MAALISKUUN ASUT

Maaliskuulle mahtui mukaan myös muutama asu ilman ruskeaa villakangastakkia. Yllätyin itsekin hah. Oon ollut jo maaliksuun aika kevätpäissäni ja kuvannut asuja ilman talvitakkeja. En nimittäin oo vieläkään jaksanut kävellä meidän häkkivarastolle ja hakea sieltä kevättakkeja käyttöön. Mutta maaliskuu oli erittäin hyvä pukeutumisen kannalta, tuntui että vihdoin talven jälkeen sain vähän uutta inspiraatiota pukeutumiseen. Vaikka asuissa toistuikin tuo beige villakangastakki ja mustat korolliset nilkkurit :--D

Maaliskuu on ollut myös aika tavallinen. Yritin miettiä tähän postaukseen omia kuulumisia ja mitä oon tehnyt viimeaikoina, kunnes totesin että en oikein oo tehnyt mitään ihmeellistä. Se perinteinen työarki on tosiaankin iskenyt päälle, mutta hyvällä tavalla. Tuntuu että elämä rullaa just kivoilla uomillaan ja työmatkapyöräilyn aloittaminen on kyllä antanut energiaa päiviin, puhumattakaan kevätsäästä!


Näistä asuista on vaikea valita lempparia, koska tää oli kyllä hyvä asu kuukausi vaikka itse sanonkin :--D Mutta ehkä 4 ja 5, mitkä teidän?!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli