LOFOOTIT | REINE

Sain tällä viikolla vihdoinkin mun Lofoottikuvat itselleni, josta oon tietenkin älyttömän iloinen ja onnessani! Mutta samaanaikaan oon jotenkin ihan hämilläni, enkä osaa lähteä niitä käymään lävitse haha. Päätin aloittaa tälläi helpolla ja jakaa reissun toiset 'asukuvat'. Eihän nääkään mitkään perinteiset asukuvat oikein oo, mutta niissä on minä ja mulla on vaatteita päällä!

Koko viikko vietettiin lähiinnä verkkareissa ja kuoritakissa, mutta Reinessä vieraillessa teki mieli vetää vähän farkkua jalkaan villapaidan kaveriksi. Tää asu on kyllä valehtelematta sellainen kokonaisuus, minkä voisin vetää ihan kaupungissakin päälle ja siksi halusin sen teille jakaa. Valkoinen villapaita + siniset rennot farkut on mun lemppari kokonaisuus, koska se näyttää aina hyvälle. Silloinkin kun jalkaan kuviin "unohtuu" nätit raitaiset sukat :---D


Pari sanaa Reinestä. Ihana pikkuruinen kaupunki joka on täynnä punaisia taloja. Jos haluaa napata sen perinteisen kalastajatorppakuvan Reinestä niin se pitää ottaa lahden toiselta puolelta aika kauan ennen kaupunkiin menoa. Me ei tätä hoksattu ja mietittiinkin että mites tää kuva nyt sitten täällä onnistuukaan haha. Tykkään kyllä näistäkin laiturilta napatuista kuvista super paljon, joten tän pakko-ottaa-kuvan väliinjääminen ei niinkään harmittanut. Loppukesästä kaikki ne kalojen kuivatus telineet ammotti jo tyhjyttään, mutta niitä löytyy Reinestä kanssa roppakaupalla. Näissä kala-aitoissa pääsee myös yöpymään kalliiseen hintaan! Suosittelen jättämään auton kaupungista noin kilsan päähän, Reinen risteyksen kupeessa on aika iso parkkipaikka, joka on ilmainen ja josta saa otettua kivan kuvan kaupunkiin päin. Meistä oli kiva sitten tallustaa tää lyhyt matka pitkän autossa istumisen jälkeen kylään ja takaisin.

Ei itseasiassa kovin pitkää vietetty edes paikanpäällä, koska tää kylä on kävelty lävitse muutamassa minuutissa haha. Juotiin termarista kahvit tällä laiturilla ja hetken istuskelultuamme lähdettiin jatkamaan matkaa Å i Lofoteniin, eli aivan tien päähän Lofoottien kärkeen.


Mietin tässä, että minkälaisia postauksia te toivoisitte Lofooteilta? Kuvafiilistelyjä vai tarkempia kertomuksia esimerkiksi meidän tekemistä haikeista ja teltassa yöpymisestä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Väylän Tyär,
Reine on kyllä uskomattoman kaunis paikka, mutta ajaminen Lofooteille on hyvin puuduttavaa (se autojen määrä ja kapeat tiet!). Kiva siellä on käydä, mutta ei sinne joka kesä kyllä jaksa ajaa.. 😃 Kivoja kuvia! 😊
vaylantyar.blogspot.com/
ReettaPelli
ReettaPelli,
heh toi on kyllä totta! Onneksi elokuun loppupuolella oli aika rauhallista jo Lofooteilla! Nyt tuntuu kyllä siltä, että pitää kyllä päästä uudelleen tonne suunnalle, mutta ehkä seuraavaksi Senjalle!
nouw.com/reettapelli
minnamari
minnamari,
Paljon kuvia ja kaikki mahdolliset vinkit nille jotka myöskin haluais matkustaa sinne joku päivä 😍
nouw.com/minnamari
ReettaPelli
ReettaPelli,
jes hyvä kuulla!! Mä yritän kasata kuvista ja vinkeistä kivat kokonaisuudet :---)) Tykkään itsekkin lukea fakta/vinkkipainotteisia matkapostauksia!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli