LIIAN LYHYT TUKKA

Mä luulin kasvattavani vähän pidempää hiusmallia, mutta heti uudenvuoden jälkeen tuli tunne että huhhuh nyt tarvitaan lyhempää hiusmallia! Marssin sitten heti toisena päivänä kampaajalle ja näytin suurinpiirtein että saisko tohon leuan alle ulottuvan polkan, joka jotenkin lyheni kampaajan käsissä vähän lyhyemmäksi kuin oli tarkoitus hah. Onneksi mulla on aika nopsaa kasvavat kutrit, joten en sitä jäänyt sen enempää sitten kampaajan jälkeen pohtimaan, kunnes näin itseni uudestaan peilistä. Menee ilmeisesti ainakin melkein viisi päivää siihen että tottuu siihen, että tukka on yhtäkkiä vajaa 10 cm lyhyempi! Tykkään tästä tosi lyhyestä polkasta livenä todella paljon, mutta en jostain syystä saa sitä millään istumaan kivasti kuviin. Kuvissa tää tukka näyttää jostain syystä mun mielestä epätasaiselta ja mun pää pallolta, vaikka todellisuudessa kumpikaan ei oo totta. Oispa mulla vähän sirommat kasvonpiirteet, koska silloin varmaan pitäisin jatkuvasti näin lyhyttä mallia! Olo on kuin uudestaan syntyneellä ja vitsit miten raikas olo tulee lyhyen polkan kanssa. Nytkun vain osaisi laittaa tätä jotenkin järkevästi! Parin viikon päästä tää on varmaan kasvanut siihen mittaan mistä haaveilinkin ja sitten oon taas mun comfort zonella.

Tukan sijaan keskityn comfort zoneen pukeutumisessa, tää kombo on varmaan niin mun näköinen että sen voisi nimetä reetta-asuksi. Mä en pääse irti näistä Monkin Taiki farkuista ja olisin tilannut näitä jo varmasti toiset itselleni, jos Monki vaan toimittaisi Norjaan. En ymmärrä miksei kivijalkaliikkeissä myydä Taikia kuin vain tässä yhdessä värissä. Nämä Vagabondin* nilkkurit ovat mun lempparikengät tällä hetkellä ja pidän niitä valehtelematta melkein joka päivä! Täydelliset jalkaan ja ne sopii jokaiseen asukokonaisuuteen. Ganni-villapaita ei ole blogissa niin moneen kertaan näkynyt, kuin Instagramissa jossa jotkut saattoi huomata että kudon jo toista sellaista! Eka tilaus-villapaita on pian valmis ja vitsit oon ylpeä kuinka hieno siitä tulee. Hienompi kuin mun oma, koska se oli ensimmäisenä versiona varsinainen testikappale haha...

Jälleen kerran mulla on päällä jotain muuta kuin mustaa! Tämä asu päätyi alunperin päälle kun lensin marraskuussa Suomeen sen vuoksi, että nämä oli mun tavaroista kaikista tilaavievimmät. Totesinkin kyllä jo silloin että tää asuhan on ihan nappi! Farkun, valkoisen ja kamelin ruskean yhdistelmä on ihanan raikas ja klassinen.

Mitä mieltä ootte tukasta? Sopiiko mulle paremmin long bob vai ihan tälläinen super lyhyt?

#nouwoutfit

Kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JokiJohanna,

Mun mielestä sulla näyttää hyvältä niin tämä lyhyempi kuin se lobkin 😃 ja vaihtelu virkistää ja saa fiilistelemään eri juttuja. Ite jumitan nyt lyhyessä, mutta palasin viime talvena mulla olleisiin pinkkeihin latvoihin piristämään kokonaisuutta 😊) oon niin fiiliksissä tästä. + tää asu on ihana sain heti ite inspista yhdistää valkoista ja kamelia paitana ja takkina <3

secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,

Heh hyvä kuulla että sun silmään näyttää hyvältä tämä tukka! Onneksi näissä kuvissa se näyttää hyvältä 😊 ja vaihtelu tosiaan virkistää! Ihana kuulla myös että tää asu inspiroi! 😘

nouw.com/reettapelli
ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Ihana asu! Tosi kivat värit tässä 😊
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,

thanks!! Valkoinen denim ja kameli sopii super hyvin yhteen! 😊

nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Ihanat hiukset!! Itse olen tässä vähän haaveillut, että entä jos uskaltaisi leikata noin lyhyeksi, mutta vielä ei ole rohkeutta löytynyt.
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,

Ääk kiitos paljon 😘😘 suosittelen kyllä lyhyttä tukkaa, tää mitta on laiskan ihmisen pelastus 😂 tää tuo kyllä asennetta heti 👌 ja tästä tää kasvaa tosi nopeasti jo olkapäille yltäväksi niin kovin pitkäaikainen muutos tää ei oo jos sitten ei tykkääkkään näin lyhyestä (tietty pitkäksi takaisin kasvattaminen vie aikaa)!

nouw.com/reettapelli
Kaika,

Tiedän todella mitä tarkoitat. Kampaaja leikkasi hieman liikaa ja en ole vieläkään tottunut hiustenpituuteen. Kiharoille näyttää hyvältä, mut suorana mitään sanomattomalta. Ei ole helppoa, kun luottokampaajani on äitiyslomalla. Tosin hä. On veljeni tuleva vaimo ja Mum ystävä ja leikkaisi mielellään kotonakin, mutta olin päättänyt että jätän hänet rauhaan.

www.kaika.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Yllättäen siihen menee aikaa, että tottuu uuteen kuontaloon ja sen laittamiseen! Itse en ole edes löytänyt täältä Oslosta luottokampaajaa vaan käyn yhdessä drop-in paikassa, jossa edellisellä kerralla tuli huippu lopputulos, nyt tietenkin oli eri kampaaja töissä ja meidän visiot ei ilmeisesti kohdanneet haha... Onneksi hiukset kasvaa takaisin ja nyt oon jo paljon enemmän sinut tän uuden tukkani kanssa :--D Ja todennäköisesti kukaan muu ei ole kiinnittänyt tähän huomiota kuin minä itse!
nouw.com/reettapelli
Sanna
,

Vitsi löysin sun blogin vasta muutama viikko sitten ja oot kyllä mun suosikkiblogaaja evö🤟🏼 Ihan paras tyyli ja ihanan virkistävää kun yhdistelet samoja perusvaatteita toisiinsa, jotenki niin samaistuttavaa, kiitos inspiksistä ja kertakäyttökulttuurin vastustamisesta, U go girl🌸

ReettaPelli
ReettaPelli,

voi apua kiitos!!! <3 Ihana kuulla tälläistä palautetta ja sitä, että mun 'blogifilosofia' inspiroi :---))

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli