MEKKO JA FARKUT | TÄYDELLINEN ALKUSYKSYN ASU

kuvat: Sara Vanninen


Mekon ja farkkujen yhdistäminen on ollut yksi mun lemppari stailaus'kikoista' viime aikoina. Sillä saa heti asuun mielenkiintoa ja vaikka tänä päivänä kun nää kuvat on otettu ei olisi sitä tarvinnut, lämpöä. Varsinkin mekot jotka on edestä napitettuja tai vaikka kietaisumekkoja toimii tässä tarkoituksessa erittäin hyvin, kun etupuoli jää vähän kevyemmäksi. Tämä Marimekon jokapoikapaidan trenssimekko-versio on niin älyttömän monikäyttöinen ja tuntuu että tää toimii niin monessa eri asukokonaisuudessa ja tilanteessa. Talveksi tänne alle voi helposti lisätä vielä poolopaidan lämmittämään, kun taas kesällä tän voi helposti pukea vain sellaisenaan! Musta tuntuu, että se on hyvän vaatesuunnittelun merkki, että vaatetta voi pitää monipuolisesti.


Nää kuvat on napattu Geneven vanhassa kaupungissa, kun vietettiin aikaa kierrellen pieniä sivukujia! Mun lemppari asia uudessa kaupungissa onkin ehdottomasti se, että kävelee vähän päämäärrättömästi ympäriinsä fiilistellen ja tutkaillen mitä seuraavan nurkan takaa löytyy. Rakastan varsinkin vanhoja kaupunginosia ja niiden rauhallista ja seesteistä tunnelmaa. Oli vähän hassua, että vanhassa kaupungissa ei tuntunut olevan turisteja nimeksikään kun taas muualla heitä tuli paljon enemmän vastaan.

Muutamat teistä onkin kyselleet että kirjoitanko tarkemmin reissusta blogin puolelle ja tän aion ehdottomasti toteuttaa! Tavoitteena olisi saada sunnuntaina reissupostausta julki, joten pysykää kuulolla silloin. Mulla on nimittäin varsin ihania kuvia jaettavana ja tuntuu että tää reissu inspiroi ehdottomasti kyllä oman kuvaamisenkin kanssa. Vaikkei mulla oo sitä kaikista ammattimaisinta kalustoa, pitää muistaa se että paras kamera on se joka on mukana! Ja hei, mielelläni otan vastaan myös muita postaustoiveita jos teillä on mielessä jotain!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli