LÄHEMPÄNÄ 30 VUOTTA JA LUMENE SISU

LIFE

En yleensä tee uudenvuoden lupauksia, mutta tänä vuonna tein tän asian kanssa poikkeuksen ja tein itseasiassa aika monta lupausta tai tavoitetta uudelle vuodelle. Haluan muun muassa lukea enemmän, kirjoittaa enemmän, käyttää hammaslankaa joka ilta ja muistaa kokeilla uusia reseptejä enemmän. Enemmän hyviä asioita elämään siis kiitos.

Yksi mun lupaus, josta aion pitää kiinni, oli että pidän mun ihosta parempaa huolta. Täytän tänä vuonna 25 vuotta ja sen jälkeen ollaan kirjoimellisesti lähempänä kolmeekymppiä kuin kahtakymppiä. Vaikka tämä ikä ei ikänä mua niinkään huoleta, tulin siihen lopputulokseen että just nyt on erittäin hyvä aika aloittaa kunnon ihonhoitorutiini. Mun iho on viime vuodet ollut niin hyvässä ja ongelmattomassa tilassa, että on ollut hyvin helppo lipusa tekemään mahdollisimman vähän sen kunnon eteen. Ennen pesin yleensä kasvot vain iltaisin ja jos naamassa ei ollut meikkiä, en pakosti silloinkaan. Oon tähän asti käyttänyt pelkästään apteekista löytyvää perusrasvaa ja yhtä putsaria mun ihonhoidossa ja päätin nyt että tää ei riitä enää. Vaikka mun iho onkin ollut suhteellisen hyvässä kunnossa, voisi se aina olla paremmassa ja mikä onkaan parempi tilanne aloittaa huolenpito, kuin se ettei mitään suurempia ongelmia ole.

Sanon pari sanaa mun ihon historiasta tähän alkuun. Mulla on ollut aina herkkä iho ja teini-iässä kärsin pahasti atooppisesta ihosta kasvojen seudulla ja täysi-ikäisenä pahoista atooppisista kohtauksista iholla, jolloin mun kyynärtaipeet, kaula ja luomet saattoivat peittyä kokonaan punaisen kutiavan ihottuman alle. Kerran tämä yltyi niin pahaksi että jouduin syömään tähän antibioottikuurin, mun ihon ollessa niin pahasti tulehtunut. Tästä selvittyäni noin parikymppisenä on mun ihon kanssa eläminen ollut aika smooth sailing! Mun ihonhoitorutiini motto onkin ollut tähän asti että vähemmän on enemmän ja uskon tähän edelleen. Käytän suhteellisen vähän meikkiä ja aika harvoin meikkivoidetta, mikä on varmasti osasyy siihen, että iho on pysynyt niiin hyvässä kunnossa. Uskon että tää on positiivinen kierre, kun ei käytä tuhtia pohjameikkiä ei tule tarvetta peittää mitään sillä pohjameikillä.

Halusin käyttää mun ihonhoitoon mahdollisimman luonnollisia tuotteita ja sen vuoksi oonkin ollut älyttömän innoissani Lumenen uusista tuotteista! Rakastan niiden uutta ilmettä, luonnonmukaisuutta ja valikoimaa! Ja tietenkin sitä että kyseessä on Suomalainen merkki. Mulle puhuttelevin sarja on ollut Sisu-niminen kokonaisuus johon kuuluu ainakin puhdistusöljy, kasvoöljy, seerumi, yö ja päivä voiteet, kasvonaamio ja muistaakseni myös muita puhdistustuotteita. Rakastan tän sarjan tuoksua ja koska olin jo pitkään halunnut kokeilla puhdistuöljyä oli valinta tän sarjan kohdalla helppo. Sisun lisäksi multa löytyy Valo-sarjan kasvosuihke, koska oon koukussa kasvosuihkeen käyttöön, eikä sitä löytynyt Sisu-sarjan valikoimasta (ainakaan sieltä mistä etsin).


Mulla itsellä on käytössä tällä hetkellä puhdistusöljy, kasvoöljy ja kasvosuihke täysikokoisina. Multa löytyy myös matkakoossa kasvonaamio ja kasvorasva, kuin myös kosmetiikan puolelta hehkupisarat ja meikkivoide. Tavoitteena mulla on oikeastaan se, että pärjäisin ilman meikkivoidetta ja jos haluan ehostautua riittää se, että lisään väriä kulmakarvoihin ja highlightia oikeisiin kohtiin. Olen ehkä onneksi aika armollinen itseäni kohtaan, mitä tulee 'epätäydellisyyksiin' ihon kanssa, koska muuten blogin kirjoittaminen oman naaman kanssa voisi olla haastavaa tai ainakin stressaavaa. En ole alunperinkään kovin etevä meikkaaja, joten tiedän että en tulisi meikilläkään saavuttamaan sitä täydellistä lopputulosta kuvia varten, minkä vuoksi olen ns. luovuttanut asian suhteen ja päättänyt että vähemmän on enemmän myös meikin kanssa.

Oon nauttinut jokaisen näistä tuotteista käytöstä ihan suunnattomasti. Siinä missä ennen meikinpoisto ja iltatoimet oli yksi mun inhokki jutuista päivässä (koska laiskuus), on se nykyään mun päivän lempi hetkiä ja odotan sitä että voin puhdistaa naaman iltaa ja yötä varten. Aamuisin olen myös innoissani siitä, että voin ns. aloittaa päivän puhtaalla naamalla. Siinä missä ennen en melkein koskaan pessyt kasvojani aamulla, niin nyt olen pystynyt siinäkin parantamaan siten että pesen naaman ainakin vedellä. Onneksi nämä tuotteet on ainakin hetken testailun jälkeen sopineet hyvin omalle naamalle, eikä mitään ongelmia yhdenkään kanssa ole syntynyt.

Näistä jokainen kuuluu mun iltarutiiniin, lukuunottamatta kasvorasvaa ja kasvosuhiketta jotka kuuluu molempiin. Aloitan kaiken puhdistamalla kasvot puhdistusöljyllä, joka on juuri sopivan juoksevaa muttei kuitenkaan liian juoksevaa, että se valuisi naamalta alas heti kättelyssä. Koska en oo testannut tätä vielä sellaisena päivänä kun mulla olisi paljon meikkiä naamassa, en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata sen tehovoimasta, mutta ainakin mun kulmameikkin ja highlight/contour kombon se puhdistaa hyvin etevästi. Toisinaan teen vielä second cleanin tän päälle, toisinaan en. Tän jälkeen lisään kasvoille kasvoöljyä ja yritän pyöritellä sen hierovin liikkein syvälle ihohuokosiin, minkä jälkeen laitan silmänympärysvoidetta ja kasvorasvaa. Lumene kasvoöljy on yllättävän kevyt ja vaikka mä oon tottunut käyttämään tätä vain illalla/yöllä oon nähnyt että tää sopii loistavasti myös meikin alle! Uskon tosin että ilman meikkivoidetta tää vois olla aika glowy ilmestys naamalla. Mä oon miettinyt, että tää on just täydellinen vähän raskaampi tuote yöksi ja päivisin lisään naamalle seerumia tän sijasta!

Tämä Sisu naamarasva on täydellistä! Se tuoksuu ihanalle ja se on ihanan kevyt ja viileä naamalla. Kasvosuihketta käytän vähän fiiliksestä riippuen eri aikoihin päivästä. Saatan suihkuttaa sitä aamuisin naamalle jos toivon herääväni vähän nopeammin, tai suoraan suihkun jälkeen ettei naama ala kiristämään. Saatan myös lisätä tätä keskellä päivää jos meikki tai naama näyttää vähän tasapaksulle ja samealle. En oikein osaa enää elää ilman facemistiä vaan se on mun kaapissa must have! En oo vielä kovin montaa kertaa ehtinyt käyttää tätä naamiota, mutta ihastuin siihenkin ikihyvin heti ensimmäisellä kerralla. Se on yllättäen aika kevyt ja rasvamainen naamio, joka levittyy kuin unelma kasvoille ja raikastaa ilmeen heti! Tiedän jo nytten että tulen ostaamaan näistä molemmista normaalikokoiset tuotteet näiden loputtua, kuin myös seerumin. Sain muutaman testeripussin seeruamia ja voin sen perusteella sanoa että se on myös miellyttävä käyttää ja ihanan tuntuinen iholla.

Ja vielä tän ikuisuusmittaisen sepustuksen lopuksi haluan sanoa, että oon huomannut mun kasvojen iholla heti ison muutoksen sen jälkeen kun otin nämä käyttöön! Mun naama ei ole varmaan koskaan ollut näin pehmeä!! Myös ihohuokoset on pienentyneet huomattavasti ja olisin huomaavani, että mun nenässä ja leuassa vakiona olevat mustapäät ovat vähentyneet ja pienentyneet! Mä oon hyvin vakuuttunut siitä, että nää tuotteet toimii mun iholla todella hyvin ja uskon että oon nyt löytänyt itselleni luottokombon pitkäksi aikaa.


Ootteko te testanneet uudistunutta Lumenea tai Sisu-sarjaa? Mitä olitte mieltä?!

Likes

Comments

emmi
emmi,
25 vuotta ja 25-vuotias. kiitos ja anteeksi t. kielioppinatsi
FashionStatement
FashionStatement,

haha thanks! kamalaa miten sitä pääsee kielioppi ruostumaan :--p

nouw.com/fashionstatement
JennaClaudia
JennaClaudia,
toi puhdistysöljy lähtee kyllä mukaan seuraavan kerran kun oon Suomessa😍nouw.com/jennaclaudia
FashionStatement
FashionStatement,

suosittelen! Oon tykännyt siitä ihan super paljon 😍

nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229