LOREAL COLORISTA #PINKHAIR ARVOSTELU


Muistatte varmaan, mulla oli vaaleanpunainen tukka. En tiedä oikein mitään muuta näinkin yksinkertaista asiaa mikä voi saada niin hyvälle tuulelle! Rakastin mun vaaleanpunaista tukkaa, mutta pakko myöntää että sen jälkeen tämä tuhkanvalkoinen tuntuu taas tosi raikkaalle ja omalle. Värjäsin mun tukan siis Loreal Colorista sarjan #pinkhair washout värillä ja haluan kirjoittaa nyt sitten mun mielipiteen tuotteesta, sen käytöstä, lopputuloksesta ja sen pois peseytymisestä.

Tuote levitetään sellaisenaan kuivaan tukkaan ja se on superhelppoa, kunhan suhteellisen tasaisesti levittää värin joka puolelle, onnistuu lopputulos. Itsellä huomasin sen, että koska aloitin levittämisen edestä, oli edessä väri hieman voimakkaampi, koska se ehti siinä vaikuttaa kauemmin. Eli, kannattaa miettiä vähän mistä kohtaa alkaa väriä levittämään. Väriero ei tosin ollut mitenkään kovin huomattava, saati häiritsevä. Yksi tuubi riitti just ja just mun lyhyeen tukkaan, joten pidempään tukkaan tarvii varmasti kaksi. Mulla on tosin aika paljon hiusta, joten ohuempaan tukaan saattaa tämä riittää paremmin. Optimaalista on tietenkin se, että tuotetta levittyisi yhtä paljon joka kohtaan. 

Tuote siis levitetään kuiviin hiuksiin ja mä annoin vaikuttaa sen noin 15 minuuttia, koska halusin vähän pastellisen tuloksen ja koska mun tukka nyt on valkoinen, niin tiesin että tämä tuote tarttuu siihen kyllä hyvin. 15 minuutin jälkeen huuhtelin tuotteen pois ja yllä näkyy lopputulos! Eli todella purkkapinkki tukka, joka oli mun makuun vähän liian tumma ja intensiivinen, mutta ihan hauska yhdeksi päiväksi haha. 

Jos teen tän uudestaan, pesen varmaan tukan heti väriä pois huuhdellessa kerran, jolloin lopputulos on varmasti vähän enemmän pastellinen ja vähemmän intensiivinen. Pesin tukan seuraavana päivänä kahteen otteeseen saman suihkun aikana ja sen jälkeen väri oli mun mielestä täydellinen pastellinen vaaleanpunainen! Ja tämä vaihe näkyy alla.Olin huojentunut siitä että tää väri lähti hyvin haalistumaan, koska olin melkein varma että se tulee tarraamaan mun tukkaan oikein kunnolla kiinni ja lähtee vasta vaalentamalla pois. Luin yhden kauhutarinan tästä samasta väristä, mutta sinisenä, jossa väri ei vaan lähenyt pois millään (edes kampaajalla) ja lopuksi tukka piti vain leikata pois!!

Onneksi tämä vaaleanpunainen lähti haalenemaan hyvin ja tiesin myös sen, että mun tukkalaatu on sellainen että siihen ei meinaa tarttua värit. Tosin en ollut varma oliko tämä ominaisuus säilynyt kaiken tämän vaalentamisen kanssa. Epäilin että mun tukka vois olla niin vaalentamisesta kärsinyt, että se imaisisi itseensä shokki-pinkin värin, minkä värinen levitettävä aine oli. En tosin sitä sinistä lähtisi ikimainkaan kokeilemaan tähän tukkaan. 

Pesin tukkaa koko ajan normaalilla shamppoolla ja olin vähän huolissani siitä että alkaako keltainen paistaa lävitse pinkkiin tukkaan, koska normaalisti pesen aina tukkani Fudgen hopeashamppoolla. Mutta ei! Tukka pysyi yhtä kylmän vaaleanpunaisena koko ajan! Tukka haaleni tässä keskivaiheilla aika hiljalleen ja myös mun pitkä pesuväli edesauttoi sitä, että tämä väri säilyi mun päässä noin kaksi ja puoli viikkoa. Pakkauksessahan lukee, että tämä lähtee noin 2-3 pesussa, mutta mun kokemuksen perusteella menee kyllä vähän kauemmin haha.2-6 pesuun tukka pysyi ihanasti ja selvästi vaaleanpunaisena ja olin jo melkein varma, että tähän tää nyt jää :--D Ei se nyt onneksi olisi kovin paljoa mua haitannut ja joka pesun jälkeen oli mielenkiintoista nähdä minkälainen sävy nyt on päässä. Etuhiuksiin, joihin väri tarttui voimakkaimmin, väri tuntui myös jäävän voimakkaammin kiinni. Ainiin, omaan melko vaaleaan tyvikasvuun tämä väri ei tarttunut yhtään. Ei yhtään. Että en osaa kyllä sanoa, että jos tukka on luonnonvaalea (värjäämätön) tarttuuko tämä väri ollenkaan. Värjäämättömään/vaalentamattomaan tukkaan kyllä pitäisin tätä kauemmin päässä kuin 15 minuuttia, jotta jotain tartuu. Vaalennettuun tukkaan tämän uskoisi tarttuvan kyllä helposti. 

Pesukerroilla nro 7 ja 8 alkoi tukka olla jo enää vain vaaleanpuna-vivahteinen tietyssä valossa. Vaalea alkuperäinen väri paljastui tosi nätisti sieltä alta ja tykkäsin paljon myös tästä vaiheesta jolloin tukassa oli enää vain häivähdys vaaleanpunaista.
Kaiken kaikkiaan varmaan 10 shamppoopesua tarvittiin siihen että tukka oli täysin samassa värissä kuin ennen värjäämistä! Yllä loppuvaiheen tukka-versioita ja alimmaisena sitten tuttu ja turvallinen oma väri.

Mä en voi olla antamatta tälle tuotteelle muuta kuin 5/5! Mun mielestä tää teki just niinkuin lupasi, väri oli ihan täydellinen mun mielestä ja lopulta se haalistui kokonaan pois, mikä oli mulla toiveena. Mä suosittelen tätä kyllä rehellisesti kaikille jotka haluaa vaaleanpunaisen tukan, mutta ei halua sitä lopullisesti! Kannattaa varata tosiaan pari viikkoa ainakin aikaa sen haalistua pois päästä, jos tiedossa on tilaisuus jossa pitää olla "normaalin" näköinen haha. Ja jos tukkaa on enemmän, niin kannattaa varaa ainakin kaksi tuubia väriainetta itselle. Mä varmaan pesisin tukan levittämisen jälkeen heti, jotta saisi heti kättelyssä vähän haaleamman värin päähän. 

Voisin myös kuvitella että varmaan tuun vielä jossain vaiheessa painelemaan vaaleanpunaisella tukalla, olihan toi nyt niin siisti!! Onneksi uskalsin testata tätä ja onneksi tää tuote tekee aikalailla just sen mitä lupaakin! En varmaan mitään muita sävyjä lähtisi testaamaan, oon niin ihastunut tähän vaaleanpunaiseen tukkaan, samaan aikaan very chic, mutta myös leikkisä ja erilainen. 

Onko teistä kukaan tätä testannut? Tai aikooko joku tän mun raportin jälkeen uskaltautua kokeilemaan tätä? ;--)Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni,
oi, onpa kiva että teit tämän arvostelupostauksen 😊 ihailin sun hiusväriä jo aiemmin, ja on se vaan upea! voisin kyllä itekin kokeilla, jahka uskallan 😉
www.blogger.com/profile/018214475096238850
Reetta Pellikka,
Aattelin just, että tästä on varmaan vähän hyötyä jos vielä empii uskaltaako lähteä kokeilemaan. Kyllähän muakin just se pelotti, että mitä jos oonkin sit loppuelämäni vaaleanpunaisessa tukassa :---D Nyt jo vähän ikävä tätä tukkaa, joten ehkä pitää vielä kesällä testata uudelleen!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Emma
,
Mä viimekesänä muutaamaan otteeseen ''värjäsin'' pinkit hiukset käyttäen Biozellin hiusnaamiota joka levittyi suht hyvin mun tummanvaaleaan värjättyyn tukkaan ja haalistu kans kivan pastelliseks loppuvaiheessa ja lopulta takas omaks väriksi noin kuukaudessa. Nyt alkuvuodesta kävin kampaajalla ja vaalennettiin mun tukkaa ja vaalennuksen yhteydessä paljastui ettei se ollutkaan lähtenyt kokonaan vaan tuli esiin oranssina. Onneks saatiin kuitenkin se aika hyvin peitettyä ja taitettua väriä kylmään. Tänä kesänä tekis mieli ehkä kokeilla vaalean lilaa, tosin käytän jotakin muuta metodia tälläkertaa 😃
Reetta Pellikka,
Eikä :--D Toi on kyllä paha jos jää kerrostumia jotka sitten palastuu yllättäen! Onneksi mulla ei voi olla tota pelkoa, koska tää tukka on jo niin vaalea kuin sen saa haha. Mun mielestä tässä sarjassa tais olla liilakin, niin sehän vois olla sit vaihtoehto! Se voi kyllä kanssa ensialkuun olla vähän tumma, niinkuin tämä pinkkikin, ennenkuin lähtee haalistumaan.
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli