KOKO ASU VINTAGEA VOL. 3

Tai ihan vähän huijaan, tää baskeri on ostettu ihan kaupasta.

Mutta melkein koko asu! Musta on hauska huomata näin jälkikäteen, että jokin asu on koostunut täysin second handinä ostetuista tuotteista. En koskaan tarkoituksenomaisesti pukeudu pelkästään vintageen, mutta aika usein siinä käy niin ihan huomaamattaan. Aika iso osa mun kaapista on käytettynä ostettua, varsinkin mun luottovaatteista. Oon huomannut, että käytettynä löydän usein erityisesti niitä luottovaatteita, jotka näyttää aina hyvältä. En tiedä johtuuko se siitä, että ne on useimmiten valmistettu paremmista materiaaleista kuin uutena ostetut vaatteet, vai siitä että niihin jollain tapaa kiintyy ihan eri tavalla kuin uutena ostettuihin. Mua vähän harmittaa se, ettei Oslossa ole samanlaista itsepalvelukirppis-kulttuuria kuin Suomessa ja usein tuntuu että käytettyjen vaatteiden hinnat on täällä huomattavasti korkeammat. Tän vuoksi aina käynkin Suomessa tiheään kirppareilla!

Oon nyt noin vuoden etsinyt sitä täydellisen väristä vaalean beigen ruskeaa villapaitaa tai lankoja sellaiseen villapaitaan tuloksetta, kunnes bongasin tän yksilön kirpparilta! Täydellisen värinen ja just sopiva vähän kevyempi neule kaikkien mun muhkuvillapaitojen rinnalle. Tän materiaalilappu yllätti mut täysin, koska tää on tehty merinovillasta ja silkistä! Voitteko kuvitella, silkkiä villapaidassa! Ja niin pehmeältä tää tuntuukin päällä. Väitin ettei mua tän kauden trendiväri ruskea oikein innosta mun 2018 trendit ja miksei niitä nähdä mun päällä -postauksessa, mutta tarkoitin sillä sitä rikasta suklaanruskeaa. Tälläinen vaalean beige, jota myös kameliksi kai kutsutaan, on sitten täysin eri asia! En kyllä ois uskonut, että olisin tästäkään sävystä näin innoissani, mutta toisaalta se käy ihan järkeen kun miettii mun minimalistista väripalettia.

Vaalea beige on älyttömän hyvännäköinen varsinkin farkkujen tai sitten ihan mustien housujen kanssa. Suunnitelmissa mulla on itseasiassa neuloa samansävyinen vähän paksumpi villapaita myös tälle talvelle, sen verran ihastunut tähän värisävyyn oon! Tää on vähän vastaava kuin vaaleanharmaa ja sitä oon käyttänyt varmaan vähintään viisi vuotta putkeen mun 'vakkari' värinä. Jotain muutosta kaivataan.


Ihanaa loppuviikkoa just sulle!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SlowAndSimple
SlowAndSimple,
SIis aivan ihana asu!! <3
nouw.com/slowandsimple
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ääk kiitos paljon 😘💙
nouw.com/reettapelli
SaraV
SaraV,
Tää asu on kyllä niin täydellinen, voisin pukea sen ylleni vaikka heti! 😍 Oon jotenkin aivan ihastunut kameliin. Se on oikeasstaan semmonen väri, jota oon aina halunnut osata käyttää, mutta ennen aina koin ettei se sopinut mun vaatekaappiini. Nyt kun mun vaatekaappini on hiljalleen hiukan yksinkertaistunut ja väripalettini neutralisoitunut, on myös kameli löytänyt paikkansa kaapissani! Ostin kesällä alennusmyynneistä beigen cashmere villapaidan, mutta tällainen korkeakauluksinen neule juuri tässä värissä on mulla vielä etsinnässä. Pakko vielä sanoa, että noi kengät ja lasit on myös aivan super mageet!
nouw.com/sarav
ReettaPelli
ReettaPelli,
no apua kiitos!! <3 en ees ala puhumaan näistä kengistä sen enempää, ne on vaan ihan mahtavat!! Melkein joka päivä jalassa, sopii asuun kuin asuun ja kaiken lisäksi ne on maailman mukavimmat pitää pitkää päivää tai kävellä paljon! Harmi etten just voi vinkkaa näistä blogissa, kun tosiaan kirpparilta nekin ja jokin vanha suomalainen kenkämerkki :--D Kameli on kyllä tosi kaunis väri ja uskon, että tästä lähtien sitä tuun kyllä käyttämään entistä enemmän!
nouw.com/reettapelli
lnatty
lnatty,
Kivan ympäristön oot löytänyt kuvirn ottoa varten. Kokonaisuus on upea!
nouw.com/lnatty
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! Nää kuvat on Porvoosta ja siellä kyllä löytyy toinen toistaan kivempia kuvauslokaatioita :---))
nouw.com/reettapelli
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Aivan ihana asukokonaisuus!
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! Tykkään tästä itsekkin tosi paljon ja tää varmasti päätyy päälle vielä monta kertaa tänä syksynä :--)))
nouw.com/reettapelli
jennamiraa
jennamiraa,
Kiva että säkin käytät baskeria. Tuo ihanaa särmää asuihin!
nouw.com/jennamiraa
ReettaPelli
ReettaPelli,
niin tuo! Oon ihan koukussa niihin ja varmasti kun syksy iskee kunnolla, niin se löytyy päästä melkein koko ajan :---D
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli