LEVEÄLAHKEISET PELLAVAHOUSU / KAIKO

Pellavahousut: Kaiko (saatu näkyvyyttä vastaan)


Pellava-teemalla jatketaan, tällä kertaa päällä ihanat leveälahkeiset pellavahousut kotimaiselta Kaiko nimiseltä brändiltä. Oon niin otettu joka ikinen kerta kun saan kunnian edustaa jotain eettistä ja ekologista Suomalaista brändiä joiden arvot on linjassa omieni kanssa. Kaiko valmistaa niin naisten kuin lasten vaatteita ja uutuutena nyt kesällä mallistoon saapui ihana pellava-mallisto, johon nämäkin housut kuuluvat. Kaikon kankaat valmistetaan ja tuotteet ommellaan suomalaisomistuksessa olevassa tehtaassa Portugalissa ja he lahjoittavat myös 7% heidän tuotostaan naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. <3 Pakko sanoa, että näissä housuissa oikein näkee ja tuntee että ne on huolella ja taidolla valmistettu. Kaikki saumat on ensiluokkaisia ja istuvuus erittäin hyvä!


Liehuvat vaatteet on ehdoton kesävaatekaapin kulmakivi ja viilenevään iltaan tai vähän viileämpiin päiviin näiden housujen pariksi sopii erinomaisesti puuvillainen villatakki! En ehkä voi hehkuttaa tarpeeksi, miten mukavat pellavaiset vaatteet on päällä lämpimällä säällä! Vaikka nämäkin on pitkälahkeiset housut, on nää olleet juuri ihanan viileät hellekeleillä. Oon ihastunut pitämään villatakkia ns. villapaitana ja napittamaan kaikki napit kiinni. Alle sopii loistavasti myös pitsinen bralette, jonka vilahtaminen kaula-aukosta ei haittaa.


Juuri tälläistä kesäpukeutuminen on mun mielestä parhaimmillaan. Yksinkertaista ja huoletonta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

kotisatu
kotisatu,
Ei hitsit, mä ostin noi samat housut vähän aikaa sitten! Ovat kyllä olleet ihan mahtavat näillä helteillä 😊
nouw.com/kotisatu
ReettaPelli
ReettaPelli,
Nää on kyllä olleet ihan super it 😍
nouw.com/reettapelli
alexandralimnell
alexandralimnell,
pakko sanoo sun kuvat on joka päivityksessä niin on fleek! värimaailmat, sinä mallina ja kaikki 😍 ja aivan ihana asu tämä(kin)!
nouw.com/alexandralimnell
ReettaPelli
ReettaPelli,
No voi vitsit kiitos!! Miten ihana kuulla 💛 kesällä saa kyllä niin kivoja kuvia otettua!
nouw.com/reettapelli
Milla,
Aivan ihanat nää housut, pellava on yksi parhaimmista materiaaleista kesällä. 🤗👌🏻 Sopii siun tyyliin hyvin ja pitää kyllä itsekin tutustua tähän brändiin paremmin. 🌸
www.moonshapedlittlebox.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! ja samaa mieltä ehdottomasti :--))) Suosittelen kyllä tutustumaan Kaikoon tarkemmin, heillä on ihanan minimalistisia ja kauniita vaatteita <3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli