LOKAKUUN ASUT

Mihin lokakuu meni? Tuntuu että just vasta tein syyskuun asu kokoelman. Havahduin tässä tätä tehdessä miettimään, että siinä missä nämä ennen oli hyvin suosittuja blogeissa aina kuunvaihteessa, tuntuu nyt etten muista yhtäkään muuta blogia jossa säännöllisesti kerrattaisiin aina kuukauden asut. Mitä mieltä te ootte? Onko tämä asupostaus, missä näkyy kaikki kuun asut kiva vai liian old school? Mä oon toteuttanut tätä formaattia jo vuosia ja tykkään itse siitä miten voin katsoa mitä sitä tulikaan pidettyä tänä kuukautena päällä ja vaikka mitä pidin päällä viime lokakuussa. Viime vuoden lokakuun asut löytyy muuten täältä ja vuoden 2015 täältä!

Lokakuussa parhaina päivinä tarkeni vielä ilman takkia, mutta loppukuusta talvitakki alkoi olla jo melkein must. ÖÖ varsinkin Suomeen iskeneen ensilumen aikana haha. Sitä ennen oon asunut mun ruskeassa trensissä ja ruudullisessa bleiserissä. Oon melkein koko kuukauden pitänyt pelkästään poolokauluksisia villapaitoja, enkä tiedä onko paluuta enää mihinkään muuhun. Poolot on vaan niin mukavia päällä. Tän kuukauden ihastus on ehdottomasti baskeri! Siinä missä olin alkukuussa vähän epävarma alla olevan asun kanssa, niin nyt oon ihan myyty! Pitää yrittää hillitä, etten osta niitä jokaisessa värissä.

Mikä on sun lemppari?

10. Punainen villapaita


Mun lempparit on 6 ja 9!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sjomette
sjomette,
ihania asuja!
nouw.com/sjomette
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos 😘😘
nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
Mä tykkään näistä postauksista ja toteutan näitä itsekin! 😊 mun lempparit taas on 6 ja 10😍
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiva kuulla! Ehkä näille on paikkansa 🙏
nouw.com/reettapelli
emma
,
mitä old schoolimpi, sen parempi! etin sulta tosi usein asuinspiraatiota ja tsekkaan aina just nää kokoelma postaukset, homma paljon nopeampaa kuin yksittäisten asujen selailu 😊 eli älä lopeta!!
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha yes! En siis lopeta😊 tuolta yläpalkista löytyy myös toi Lookbook osio, josta pystyy selaamaan kaikkia asuja kerralla!
nouw.com/reettapelli
Iida
,
Hei oon jo pidempään ihaillu tota ruutubleiseriä, mistä se on? 😊
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mun oma on Zarasta! Ja voin suositella 😊 Tosin Lindexissä näin just tänään hyvän näköisen ruutubleiserin myös!
nouw.com/reettapelli
Annieveliina,
3, 5, 8 ja 9 (9!!!) <3 Ja nää on just parhaita, tekisin varmaan itekki jos oisin niin aktiivinen JA jos ois niin paljon asukuvia, että ois mitään järkeä tehä 😃
www.annieveliina.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jesss niin hyvä kuulla että tälle postaukselle on omat faninsa! 😃 Mun mielestä näitä on tosi kiva edelleen tehdä ja kuulla mitkä on teidän lemppareita mun asuista 😊❤️
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli