MAALISKUUN ASUT

Maaliskuun viimeisiä viedään ja totuttuun tuttuun tapaan se tarkoittaa sitä, että nyt kerrataan mitä sitä tuli puettua maaliskuun aikana päälle! Maaliskuuta hallitsi niin baker boy hattu kuin myös vaaleanpunainen baskeri, en vaan voi mitään, että mun mielestä jokainen asu näyttää paremmalle ne päässä haha.... Vietin melkein koko maaliskuun ajan Suomessa, mikä näkyy myös siinä, että asut on vähän samankaltaisia, kun suurinosa vaatekaapista asustaa Norjassa.

Maaliskuussa toteutettu teemaviikko teki tästä katsauksesta hyvin housupuku painotteisen ja niiden lisäksi oon täysin koukussa tietenkin mun punaiseen villakangastakkiin! Sen kanssa on tulossa vielä muutamia asuja ;---)) Vaikka tähän kuukauteen mahtuu aika monta villapaitaa, on kokonaisilme vähän keväisempi, mikä saattaa johtua siitä, että oon ottanut jälleen aurinkolasit käyttöön asukuvissa. Vaateparsikin on vähän keventynyt, vaikken kerrospukeutumisesta oo vielä läheskään luopunut.

Näistä mun on vaikea valita omaa lempparia, tää vuosi on asujen suhteen mennyt jotenkin erittäin hyvin niin omasta mielestä kuin teidänkin kommenttien perusteella! Mun lempparit on 1 ja 8 ja ois ihana kuulla mikä on sun suosikki kokonaisuus?😍


ps. allekirjoittanut pitää mini-pääsiäisloman ja palaa eetteriin maanantaina 2.4! Ihanaa pääsiäistä 😘

1. & 2.

3. & 4.

5. & 6.

7. & 8.

What's your favourite?

9.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Sun tyyli on kyllä niin fantastinen! <3
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
ääk no voi vitsit, kiitos!! <3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli