MEKKO JA FARKUT

CAPSULE WARDROBE, SLOW FASHION

Olin todella epäilevä farkut ja mekko asukombon suhteen, kun se ensimmäisiä kertoja alkoi blogeissa ja instagramissa näkymään. Ei mennyt kuitenkaan kovin kauaa, että mutkin on aivopesty olemaan sitä mieltä, että täähän näyttää hyvälle! Tää on kerrostamista parhaillaan, totesin että vielä on liian kylmä paljaaseen dekoltee alueeseen, joten poolopaita päätyi tänkin mekon alle lämmittämään.

Tän asun vaarana on tosin se, että farkut tekee vähän paksun olomuodon vyötäisille, varsinkin kun on kyseessä vähän rennomman mitoituksen farkut. Ja mulla kun on aina se ongelma, että muuten lantiolle ja reisille sopiva farkut tuppaa olemaan erittäin ilmavia vyötärön kohdalla hahaha.... Mutta kun kietaisee mekon päälle tarpeeksi kireälle, välttää totaalisen pötkylä lookin. Oon sitä mieltä, että suoralahkeiset farkut näyttää parhaimmalta mekon alla, pillifarkuista voisi tulla sellainen fiilis, että kaikki sukkikset oli pesussa, kun taas boot cut farkut vois olla vähän liikaa. Pakko sanoa, että mieluusti pukisin tän mekon ihan paljain kintuin, mutta on tää niitä kelejä odotellessa varsin hyvä stailauskikka mekoille!

Musta tuntuu, että tänä vuonna mulla on alkanut vähän uusi kausi pukeutumisen suhteen. Tuntuu että uskallan vähän rennommalla otteella lähteä kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä, verrattuna entiseen jolloin aina turvauduin siihen tuttuun ja turvalliseen. Ei sillä, että mun asuvalinnat olisi kovin villejä, onhan niiden vaatekappaleet edelleen sitä tuttua basic ja minimalistista minua. Ja hyvä niin! En koe tarvetta lähteä avartamaan mun vaatekaappia yhtään mihinkään suuntaan, vaan haluan ennemminkin haastaa itseäni sovittelemaan toisilleen epätyypillisiä vaatepareja ja väripareja. Väriparit tosin ei kovin hulluiksi muutu, tänkin asun musta, sininen ja ruskea on aika tuttua juttua, mutta mun mielestä erittäin mielenkiintoinen värikolmikko.


Mikä on teidän tuomio mekosta farkkujen kanssa? Kokeilisitko itse?


Likes

Comments

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Looking good! 😊nouw.com/essiesophie
FashionStatement
FashionStatement,
Anna
Anna,

Tää näyttää tosi hyvältä sun päällä!! Mä oon jotenkin tosi arka kokeilemaan mitään erikoisempaa ja en ihan heti uskaltaisi lähteä kokeilemaan housut+hame komboa, mutta siinäpä olisi ainakin hyvä keino päästä käyttämään kesämekkoja talvella 😃

2avlt5.blogspot.com.ee
FashionStatement
FashionStatement,

ääk kiitos paljon! Haha mäkin oon aina ennen ollut aika nössö kokeilemaan mitään uutta, mutta nyt oon vähän rohkaistunut! Varsinkin kun ei oo kovin isot panokset sen suhteen, että jos ei sit toimikkaan :---D Tää kyllä antaa kivasti käyttömahdollisuuksia kesämekoille :--))

nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229