MINIROADTRIP RUOTSIIN

Ei ihan maltettu pysytellä vaan Oslossa tällä viikolla, vaan lähdettiin aika extempore reissulle Ruotsiin! Oslosta Ruotsin puolelle ajaa vain vähän reilun tunnin, joten mistään kovin isosta roadtripistä ei oo kyse haha. Norjalaisilla on tapana käydä Ruotsin puolella ruokaostoksilla, koska ruoka on siellä niin paljon halvempaa kuin täällä (ja Suomessa)! Varsinkin vegaaniset tuotteet, kuten juuston korvikkeet ja erilaiset kasvispihvit ja pyörykät ja kasvimaitotuotteet, on Ruotsissa varmaankin puolet edullisempia kuin Norjassa, minkä vuoksi ostetaan niitä aina kaapit täyteen.

Ennen kauppareissua pysähdyttiin kuitenkin läheiselle rannalle kallioille loikoilemaan, tällä viikolla ollaankin melkein joka päivä käyty edes uimassa. Vaikka meidän asunto onkin onneksi aika viileä näillä säillä, verrattuna muihin, niin meilläkin nousee pahimmillaan sisälämpötila yli kolmeenkymmeneen asteeseen. Voin sanoa, että olin aika onnellinen eileisestä sade ja ukkoskuurosta!

Tän helteen myötä mun muotitaju tuntuu sulaneen pois, joten vietän päivät suunnilleen samoissa vaatteissa. Tää äidin vanhasta pitkähihaisesta kauluspaidasta muokattu lyhythihainen paita on ollut mun ehdoton lemppari näissä säissä! Se toimii ihan kaiken kanssa ja tykkään erityisesti tästä huolettomasta rantalookista farkkushortsien ja hiusturbaanin kanssa. Löysin mökiltä muutaman satiinisenhuivin ja oon ollut ihan koukussa hiusturbaaneihin nyt viime viikkoina. Mun on helteellä aina pakko pitää hiuksia kiinni, joten huivin kietominen pään ympärille tekee kokonaisuudesta vähän huolitellumman ja suojaa hiuksia myös uv-säteiltä!

Tässä siis mun foolproof helleasu, farkkushortsit tosin ei oo mikään viilein vaihtoehto, mutta en voi sille mitään että oon niin koukussa denimiin ja siihen miltä se näyttää haha. Mulla on niin kamala ikävä jo mun pitkiä farkkuja ja kaikkia niitä asukokonaisuuksia mitä olin suunnitellut farkkujen ympärille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia Komulainen,
Aivan ihania kuvia!! 💛
emiliaidamaria.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos 😘💛
nouw.com/reettapelli
RuneErlend
RuneErlend,
You look so summery 😁✌🏼
nouw.com/runeerlend
ReettaPelli
ReettaPelli,
definately felt summery too 😁
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli