KUN LÖYTÄÄ OMAN PAIKKANSA

kuvat: Joanna

Kirjoitin jo Instagramiin lyhyemmin siitä, miten musta tuntuu että vihdoin oon löytänyt oman paikkani blogipiireissä. Mähän oon blogannut jo seitsemän vuotta ja pitkään tunsin oloni todella ulkopuoliseksi ja kuulumattomaksi blogipiireihin. Koin ehkä alemmuuskompleksia siitä, ettei mun blogi pitkään ollut mikään suosittu (ja en voi uskoa vieläkään että se olisi!) ja siksi koin olevani "huonompi" kuin muut. En oikein löytänyt sitä omaa paikkaani blogipiireissä ja en sen vuoksi koskaan käynyt missään tapahtumissa, vaikka niihin on mulla jo pitkään kutsuja tullutkin tasaiseen tahtiin. Koin, että ei-Helsinkiläisenä en tuntenut ketään ja mun introverttiluonne ei tosiaankaan helpottanut tässä asiassa. Jos kävin jossain niin, sitten seisoskelin yksin nurkassa ja lähdin vähin äänin niin nopsaa kuin mahdollista paikalta. Jos tuntee itsensä ulkopuoliseksi, niin aika vaikea on lähteä tapahtumiin ja yrittää tutustua muihin bloggaajiin. Varsinkin jos päässä kummittelee ajatus siitä, että kaikki tuntee jo toisensa ja mä en mahdu porukkaan. Enkä sano todellakaan että kukaan käytöksellään olisi aiheuttanut tätä fiilistä mulle, vaan tää on ollut mun pään sisällä! Ujona kun on helppo jäädä vain kotiin ja oonkin selitellyt itselleni usein että no en mä voi mennä mihinkään tapahtumiin kun en oo ees Suomessa.

Viime vuonna kaikki muuttui. Nouwille siirtymisen jälkeen oon löytänyt oman paikkani blogipiireissä ja tutustunut aivan uskomattoman ihaniin, sydämellisiin ja lahjakkaisiin ihmisiin! Muutos vuosi sitten olevaan tilanteeseen on kuin yö ja päivä, mä koen että oon ihan samalla viivalla muiden kanssa ja että en oo enää se outo nurkassa yksin seisova tyyppi haha! En oikein tiedä mistä tää muutos tuli, mutta viime syksynä Nouwille siirtymisen jälkeen oon tutustunut (myös muualla bloggaaviin) tyttöihin, joista on muodostunut mulle lyhyessä ajassa uskomattoman läheisiä. Tuntuu, että nyt vaikka menisin tapahtumaan yksin on siellä aina joku tuttu naama ja mä oon yllättäen rohkaistunut ihan sikana ja uskallan mennä juttelemaan puolitutuille (joita ennen olisin vain vähän vilkuillut salaa). Kai se on vaan se tunne, että kuuluu joukkoon ja siellä on myös mulle paikka, joka saa tuntemaan olon itsevarmaksi ja sellaiseksi että muita kiinnostaa myös mun jutut. Oon huomannut myös, että meidän Nouw-porukalla on aivan uskomaton yhteishenki ja tämän portaalin kautta tuntuu että oon saanut kasan uusia ystäviä joille voi aina laittaa viestiä. Oon ikuisesti kiitollinen siitä, että mua pyydettiin tähän portaaliin lähtemään ja että uskalsin lähteä kokeilemaan jotain uutta.

Multa kysytäänkin usein, että mitä mieltä oon Nouwista ja mä voin sanoa että sinne siirtyminen on mun blogi-tapaleen parhaita päätöksiä, niin blogin kannalta mutta myös verkostojen kannalta. Parasta Nouwssa on juurikin se meidän yhteishenki ja se tunne, että meistä jokainen on ihan samalla viivalla ja kukaan ei ole "parempi" kuin joku toinen. Oon tutustunut niin huippuihin tyyppeihin tän kautta, joita en varmasti muuten olisi koskaan tavannut. En oikein osaa sanoin kuvailla kuinka hyvä fiilis mulla on tästä ja kuinka onnellinen oon. Se itsevarmuus mitä oon saanut tän kautta kantaa muillekkin elämän osa-aluille ja musta oikeasti tuntuu että voin tehdä mitä vaan!

Keskiviikko aamuna kokoonnuttiin meidän Nouw-porukalla aamupalalle ja oli ihana nähdä livenä tyyppejä joita on seurannut pitkään blogin kautta! Olin koko loppupäivän tän tapahtuman jälkeen niin hyvällä tuulella ja tuntui että leijuisin muutaman sentin maankamaran yläpuolella. Itselleni yllättäen sain tästä tapahtumasta niin paljon energiaa ja voimaa, vaikka yleensä koen itseni vain erittäin väsyneeksi sosiaalisten eventtien jälkeen (introvertteys best). Jos jotain haluan tällä kirjoituksella sanoa, on se, että voi mennä yllättävänkin kauan että löytää sen oman paikkansa ja oikeat ihmiset ympärilleen, mutta ei kannata luovuttaa! En tiedä mitä tekisin ilman mun blogia ja oon ylpeä itsestäni ja siitä mihin se on mut vienyt. Ja toivottavasti tän tekstin myötä tulee teille myös tunne, että siirtyminen Nouwille voisi olla hyvä vaihtoehto jos ootte sitä jo vähän mietiskelleet.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

TheSHE
TheSHE,
ihana postaus!!❤️ itelläkin oli ihan super ihana fiilis koko päivän ton tapahtuman jälkeen, ja meijän Nouw tytöt on kyllä huippuja!!
nouw.com/theshe
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! 💙💙 Niin on! ✨ Tästä porukasta saa kyllä inspiraatiota ja voimaa 😊
nouw.com/reettapelli
Emilia Komulainen,
Mullakin oli joskus vaikeuksia uskaltaa puhua muille tapahtumissa ja tutustua muihin bloggaajiin, mutta sitten vihdoin rohkenin ja se on ollut hyvä päätös!! Ihanaa kuulla, että oot löytänyt paikkasi 💛
emiliaidamaria.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Niin samaa mieltä! Harmittaa etten rohkaistunut aiemmin jo :---D mutta kaikki ajallaan ja oon just nyt niin onnellinen tässä tilanteessa! kiitos💛
nouw.com/reettapelli
RoosaR
RoosaR,
Miten ihana teksti!! Oli ihana tavata vihdoin ja kiitos itsellesi kun tulit mukaan❤️💕
nouw.com/roosar
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos!💛💛 samaa sanon, että oli ihana tavata viimeinkin!
nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
en kestä miten ihanasti kirjoitettu Reetta!❤️ kiitos kun tulit ja oot osana Nouwia!!❤️ ja toivottavasti nähdään pian uudestaan!😘
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
ääk voi kiitos! 💛 Nouw tuntuu kyllä niin mun paikalta! Ja joo! Ehdottomasti pitää nähdä uudelleen ajan kanssa💛
nouw.com/reettapelli
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Bloggaaminen on kyl siitä ihanaa, että pääsee tutustumaan juuri uusiin ihmisiin! Oot kyllä ihana mimmi ❤️ Ja toi teidän miitti näyttää niin ihanalta!!
nouw.com/nooramaijakatariina
ReettaPelli
ReettaPelli,
no voi apua kiitos!❤️ Ja oon kyllä niin samaa mieltä, että se antaa niin paljon kun pääsee tutustumaan muihin samantyyppisiin uusiin ihmisiin :--))
nouw.com/reettapelli
NennaKalsi
NennaKalsi,
Ihana tää postaus ja että oot just löytänyt nyt oman paikansi! ✨😚
nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos!!❤️
nouw.com/reettapelli
tessb
tessb,
Reetta!!!!!! this was such a wonderful post <3 You should be proud of yourself!
nouw.com/tessb
ReettaPelli
ReettaPelli,
oh my, thanks girl!!❤️ I try my best to be haha ;---))
nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Ihana teksti ja ihanaa kuulla tällaisia tarinoita! Itselläni on vähän sama ongelma kuin sinulla ennen. Olen kirjoittanut tätä nykyistä blogiani jo noin 5 vuotta ja edelleen tuntuu, etten oikein kuulu joukkoon tai en oikeastaan ole edes tutustunut kehenkään paria viestiä lukuunottamatta. Enkä aiemmin ole oikeastaan edes uskonut bloggaamisen yhteisöllisyyteen. Itse siirryin Nouwiin juurikin sen takia, että tämä vaikutti ihanan yhteisölliseltä. Jospa vielä joku päivä kävisi itsellenikin noin ihanasti, kirjoitin blogiani sitten missä vain <3
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos! Ja toivottavasti tää ehkä valoi suhun uskoa siihen että löydät vielä sen oman paikan <3 Mulla oli just tuo fiilis, että uskoin että olin vaan liian erilainen kuuluakseni joukkoon ja en oikein osannut tutustua kehenkään. Toivottavasti oot viihtynyt Nouwlla ja jos joskus sua huvittaa treffata mun kanssa niin mä mielelläni lähden kahville! :----)))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli