KUKA ON FASHION STATEMENT BLOGIN TAKANA

Saatoitte jo bongatakin, että tällä viikolla mun blogilla on kunnia olla Nouwin viikon blogi! Mun haastattelun pääsette lukemaan täältä, jos ette oo sitä vielä tehneet ✨ Tän haastattelun innoittamana ajattelin vielä bloginkin puolella jakaa vastauksia erinäisiin kysymyksiin musta ja blogista uusille lukijoille ja miksei vanhoillekkin!

En oikeastaan koskaan innostu valmiista blogihaasteista kysymyksineen, joten kehittelin omanlaisen listan joka käsittelee mua ja mun blogia ja toivottavasti onnistuin kertomaan juttuja jotka ei olleet vielä kaikilla tiedossa!

Heti alkuun pari random faktaa musta:

Harrastin nuorena pikajuoksua ja parhaassa vaiheessa olin Suomen 22. nopein ikäluokassani 100 metrin matkalla. Jos johonkin oon aina voinut luottaa, niin se on se että oon nopea!
Asuin lapsuuteni ja nuoruuteni maaseudulla piskuisessa kunnassa juurikin näiden kuvien maisemissa ja sen vuoksi kaipaan yhä edelleen säännöllisesti maalle. Lapsuus maalla on ehkä parasta mitä mä tiedän, enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta pois.
Mun supervoima on nukkuminen, voin nukkua missä vaan milloin vaan ja aina sänkyyn päästyä nukahdan melkein minuutin sisällä pään tyynyyn laittamisesta. Oon tästä ominaisuudesta erittäin kiitollinen ja nukkuminen onkin mun lempparihommaa nykyään hehe.


3 asiaa jotka osaan, joita en osaa ja jotka haluaisin osata:
Osaan:
neuloa villapaidan ja käyttää ompelukonetta, soittaa poikkihuilua (8vuotta musiikkiopistossa!) ja lukea hyvin nopeasti (olin lapsena super-lukutoukka ja tästä taidosta on ollut niin paljon hyötyä opiskeluissa)
En osaa:
hävitä (oon maailman huonoin häviäjä), small talkia enkä syödä vain vähän sipsejä (kaikki menee aina kerralla)
Haluan oppia:
surffaamaan, puhumaan norjaa sujuvasti ja olla vertaamatta itseäni kaikkiin muihin jatkuvasti


Mikä saa mut onnelliseksi:
Kissat, hyvä kahvi, jännittävä kirja, painavat ja paksut peitot, sateiset päivät kun ei tarvitse tehdä mitään, metsämansikoiden tai mustikoiden bongaaminen, kotiin palaaminen, jalkahieronnat ja perhe❤


Lemppari matkakohteeni ja minne haluaisin päästä:
Rakastan matkustamista ja oonkin sanonut aina, että jos vain voisin lähtisin heti maailmanympärysmatkalle! Uskon että mun lapsuus, jossa reissattiin paljon ja asuttiin ulkomailla, on tehnyt musta ainaisesti maailmalle kaipaavan ja levottoman. Oon onnekseni päässyt toinen toistaan upeimpiin paikkoihin ja mun ehdottomat suosikit on Uusi Seelanti, Norja ja Italia! Ehdottomasti haluaisin päästä Kuubaan ja Japaniin, takaisin Uuteen Seelantiin, mutta pohjoissaarelle, Kanadaan ja Sloveniaan!


Luottovaatteeni:
Rennot Mom-farkut, villapaita, iso takki ja tennarit

Minkä vuoksi bloggaan?
Mulle tärkeintä on se, että saan mun blogillani inspiroitua mun lukjioita, oli kyseessä sitten asukokonaisuus, resepti, matkakohde, ekologisemmat valinnat tai itsensä rakastaminen. Mä oon huomannut miten isossa osassa mulla muoti ja vaatteet on itsetunnon kannalta ja miten tärkeää mulle on nähdä ihan 'tavallisia' tyyppejä somessa. Mä haluan olla juuri se tavallinen tyyppi, johon on helppo samaistua ja jolla on samoja ongelmia kuin sulla. Tän vuoksi oonkin tuonut itselle ainakin vähän rohkeita aiheita esille, kuten paljonko painan ja mitä mieltä oon siitä, kertonut että mun 'isot' reidet hinkkaa toisiaan vasten kesällä ikävästi ja että mulla on vatsamakkaroita. Tiedän sen, etten oo stereotyyppinen bloggaaja jos ajatellaan vaikka kropan rakennetta ja oon halunnut kääntää sen ns. omaksi voitokseni.


Mitä tapahtuu blogin kulisseissa?
Paljon asusuunnittelua ainakin! Tuntuu että oon aina pakkaamassa ja purkamassa laukkua ja käytän oikeasti aika paljon aikaa siihen että suunnittelen asukokonaisuudet matkalle valmiiksi. Mikään ei oo musta pahempaa kuin se, että matkalla tajuaa pakanneensa väärät vaatteet mukaan haha. Asukuvaaminen tapahtuu välillä hyvin spontaanisti ulkona ollessa jos sopiva kohta tulee vastaan ja päällä on edes jotain kivaa. Toisinaan taas suunnittelen huolella asun ja paikan. Oon itseasiassa aika huoleton tyyppi ja se näkyy bloginkin puolella siinä, että mun kuvat on enemmänkin aitoja ja tilannekuvamaisia, kuin kauniita lavastettuja editorialkuvia. Itse kuvien ottamiseen ja editoimiseen taas en yleensä käytä kovinkaan paljoa aikaa ja tää vaihe onkin mun lemppareita. Tykkään super paljon kuvien editoimisesta, ainakin jos ne on onnistuneita! Tekstin suunnittelu taas välillä on erittäin luontevaa kun taas toisinaan se tuottaa tuskaa. Toivoisin että mun postauksista löytyisi aina jotain annettavaa lukijalle ja sen vuoksi oonkin usein kriittinen sen suhteen mitä kirjoitan.


Blogisalaisuuteni:
Tää ei oo ehkä salaisuus sinänsä, mutta oon ylpeä siitä että otan suurimman osan kaikista mun kuvista täysin itse. Tällöin blogi on tosiaankin täysin mun kädenjälkeä, kun asukuvatkin oon toteuttanut yksikseni ja koen että oon oppinut paljon kuvaamisesta juurkin tän takia. Onhan tää välillä hyvinkin yksinäistä hommaa, mutta toisaalta mun introvertti ja minä-itse-luonteelle tää sopii hyvin. Reissun päällä onneksi oon saanut poikaystävän lahjottua hieronnoilla ottamaan musta kuvia erilaisissa paikoissa ja oon siitä hänelle ikuisesti kiitollinen. Reissun päällä on mahdotonta kuvata yksikseen ja todennäköisesti siihen menisi tuplasti kauemmin!


Mistä bloggaan mielelläni:
Asukuvat. Ne on ja pysyy mun lempparina aina. Se on syy miksi luen blogeja ja miksi aloitin omani kirjoittamisen. Tykkään tietysti myös tuottaa reissuaiheista sisältöä ja matkapostaukset onkin usein niitä omia lemppareita.


Mikä erottaa mun blogin muista blogeista:
Yksi erottava tekijä on varmasti se, että tää keskittyy melkein ainoastaan muotiin. En tiedä kovinkaan monta blogia joka on puhtaasti muotiblogi, vaan monet kallistuu usein lifestylen puolelle. Myös se erottaa, että mä oon tehnyt sen valinnan, etten ala kaupallistamaan omaa blogiani monilla yhteistöillä. Oon halunnut keskittyä kirjoittamaan ekologisemmasta muodista, second hand löydöistä, diy-vaatteista ja slow fashionista, koska se on lähellä mun omaa sydäntä. En voisi pitää kaupallista blogia, koska potisin niin huonoa omaa tuntoa siitä, että mainostaisin lukijoita ostamaan jotain kun itse ajattelen päinvastoin asioista. On ollut ihanaa huomata ja kuulla lukijoilta se, että mun valinta on ollut heille mielekäs ja innostava!


Toivottavasti näitä vastauksia oli mielenkiintoista lukea ja jos jotain jäi kaivertamaan mieltä, niin kysy ihmeessä!

Likes

Comments

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Tästä postauksesta sai nimenomaan sen kuvan, miksi sun blogi on ainutlaatuinen sellaisenaan kuin on ♥ nouw.com/emmikristiinan
FashionStatement
FashionStatement,
Ihana kuulla 😘✨nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229