LEIKKASIN HIUKSISTA 10CM JA KUKAAN EI HUOMANNUT

Jos seuraatte mua Instagramin puolella, niin saatatte ehkä muistaa että julkaisin storyssa gallupin siitä pitäiskö leikata tukka takaisin skarpiksi polkaksi vai pitää mun long bob. Tulos tässä gallupissa oli tasan 50/50, joten teistä ei ollut tähän dilemmaan mitään apua. Tästä noin reilun viikon vatvomisen jälkeen päätin yksi työpäivä vessan peilistä itseäni tuijotellessa, että nyt riittää ja marssin töiden jälkeen kampaajalle. Pituutta lähti tukasta noin 10senttiä ainakin ja oon itse ehkä tyytyväisin ikinä mun tukan leikkuuseen. Sitä sanotaan että tasainen polkka on vaikein kampaajalle leikata ja voin tän väitteen allekirjoittaa. Monenlaatuista polkkatukkaa mulle on leikattu ja tää on ehdottomasti paras niistä!

Mutta kukaan ei huomannut!! Mun mielestä tää oli aika radikaali muutos, kymmenen senttiä lyhyessä tukassa on yleensä aika huomattava ero :-----D En muistanut blogin puolella tai Instagramissa sanoa asiasta sen kummemmin, mutta kummassakaan kukaan ei ainakaan kommentoinut että heei onko tukkaa lähtenyt! Töissä tasan yksi huomasi eron muutaman päivän jälkeen ja perheeltäkään en saanut mitään kommenttia. Kaverit huomasi vasta sen jälkeen, kun mainitsin että joo tosiaan päätin sitten leikata taas lyhyemmäksi haha. Voi olla että monet on niin tottuneet muhun tässä lyhyessä mallissa, että siihen paluu ei aiheuta mitään reaktiota. Näytän vaan enemmän itseltäni skarpilla polkalla.

Huomaatteko eron nyt, kun asiasta mainitsen vai ootteko huomanneet jo ennemmin, mutette jaksaneet siitä vaan mitään sanoa!?


Uuden tukan lisäksi näissä kuvissa on selkeästi mun uusi _the teddytakki_. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin Lindexin versioon (joka Norjassa ainkin myytiin heti loppuun). Päätin tehdä tälle syys/talvikaudelle kaksi hankintaa, Dc. Martensit ja karvatakin ja oon supertyyvyäinen molempiin valintoihin. Ennen oon ostanut heti jos oon johonkin ihastunut, enkä oo malttanut yhtään vertailla vaihtoehtoja tai miettiä muutamaa sekuntia pidempään sitä, että onko tää nyt oikeasti jotain mitä halusin. Tänä vuonna halusin oikeasti pystyä parempaan ja syksyn alussa tein toivelistan jossa oli nämä kaksi tuotetta. Sen jälkeen meni reilu kuukausi siihen, että tein päätöksiä mihinkään suuntaan ja yritin miettiä puolueettomasti sitä, että onko nämä tuotteet jotain mitä oikeasti haluan kaappiini. Odottamisen takia onnistuin saamaan nämä molemmat tuotteet jopa alennettuun hintaan, mikä on munlaiselle tarjoushaukalle voitto itsessään. Tää odottaminen on hyvin epätyypillistä mulle ja oonkin ennen syyllistynyt juurikin heräteostoksiin koska jotain on saatava heti nyt. Tällä kertaa onnistuin pitämään pääni kylmänä ja tekemään vähän tutkimusta, että mikä teddytakki nyt onkaan oikeasti se _paras_, enkä vain ostanut ekaa mikä sattui tulemaan kaupassa vastaan. Tämä mun oma on mun mielestä kivoin teddytakki mitä oon nähnyt markkinoilla ja tykkään erityisesti tän leikkauksesta ja napituksesta. Varautukaa siihen, että tästä saattaa tulla kauden käytetyin takki.

Tykkään tästä asusta ihan älyttömän paljon ja se tulee päätymään syksyn ja talven mittaan varmasti päälle moneen kertaan vähän lämpimimmillä kengillä varustettuna. Suurin osa mun takeista on aika tummanpuhuvia, minkä vuoksi oonkin erityisen innoissani tästä vaaleasta talvitakista.


Mikä on teidän tuomio teddytakeille, löytyykö jo itseltä vai onko ne vähän huvittavia karvapalloja!?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli