MARRASKUUN ASUT

Marraskuu! Siinä missä yleensä marraskuu tuntuu vähintään puolen vuoden mittaiselle on tää marraskuu mun mielestä kiitänyt ohitse. En tiedä johtuuko se siitä, että oon asiantuntevasti vältellyt mun gradua päivät pitkät mikä on pitänyt mut erityisen kiireisenä, vai johtuuko se siitä, että oon vaan ollut jotenkin erityisen hyvällä tuulella viime ajat. Vaikka oonkin ollut väsynyt, mitä mä aina oon pimeimpinä kuukausina, en ehkä kuitenkaan ole kärsinyt kaamosmasennuksesta niin paljon kuin yleensä. B12 vitamiinin päivittäisellä ottamisella voi olla myös vaikutusta. Who knows.

Siitä huolimatta tai siitä johtuen, lokakuu on ollut tosi jees asukuukausi! Ja vaihteleva sellainen. Siinä missä lokakuun alussa ollaan vielä nahkatakissa, tarvottiiin siitä lyhyen ajan päästä jo lumessa. Tuttuun tapaan haluan kysyä, mikä on sun lemppari asu?


9 Oikeasti talvinen asu


Mun lempparit on 2, 3 ja 9!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
1 ja 3! 😊
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos huippua kuulla! 😊
nouw.com/reettapelli
IlonaK,
Sulla on kyllä pettämätön tyylitaju! Pidän myös siitä, että tuot esille sen, miten samaa vaatetta voi yhdistellä eri asukokonaisuuksiin. On ilahduttavaa löytää muotiblogi, jossa on sillä tavalla myös ekologisempi näkökulma - jokaisessa kuvassa ei esiinnytä aina uusissa vaatteissa. Lempparit näistä mulla oli 1, 3 ja 9!
nennesitajasetata.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Eikä kiitos paljon 😘 ihana kuulla että tää mun blogin perimmäinen ajatus siitä että haluan just tuota tuoda esille mitä kommentoitkin paistaa lävitse! Huh mua ahdistais itseä se jos aina olisi kuvissa jotain uutta ja oon sitä mieltä että tää on inspiroivampaa myös lukijoille kun he voivat nähdä samoja vaatteita eri tavoilla 😊👌
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli