LOVA x RKNITS / KEVÄT '21 NEULEMALLISTO


Ihania uutisia! Sain suunnitella Lovalle oman neulemalliston tälle keväälle! Mallisto on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lovan kanssa, mutta tämä postaus ei ole osa yhteistyötä.


Lova on suomalainen neule- ja lankabrändi, jonka tavoitteena on vähentää suomenlampaan villan hävikkiä 20% seuraavan viiden vuoden aikana. Suomivilla on loistava materiaali ja on harmillista että yhä edelleen sitä menee isoja määriä hukkaan vaikka sen kysyntä on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Lova on vielä hyvin tuore brädi ja heidän tavoite on rakentaa nettopostiivista tekstiilialaa yhdessä kuluttajien kuin myös alan toimijoiden kanssa.

Lovan langat on valmistettu käsityönä Suomessa. Suomivilla muutetaan langaksi Pirtin Kehräämössä, joka on perustettu jo vuonna 1948! Lovan lanka on muhkeaa ja pehmeää, miellyttävää sekä neuloa että pitää päällä. Oman kokemuksen perusteella lanka ei ole ollenkaan kutittavaa. Lanka on nelisäikeistä hahtuvalankaa jota ei ole kehrätty. Tällä tavalla langasta tulee erityisen pehmoista ja muhkeaa ja sitä on ilo käsitellä! Lopuksi langat värjätään käsin Porissa. Ja kevätvärit on ihan älyttömän ihania!


Lova myy sekä neuleohje+lanka paketteja että lankoja erikseen. Langat on 100% suomenlampaan villaa ja mitä ihanimmissa keväisissä väreissä! Mä sain suunnitella heille kolmiosaisen kevätmalliston johon kuuluu kaksi villapaitaa ja yksi liivi. Mallit on tuttua rknits-tyyliä ja ohjeissa on panostettu erityisesti siihen että ne on selkeitä ja helppolukuisia myös aloittelijoille. Ohjesivulle on merkitty kunkin neuleen haastavuustaso, mutta sanoisin näiden mallien soveltuvan myös aloittelijoille. Mallisto löytyy Lovan nettisivuilta ja on siellä saatavilla pysyvästi. Kaikki malliston neuleet on saatavilla myös kaikissa väreissä!

Ohjeet tulee paketissa josta löytyy kaikki tarvittava neuleen tekoon; langat, ohje, puikot ja parsinneula päättelyyn!


LOVA x RKNITS MALLISTO


Alla malliston esittely:

NONNA

Nonna on saanut inspiraationsa Porvoon saaristosta ja tuulen tuivertamasta veneilykesästä! Nonna on moderni kalastajan villapaita ja paksu ribbineulos on minimalistinen versio perinteisestä "fisherman's rib" tekniikasta. Nonna neulotaan ylhäältä alas raglanlisäyksillä yhtenä kappaleena.

Saatavilla koossa XS/S ja M/L


ALMA

Alma on v-aukkoinen villapaita, joka toimii molemmin päin puettuna! Minimalistinen versio perinteisestä mallista toimii asun kuin asun kanssa. Syvä v-aukko näyttää kauniilta niin edessä kuin takana ja on täydellinen valinta viileisiin kevätpäiviin ja pineveniin kesäiltoihin. Alma neulotaan myös raglanlisäyksillä ylhäältä alas yhtenä kappaleena. V-aukko muotoillaan samanaikaisesti hihan raglanlisäyksien kanssa.

Saatavilla koosa XS/S ja M/L.


EBBA

Ebba on suoralinjainen ja pyöreäkauluksinen liivi muhkeilla resoreilla! Ebba istuu täydellisesti niin kesämekkojen kuin kauluspaitojen päälle ja on täydellinen kerrospukeutumiseen. Liivit on täydellinen lisä kevätpukeutumiseen, mikä tekee asusta mielenkiintoisemman ja samalla lämpimämmän, jos haluaa siirtyä jo kevättakkeihin!


Saatavilla koossa XS/S ja M/LToivottavasti tykkäätte tästä mallistosta yhtä paljon kuin minä! On uskomatonta että rknits-neuleohjeet on kehittyneet näin pitkälle siitä ensimmäisestä ohjeesta jonka jaoin blogin puolelle muutama vuosi sitten <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

svullo
svullo,
Kauniit värit, hienot kuvat
nouw.com/svullo
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli