MIDIHAME TALVELLA

CAPSULE WARDROBE, SLOW FASHION

Mä en todellakaan ole hametyyppiä talvisin, koska sukkikset ei ole mun kaveri, enkä myöskään ole suurin fani sille ilmeelle minkä ne hameille antaa. Bongasin alennusmyynneistä täydellisen rimpsuhameen kevättä ja kesää ajatellen, mutta en millään olisi malttanut odottaa kelejä, jolloin tarkenee paljailla säärillä! Tän vuoksi halusin haastaa itseäni kehittämään asukokonaisuuden jonka kanssa voisin pitää tätä hametta jo nyt talvella.

Sukkiksia mulla ei itseasiassa ole päällä näissäkään kuvissa, vaan jalassa on rehellisesti sanottuna perinteiset urheilukalsarit! Multa ei löytynyt valmiiksi tarpeeksi paksuja sukkiksia, niin totesin että miksei mustat trikoot toimisi tässäkin tilanteessa hyvin. Kuten kerroinkin viime viikolla, Oslossa pärjää tällä hetkellä pelkästään maihareilla, joten kenkävalinta mekon kanssa oli aika yksinkertainen. Onneksi tykkään myös hameen ja maihareiden yhdistelmästä, vähän mielenkiintoisempi paritus verrattuna klassisiin nilkkureihin! Päälle päätyi myös mun uusin itse tehty villapaita, jonka malli on itseasiassa täysin mun itse kehittelemä. Ihastuttava helmineule antaa kivan tekstuurin villapaidalle ja tämä on se täydellinen keskiharmaa väri, mitä ei ikinä löydy mistään.

Vaikka tää asu onkin kiva, en usko että tästä muodostuu mun lemppari-kokonaisuus. Oon edelleen sitä miltä, että hameet näyttää paremmalta ilman sukkiksia, mutta on mielenkiintoista haastaa itseään pukeutumaan vähän eri tavalla kuin normaalisti tekisi. Jälkikäteen ajateltuna, olisi myös ehkä kannattanut antaa villapaidan laskeutua vapaasti, eikä asettaa sitä vyötärönauhan alle. Mitä mieltä te ootte tästä kombosta, toimii vai ei?

#nouwoutfit

Kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annieveliina
Annieveliina,

Todellakin hameita myös talvella päälle kunhan muuten on lämpimästi vaatetta! 😊 Itekkin oon vasta alkanu lämpenemään ajatuskelle, ettei hameet kuulu pelkästään kesään. Ei sillä, että oisin käyttäny niitä ennen kesälläkään juuri koskaan 😃D

www.annieveliina.com
FashionStatement
FashionStatement,

haha sama homma mulla vähän hameiden kanssa, en käytä niitä kovin usein :----D Oon kanssa just ajatellut viimeaikoina, että pitää koittaa käyttää vaatteita mahdollisimman kausittomasti, monet vaatteet menee helposti kesästä talveen!

nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229