoit ne kestää käytössä niin pitkään että on sen arvoiset! Mulla kävi kyllä super hyvä tuuri näiden housujen kanssa, koska nää oli vielä kaiken lisäksi todella edulliset kirpparilla :--))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli