LYHYT KEVÄTTUKKA JA PITKÄ KEVÄTTAKKI

SLOW FASHION, SECOND HAND LOOKS

Näistä kuvista saattanee bongata heti kaksi asiaa; mulla on uusi kevät tukka ja jaksoin vihdoin hakea kevättakit myös varastosta esiin! Huhtikuu on nyt ja se tarkoittaa kevättä.


En tiedä miksi aina vetkuttelen tukan leikkaamisen suhteen siihen asti kunnes vaan en enää kestä pitkäksi venähtänyttä polkkaa. Monen mielestä se pitkä polkkakin sopii mulle mainiosti, mutta itsestä tuntuu että se tekee yleisilmeestä heti paljon raskaamman. Varsinkin kun en koskaan jaksa tehdä sille mitään ja se roikkuu vaan päätä myöten. No pääsin vihdoin sitten leikkuuttamaan tukkaani ja reissu ei kyllä valitettavasti ollut kovin onnistunut. Tuntuu että mun kampaaja käyntien onnistumisprosentti on 50%, eli joka toinen kerta tulee jotain muuta kotiin kuin tilattiin. Ehkä siinä onkin se syy vetkutteluun. (ens kerralla siis onnistuu!)

Näiden kuvien perusteella tukka on ihan kiva, mutta auttamatta mulle pari senttiä liian lyhyt. Kuvissa tää tukka on vähän pidemmän näköinen kun poseeraan pää kenallaan haha, mutta tän lyhyydestä kertoo se, että en voi pitää tätä mitenkään muuten kuin korvan takana. Jos tää on ns suorana kasvojen sivulla näky on kieltämättä mielenkiintoinen. Pyysin kaulan puoliväliin yltävää polkkaa ja sain leukaperiä hipovan. Olisi pitänyt siinä vaiheessa tajuta että tää menee metsään, kun parturi kasteli tukan kauttaaltaan ja oikein venyttäen leikkasi sen tasaiseksi. Kuivanahan se on tietenkin lyhyempi, kuin märkänä leikattu. Tää selittänee liian lyhyen mitan, mutta toinen murhe ja ehkä myös se pahempi on tän parturin leikkaustekniikka. Ilmaisin mielestäni hyvin selkeästi, että täysin tasa pitkä polkka kiitos, mutta havahdun sitten siihen että sitä nyrhitään latvoista kevennetyksi ennen kuin ehdin mitään sanoa. Tiedättehän sillai vapaalla kädellä, että sakset on pystyasennossa ja naps naps menemään. Kun se oli tehty takatukalle, niin ei oikein voinut enää sanoa, että hei älä tee tota loppumatkalla enää. Joten tässä sitä ollaan liian lyhyen ja mun mielestä rotan jyrsimän tukan kanssa.

Tiedän että toi kevennyskikka on joidenkin mielestä kiva ja johonkin tukkaan vallan mainio, mutta en vaan kertakaikkiaan tykkää siitä lopputuloksesta minkä se jättää mun tukkaan. Usein kampaajat onneksi kysyy että tehdäänkö kevennystä niin vältyn tältä kohtelulta, mutta tää oli erityisen tomera yksilö, jonka penkkiin istuin. Odottelen tässä nyt pari viikkoa, että tukka kasvaa minimaalisesti pidemmäksi jotta voin leikata ton latvan tasaiseksi. Jos tää ei ois jo nyt näin lyhyt niin leikkaisin sen heti XD


Anyways vaikka saan tän tarinan kuulostamaan kauhu-kokemukselta, on tää lopputulos ihan kiva! Joutuu vaan vähän totuttelemaan siihen kun yhtäkkiä katoaakin noin 15cm päästä :----D Yksi bonus tässä extra lyhyessä tukassa tietty on, pääsin kokonaan eroon mun värjätystä latvasta!! (ja voin taas odottaa puoli vuotta vähintään ennen kuin uskaltaudun takaisin kampaajan penkkiin) Nyt mulla on siis enää pelkästään omaa väriä päässä ja yllättäen olenkin melkein ruskeatukkainen. En välillä meinaa tunnistaa itseäni peilistä. Oman värin kasvattamiseen meni noin puolitoista vuotta!


Kevyeksi olon tekee myös kevättakit! Vitsi tuntuu ihanalta vetää trenssi niskaan ja lyhytvartisen kengät jalkaan! Tosin vielä sukkien kanssa, koska vaikka Oslossa on ollut jo lämmintä ja aurinkoista, on sen seurana ollut kylmä ja viiltävä tuuli. Sellainen joka iskee hyvin tehokkaasti paljaisiin nilkkoihin. Oon vähän laiminlyönyt mun tummansinistä vintage-trenssiä, mutta nyt tänä vuonna ajattelin ottaa sen oikein tehokäyttöön. Tykkään erityisesti siitä miten helpon huolitellulle se näyttää tummansinisten puvun housujen kanssa, ihan kuin vahingossa olisi sommitellut värit yhteen. Koko tummansininen on hippusen mielenkiintoisempi kuin kokomusta!

Tää asu on tosi yksinkertainen ja suoralinjainen, mutta just siksi siitä tykkäänkin niin paljon. Voi vitsit miten ihanalta kevätpukeutuminen tuntuukaan! Joko te ootte kaivaneet kevyet takit esille? Ja mitä mieltä ootte tukasta sekä asusta?


Likes

Comments

lauraleino
lauraleino,
FashionStatement
FashionStatement,
no ääk, kiitos<3nouw.com/fashionstatement
Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Näyttää kyllä kivalta tuo tukka vaikka itellesi vaatiikin vähän totuttelua! 😊 nouw.com/ronjaemmiina
FashionStatement
FashionStatement,
kiitos, ihanasti sanottu! nyt alkaa olla jo onneksi silmä tottunut uuten pituuteen ja tykkään kyllä itsekin! :---)))nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229