MIDIHAME JA VILLAPAITA

Siinä missä leopardikuosi ei oo mun juttu, niin pilkut aivan varmasti on ja tää onkin siksi mun versio tän syksyn printtihametrendistä! Tän hameen ostin jo keväällä kirpparilta ja oon nyt aika tyytyväinen siihen, että tää on tavallaan muodissa haha. Tätä tarkoitin kun totesin eilisen postauksessa, että on inspiroivaa kun trendivaatteita löytyy omasta kaapista jo valmiiksi. Muoti kiertää aikalailla kehää ja tietyt vaatteet, varsinkin tietyt klassikot, tulee aina sykleissä takaisin 'muotiin'. Osa vaatteista myös pysyy muodissa pitkään, kuten tällä hetkellä ruudulle ja suoralahkeisille farkuille on käynyt. Klassikkoja tokin nekin! Jos jonkun ohjenuoran trendien seuraamiseen tän perusteella voi siis antaa, niin kannattaa satsata niihin klassikoihin jotka palaa muotiin aika ajoin. Ne näyttää edelleen hyviltä vaikka itse trendiaallosta aika jättäisi!

Yksi klassikko mun vaatekaapissa on ehdottomasti mun villapaidat. Olin aika onnesta soikea kun kaivoin esiin mun villapaitakokoelmaa ja oon viettänyt tän syksyn aikana hyvän tovin suunnitellen tän talven villapaita projekteja. Puikoilla on tällä hetkellä jo toinen villapaita (tilaustyö) ja lankoja kotona on seuraavaan neljään paitaan! Poikaystävä totesi, että tänä talvena mun pitää neuloa vain muille tilaustöitä, koska mun vaatekaappiin ei taida mahtua enää yhtäkään uutta villapaitaa! Pari meinaan kuitenkin neuloa ja lupaan niitä esitellä sitten täällä kun sen aika tulee. Nyt alkuun oon kuitenkin keskittynyt tilaustöihin ja vielä mahtuu tilauksia sisään jos just sua kiinnostaa laadukkaasta materiaalista käsin neulottu villapaita! Mulle voi laittaa sähköpostia (reettapellikka@hotmail.com) tai sitten vaikka Instan kautta viestiä!


Tää asu on kyllä taas niin mun näköinen! Paksu villapaita ja midihame näyttää vaan niin kivalta yhdessä, unohtamatta tietenkin mulle tyypillistä kipparihattua. En osaa enää poistua talosta ilman että se on mun päässä haha.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli