LOKAKUUN ASUT

Lokakuu oli ja meni ja vitsit tykkäsin syyspukeutumisesta! Eikä se pakosta oo vielä ohitse kokonaan, pelkästään paranee kun saa villakangastakki arsenaalin taas käyttöön! Kuten ylläolevasta kollaasista voi huomata, niin tämä luonnonvalkoinen baskeri on ollut mun päässä aivan koko ajan. Viidessä kymmenestä asukuvasta! En oo edes yrittänyt pakottaa itseäni pitämään mitään muuta, jos siltä ei oo tuntunut ja on ollut ihana huomata, miten heti tää on saanut varmasti lähemmäs 20 käyttökertaa. Oon selkeästi hattuihminen ja näissäkin asuissa jokaisessa mulla on jotain päässä. En malta odottaa sitä, että voin nyt marraskuussa korkata pipokauden avatuksi.

Oon rakastunut uudelleen mun valkoiseen pallohihaiseen kuvioneuleeseen ja se on ollut päällä myös aika monta kertaa enemmän kuin blogissa on näkynyt haha. Oon myös yrittänyt haastaa itseäni pitämään jotain muutakin kuin vain farkkuja ja ehdin onneksi yhtenä päivänä yhdistää villapaidan ja midihameen! Tiedän että mun farkkukokoelma on paljon parempi kuin mun puvunhousukokoelma, minkä vuoksi ne päätyy useammin päälle. Oon vähän miettinyt, että työpukeutumisen kannalta (lähinnä mukavuus mielessä) olisi mukava omistaa muutama aivan täydellinen housupari, joten saatan niihin investoida sitten alennusmyyntien aikaan. Toki vain jos täydellinen osuu kohdalle. Huomaan pukeutuvani töihin melkein samoihin vaatteisiin vuoropäivin ja mulle on selkeästi muodostunut oma työ-kapseli vaatekaapissa. Sen vuoksi viikonloppuisin on ihan eri tavalla kivaa ja inspiroivaa pukeutua johonkin muuhun ja ehkä johonkin vähän näyttävämpään.

Mun lemppari kokonaisuudet näistä on 2 ja 7, entä teidän? Ja kertokaa haittaako se, että näin paljon ihan samat vaatteet toistuu saman kuukauden asuissa? Joku raja pitää ehkä vetää!


1 & 2

3 & 4

5 & 6

7 & 8

9 & 10

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli