LIERIHATTU JA PYÖRÄILYSHORTSIT

SLOW FASHION

Kesäterkut lomalaiselta! Viikko ilman blogia hujahti ohi silmissä ja tuntuu etten oiken osaakkaan enää tänne mitään kirjoittaa :--D Lähdettiin heti töiden loppumisen jälkeen roadtripille ja vitsit oli ihanaa <3 Norja, vuonot ja vuoret taitaa vaan olla niin mun juttu. Spesiaalin tästä reissusta teki myös se, että perhe liittyi mukaan meidän reissuun ja kierreltiin Norjaa ympäri yhdessä!


Nää kuvat napattiin yhdessä pikkuisessa vanhassa kylässä vuonon varrelta teltassa nukutun yön jälkeen ja vaikken ajatellutkaan näitä asukuvina, niin miksei niitä kuitenkin jakaisi! Saatiin onneksi loppu puoliskolle reissua ihanat kesäsäät ja tarkeni hyvin shortsissa ja teepaidassa. Alkureissussa lämpötilat kun taas tippui yöllä melkein pakkaselle haha. Raitapaita ja farkkushortsit toimii aina ja oon edelleen täysin ihastunut pidempiin shortseihin! Tällä kertaa jalassa farkkuiset versiot ja koska yksi mielipiteitä jakava trendi ei oo tarpeeksi, niin päätin tähän asuun pukea sen lisäksi vielä ämpärihatun (saatu) ja mun haikkaussandaalit! Tää on oikeastaan ollut mun vakiolook tänä kesänä, toimii niin helteellä kuin viileämäälläkin säällä, kaupungissa ja reissun päällä.


Toivottavasti teillä on ollut ihana heinäkuunalku, mä palaan takaisin mun lomakuplaani! Yritän palata tällä viikolla vielä reissukuvien kera. Siihen asti heippa!

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229