MILLAINEN MINÄ OLEN IHMISENÄ?

LIFE, SLOW FASHION, CAPSULE WARDROBE

Oon pohtinut sitä paljon, että miten saisin blogissa ja instagramissa tuotua paremmin sitä esille, niin tekstein kuin kuvinkin, että minkälainen ihminen mä olen oikeasti. Musta vähän nimittäin tuntuu, että se oletus minkä musta saa blgoin kautta ei ihan vastaa sitä mitä mä oon oikeasti. Epäilen että blogin perusteella mua voisi luulla vähän harkituksi, huolitelluksi ja totisemmaksi ja coolimmaksi kuin olen. Oon yrittänyt miettiä että minkälainen se todellinen minä on kuvissa ja huomannut että vanhoista maneereista on todella vaikea päästä eroon. Asukuviin aina päätyy niitä totisia pönötyskuvia, joissa ehkä jalanasento on vähän eri kuvia verratessa. Mulle varmaankin videot olisi paljon parempi outletti oman persoonan ulostuomiseen. Mua on alkanut vähän ärsyttää tämä viimeaikoina, että en onnistu ottamaan asukuvia jotka vastaisi mun persoonallisuutta paremmin. En tosin tiedä onko se edes mahdollista? Mun asukuva-idoli on ehdottomasti Milla Lack of Colour-blogista, jonka asukuvista aistii heti kuinka iloinen ja ihana persoona niiden kuvien takana on. Oon aika varma siitä, että mun kuvien kohdalla ei ole sama homma.

Toivoisin että voisin viestiä mun kuvilla että mä oon ihminen joka nauraa onnesta nähdessään ensilumen kuten näiden kuvien ottamisen päivänä ja joka on yllättäen vähän kömpelö ja onnistuu aina löymään jonkun ruumiinosan johonkin huonekalun kulmaan tai veistämään sormesta ison palan pois tylsällä ruokaveitsellä. Mä oon ihminen joka nauraa omille vitseilleen vähän turhankin paljon ja jonka äkkipikainen ja tempperamenttinen sielu on varmasti viihdyttävää seurattavaa. Jos sille päälle satun saatan puhua jostain asiasta tuntitolkulla ja kun saan päähäni jotain mun täytyy melkein pakkomielteisesti toteuttaa se heti nyt. En mielestäni ole todellakaan cool-tyyppi, vaan enemmänkin vähän nolo ja ainakin todella tavallinen. Vaikka onnistunkin näyttämään kuvissa huolitellulle, on sekin yleensä työn ja tuskan takana, koska mun normaalitila on verkkarit ja collegepaita, hiukset ponnarilla ja naama meikittömänä. Huulipunaa lisäämällä ja kulmat meikkaamalla sitä saa feikattua vaikka mitä.

Parhaiten tätä ehkä kuvaisi tilannekuvat musta, mitä on valitettavasti älyttömän vaikeaa toteuttaa yksin kuvatessa. Uskon että kun sitä on niin onnellinen omana itsenään eikä tunne epävarmuutta siitä minkälainen on, niin sitä haluaa tuoda sitä puolta itsessään esiin sen sijaan että sitä yrittäisi häivyttää.

Musta tuntuu että, totisia ja cooleja muotobloggaajia on jo ihan tarpeeksi ja että mun pitäisi olla mitä oon, eikä yrittää mahtua tuohon kapeaan muottiin. Kai se on se, että tätä touhua on tullut tehtyä jokunen vuosi jo, niin sitä kokee haluavansa antaa enemmän ja olla enemmän oma itsensä. Uskon myös että aitous kannattaa aina ja että aitous on samaistuttavampaa kuin siloiteltu pinta.

Tän vuoksi haluan kertoa, että mä oon ihminen joka innostuu nollasta sataan yhdessä sekunnissa. Joku joka on erittäin helppo tehdä onnelliseksi, varma keino on ruuan tai kahvin tuominen. Mä olen joku jonka päivän kohokohta on se, kun näkee vastapäisen talon ikkunalaudalla pörröisen kissan (jonka oon nimennyt fluffyksi) ja joka rakastaa tuplapeittoa. Parasta on aamuisin se, kun poikaystävä lähtee töihin ja asettelee hänen oman peittonsa mun peiton päälle ja mä voin hautautua peittojen uumeniin. Ja oon henkilö joka pukeutuu aina farkkuihin ja villapaitoihin ja jonka mielestä se on paras asu mitä voi olla. Niinkuin tämänkin postauksen kokonaisuus, valkoinen villapaita ja vaalea farkku on ihana väriyhdistelmä ja en usko että mun tarvii sanoa tästä mun shearling takista muuta kuin että se on täydellinen.

Kerro mulle yksi fakta susta, mikä tekee susta juuri sut?

#nouwoutfit

kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

E
E,
<33 ihana teksti! ja aivan upea asu taas kerran, miten saakaan simppeleistä paloista rakennettua noinkin mielenkiintoisia asuja!!
FashionStatement
FashionStatement,
voi kiitos! yksinkertaiset vaattet yhdessä on kyllä mun lemppari kokonaisuuksia ja ne usein toimii loistavasti!
nouw.com/fashionstatement
JokiJohanna
JokiJohanna,
Ihania kuvia! <3 Mulla helpottaa iloisten ja omannäköisten kuvien ottamista juurikin, kun poikaystävä kuvaa suurimman osan niin hän saa minusta irti hymyä ja aitoutta, mutta jos kuvaan itse niin siinä auttaa mukavien asioiden kuten hänen tai kisulimme ajattelu tai jos joku on tehnyt jotain kivaa mulle 😃 Tykkään sun kuvista ylipäätänsä, ne on jotenkin sun näköisiä ja kauniita 😊
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘 saman oon huomannut että kun poikaystävä kuvaa niin tulee paljon iloisempia ja onnellisempia kuvia! Harmi vaan ettei se kuvaaminen ole hänen lempipuuhaa 😅
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229