KÖYHÄN MIEHEN SOCKBOOTS

SLOW FASHION, CAPSULE WARDROBE

Sukkabootsit eli sockboots, on olleet tän syksyn ja talven it-kenkä, jota en ole kuitenkaan malttanut itselleni hankkia. Olin vähän sitä mieltä, että vaikka ne näyttääkin super hyville, ei mun kuitenkaan tarvi niitä omistaa. Oon viimeaikoina sisäistänyt yhden tärkeän ajatuksen siitä, että kaikkea ihanaa ei tarvitse omistaa vain sen vuoksi että se on ihana asia. Jokatapauksessa mä olin kuitenkin vähän ihastunut sukkabootseihin ja keksinkin miten ne voi feikata vanhoista nilkkureista.

Kikkahan on niin yksinkertainen, että lisää alle pitkävartiset mustat (tai kenkien väriset) sukat, jolloin illuusio pidempi vartisesta kirjaimellisesta sukka-bootsista syntyy! Tämä toimii parhaiten tietenkin nilkkureiden kanssa joissa on suhteellisen kapea nilkkaosuus valmiiksi. Toinen kenkä jonka kanssa tämä kikka toimii on tietenkin mustat korkkarit! Testailin instagram storiesin puolella jo mun kitten heel avokkaita sukkien kanssa ja lopputulos oli mun mielestä ihan super hyvä! Varsinkin päivinä jolloin ei ole liian kylmää taikka märkää (tai pelkästään sisätiloihin) tämä sukkastailaus on helppo ja halpa tapa saada itselleen sukkabootsit. Seuraavaksi kokeilen tätä tietenkin glittersukkien kanssa!

Halusin tähän asuun luoda illuusion näistä sukkabootseista vekkihameen ja ison villapaidan kanssa. Jalkaan puin tietenkin ihonväriset sukkahousut, jolloin sockbootsit pääsivät oikeuksiinsa hameen liehuessa kävellessä. Ja jos ollaan oikein rehellisiä, puin myös sukkisten päälle polveen yltävät pyöräilyshortsit tuomaan extra lämpöä. Tämä pitkälinjaisen villapaidan ja vekkihameen yhdistelmä on mun mielestä sen näköinen mitä vois näkyä oikeiden ja kuuluisien muotivaikuttajien päällä ja nyt myös mun päällä! Oon pitkään jo mallaillut tämäntyylistä kokonaisuutta ja toinen hame minkä kanssa tämä villapaita näyttäisi hyvälle olisi rimpsuinen kukkahame tai pilkkuhame. 


Mitä mieltä olette köyhän miehen sukkabootseista? ;---)

Likes

Comments

Sannanq
Sannanq,
Toi hame on aivan ihana! nouw.com/sannanq
FashionStatement
FashionStatement,
Tää on yksi unelma kyllä! nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229