KOKO ASU VINTAGEA VOL. 2

Omistana tän ehkä maailman hienoimman vintage nahkatakin, mutta jostain syystä en oo enää yhtään nahkatakki-tyttöjä. Oon tänä kesänä ottanut tavoitteeksi sen, että tää päätyy aktiiviseen käyttöön ja ainakin tässä asussa se toimii tosi hyvin! En tiedä voiko asu tästä yksinkertaisemmaksi mennä; farkut, musta teeppari ja nahkarotsi ei oo mikään tajunnanräjäyttävä kombinaatio, mutta vitsit se on hyvännäköinen.

Kuten otsikko sanookin, tää asu on kokonaan vintagea korvakoruja myöten. Haastan toisinaan itseäni pukeutumaan pelkästään second hand-vaatteisiin testatakseni sitä, että voiko niillä luoda modernin kokonaisuuden. Ja mun mielestä voi. En usko, että tätä asua olisi mielletty 'vintageksi' ellen olisi sitä itse sanonut. Nämä levikset on mun parhaat farkut, mutta ne valitettavasti hajoaa haaroista koko ajan enemmän. Oon korjannut ne nyt ainakin kolmeen kertaan ja nyt viimeisellä kerralla lisäsin sinne farkkukankaasta kunnon paikat. En vaan millään halua luopua näistä housuista ja käytän nää varmasti siihen asti kunnes näitä on mahdoton enää korjata!


Mä oon palannut tänään takaisin Osloon pitkän Suomipätkän jälkeen ja vaikka kotona olemista rakastankin tuntuu se aina yhtä hyvälle tulla takaisin omaan kotiin ja oman rakkaan luo. Oslo on täydellinen kesäkaupunki ja en malta odottaa mitä kaikkea voikaan siellä tehdä tulevina kuukausina. Haaveissa mulla olisi oma kunnon pyörä, jonka kanssa voisin valloittaa koko kaupungin ja tutustua uusiin ympäristöihin! Siinä missä Suomessa on ollut nyt vähän viilempää, on Oslo paistatellut auringossa ja reippaasti yli 20-asteen lämpötiloissa. Siellä on aina parempi sää kuin Suomessa haha! Ihanaa viikonalkua jokaiselle, pus!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
ReettaPelli
ReettaPelli,
JanetteR
JanetteR,
Todellakin toimii! Vintageen on nyt oikeastaan aika helppo pukeutua trendikkäästi, koska monet nyt pinnalla olevat trendit on jo olleet aikaisemmin muodissa! 😊
nouw.com/janetter
ReettaPelli
ReettaPelli,
jes! no sepä! Se helpottaa kyllä tosi paljon vintageen pukeutumista ja mä ainakin oon tosi innoissani just ysäri-tyylistä ;--)
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli