miesten puku ja lenkkarit


Kirppislöydöillä jatketaan taas! Nykyään niin iso osa mun vaatekaapista koostuu second hand vaatteista, että on melkein turhaa mainita siitä erikseen asukuvien yhteydessä :--D Bongasin tän harmaaruudullisen miesten villasta valmistetun puvun kirpparilta ja en voinut uskoa kuinka hyvin se sopi mun päälle! Bleiseri oli ihan kuin mun mitoille tehty, juuri sopivan leveät hartiat muttei liian isot ja täydellinen hihan pituus <3 Housuja jouduin vähän muokkaamaan, mikä ei ainakaan mua yllättänyt. Hyvin harvoin nimittäin löydän uutena tai kirpparilta housuja jotka sopisi mulle niinkuin ne on. Nää housut oli täydellisen kokoiset lantiolta ja jaloista, mutta liian isot vyötäröltä, joten otin niitä vain vyötärönauhasta sisään tarvittavan määrän. Lahkeen pituus oli tietenkin myös liian pitkä mulle, joten leikkasin pituutta pois sen verran että lahje jää vähän vajaa mittaiseksi ja toimii silloin loistavasti nilkkureiden ja lenkkareiden kanssa!


Mä en arastele ostaa kirpputorilta vaatteita jotka vaatii vähän rakkautta. Jos vaate on hyvässä kunnossa ja nään siinä potentiaalia, ostan sen! Pienet muokkaukset kuten lahkeen lyhentäminen, pienen reiän korjaaminen tai tahran poistaminen luonnistuu keneltä vain melkein käden käänteessä (ainakin jos on ompelukone!). Varsinkin kun mun vartalotyypille on vähän vaikea löytää niitä täydellisesti istuvia vaatteita, oon aina valmis käyttämään omaa aikaa siihen, että esimerkiksi housut istuu just eikä melkein mun päälle! Mutta jos teidät että et tuu tekemään niitä tarvittavia muokkauksia, jotta vaatteen saa käyttöön, kannattaa ne projektit jättää kirpputorille XD


Ainiin! Unohdin sanoa melkein parhaimman asian tästä puvusta. Se on tehty Suomessa <3 Oon ollut aika onnekas ja viime aikoina oon löytänyt nimeonomaan paljon Suomessa valmistettua vintagea kirpputoreilta. Täällä Norjassa se jotenkin erityisesti lämmittää sydäntä ja koen olevani vähän lähempänä kotia tällä tavalla :'--) En tiedä kuinka pitkään oon metsästänyt sitä täydellistä pukua kirpputorilta, mutta usein ne miestenpuolen puvut on vain auttamatta liian isoja mulle.

Tällä kertaa yhdistin tähän pukuun mustan poolon ja lenkkarit tekemään kokonaisuudesta vähän skandinaavisemman ja "trendikkäämmän". Uhh en haluaisi käyttää mun omasta tyylistä tai asuista sanaa "trendikäs" mutta minkäs teet! Lenkkarit tekee klassisemmasta asusta ja vaatekappaleista paljon helpompia käyttää arjessa ja aina jos en oikein tiedä mitkä kengät pukisin jonkun asun kanssa, lenkkarit tuntuu toimivan. Nyt ollaan kyllä ehdottomasti niillä rajoilla, että tarkenee ilman kunnon takkia ulkona (vinkkinä se, että kerrostin tänne alle villa-aluskerraston!), mutta onneksi puku näyttää hyvältä esimerkiksi trenssin alla ja talvella sitten villakangastakin kanssa.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli