MAIHARIT JA MARIMEKKO

Kun ostin tän Marimekon Unikko mekon, selvää oli että se tulee olemaan ihan arkikäytössä mulla. Ostin tän tosiaan mun siskon rippijuhlia ajatellen ja viihdyinkin tää mekko päällä erinomaisesti kesän kuumimpana päivänä edestakaisin juostessa juhlavastaavana. Mutta olisi aikamoista kerskakulutusta, jos käyttäisin tätä mekkoa vain juhlissa. Tää mekko on varisinkin niin mieleenpainuva, että tää varmasti jää vieraiden mieleen! Ja vaikka oon sitä mieltä että samaa mekkoa voi ehdottomasti käyttää monissa juhlissa, huomaan ainakin itse että pyrin käyttämään sitä samaa mekkoa monissa juhlissa mutta eri seurueessa. Siispä heti ostohetkellä mä mietin jo että miten tän voi pukea arkeen.


Maiharit oli mun ykkösvalinta tän mekon kanssa, koska ne tekee tästä heti paaljon arkisemman ja rouheamman. Maiharit ja kukkahame on klassikkovalinta ja näyttää aina hyvältä! Vielä kylmemmällä säällä tänne mekon alle voi pukea pooloneuleen ja alle villasukkikset, jolloin tää muuttuu vielä arkisemmaksi kokonaisuudeksi. Pitkän mitan ja hyvin rennon mallinsa ansiosta tänne alle voi melkeimpä pukea vaikka toppahousut ja kukaan ei huomaisi! En oo vielä kuitenkaan ihan henkisesti valmis poolopaitoihin, vaikka villapaitakauden oonkin jo avannut blogin puolellakin. Sen sijaan halusin yhdistää tän mekon mun vintage nahkatakkiin, koska se lyhyen mallinsa ansiosta toimii loistavana vastapainona vähän muodottomalle siluetille. Kropattu takki on täydellinen liehuvien mekkojen parina ja varsinkin pitkät trenssit voi aiheuttaa kangas-overloadin lyhyemmille mimmeille aka mulle. Nahkatakki toimii loistavasti myös maihareiden kanssa ja vitsit tykkään tästä kokonaisuudesta paljon!

Vaikka itsessään tää on tosi juhlava mekko, maiharit ja nahkatakki tekee siitä hyvin toimivan arkipukeutumiseen! En malta odottaa vähän viileämpiä säitä, että voin pukea tän tosiaan sen pooloneuleen kanssa. Mitä mieltä te ootte tästä kombosta, toimiiko se vai ei? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Toi kombo ehdottomasti toimii, aivan ihana! <3
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
jee! <3 tästä tuli kyllä heittämällä luottoasu silloinkun kaipaa jotain vähän näyttävämpää!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli