LIIAN HYVÄ ALENNUSMYYNTIONNI

SECOND HAND LOOKS, SLOW FASHION

Mä en oo niitä ihmisiä joilla on hyvä tuuri. Mä oon ennemminkin aika huono-onninnen ihminen, varsinkin verrattuna poikaystävään, jolla käy mäihä ja säkä vuorotellen. Mutta, jos jossain oon onnekas, niin se on alennusmyynneissä. Mä bongaan aina sen viimeisen kappaleen jotain vaatetta omassa koossani, josta oon haaveillut monta kuukautta, mutta johon ei täyshintaisena ollut uskallusta rahaa laittaa. Tää takki on yksi sellainen. H&M loi tänä vuonna mun mielestä uskomattoman hienon premium collection takki-valikoiman ja tää punainen (100% villaa!) oli yksi niistä. Yksi niistä, joita en tietenkään malttanut ostaa täyshintaisena ja salaa toivoin että se tulisi aleihin hyvällä prosentilla. Eikä se näyttänyt tulevan. Kyttäsin sitä nettikaupassa ja yritin etsiä sitä kivijalkaliikkeistä ja olin jo luovuttanut asian suhteen kunnes bongasin tän Oslossa yhdestä h&m liikkeestä. Olin marssimassa kassalle palauttamaan yhtä tuotetta, kun näin sivusilmällä jotain punaista ja muhkeaa rekissä.

Tiesin heti että en voi olla ostamatta tätä. Haaveilin tästä takista syys-lokakuusta lähtien ja heikkoluonteinen kun mä oon, tässä sitä nyt ollaan uuden takin onnellisena omistajana. Tämä on uskomattoman kaunis takki ja erittäin rohkea veto multa ostaa punainen oversized takki. Tajusin kuitenkin, että se menee jokaisen mun talvivaatteen kanssa, niin valkoisen, denimin, mustan ja harmaan kanssa, mikä viimeistään oikeutti tän ostamisen haha Punaisesta on tullut mun voimaväri yllättäen ja olo tuntuu niin erityiselle kun mulla on tää takki päällä.

Baskeri ja pooloneule, mun lemppari talvi-asusteet. Tykkään kamalan paljon siitä siluetista minkä suoralinjainen ja kauluksinen takki poolon kanssa luo. Pitkät takit on myös muodostuneet mun tavaramerkiksi, mitä isompi ja pidempi takki on sitä todennäköisemmin se löytyy mun päältä!


ps. pakko mainita vielä tähän loppuun, että vitsit tuntuu vähän tyhmälle kirjoittaa tästä alennusmyyntionnesta ja uudesta takista blogiin sen jälkeen kun on kriittisesti edellisessä postauksessa pohtinut omaa ostokäyttäytymistään ja tullut siihen tulokseen että sitä ostaa liikaa tavaraa. Toisaalta olisin voinut täysin sivuuttaa tässä postauksessa sen, että päällä on uusi takki (mutta kyllähän te sen olisitte tajunneet jos ootte vähänkään mun asuja seuranneet), mutta se ei taas tuntunut oikealla ratkaisulle. Tiedän että musta saa postauksien perusteella sellaisen kuvan, että oon todella kriittinen kuluttamisen suhteen ja niin haluankin olla, mutta todellisuudessa mulla on vielä pitkä matka 'järkevään' kuluttamiseen. Sen vuoksi oon alunperinkin tuonut tätä asiaa esille blogissa, itse en ole täydellinen vaan haluan muuttua paremmaksi.

Likes

Comments

Terhi
Terhi,
niin ihana Reetta, looking so cool 🧡😍
FashionStatement
FashionStatement,

äää kiitos paljon sinä ihana!!🧡

nouw.com/fashionstatement
LoveKatariina
LoveKatariina,
Toi takki ja baskeri yhdistelmä toimii ihan super hyvin! ❤️ Ja siis jos jotain vaatetta jää oikeesti seurailemaan, josko menisi aleen niin kyllä musta sillon tietää et kyseessä on sellainen vaate minkä oikeasti haluaa eikä vaan "osta turhia". 🙂nouw.com/lovekatariina
FashionStatement
FashionStatement,

Kiitti! Samaa mieltä :----) Totta, niinhän se on että tuskin sitä 'heräteostoksia' on seurannut ja haaveillut montaa kuukautta haha!

nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229