MISTÄ LÖYDÄN INSPIRAATION ASUIHIN? x 10

Mua kiinnostaa paljon mistä muut ihmiset bongaa inspiraatiota asuihin ja oon tosi otettu siitä, että saan välillä kuulla kuinka inspiroivia mun asut on teidän mielestä! Mä useimmiten löydän mun inspiraation asuihin joko instagramista tai pinterestistä ja välillä mun asut on suoria kopioita toiden asukokonaisuuksita ja joskus inspiroidun pelkästään asun fiiliksestä eikä inspiraatioasu näy lopputuloksessa melkein ollenkaan. Tykkään mielettömästi instagramin tallennusominaisuudesta, jonne lähinnä tallentelen kivoja asukokonaisuuksia. Näitä selaan niinä hetkinä kun pää lyö tyhjää, enkä tiedä edes mistä aloittaa. Pinterestiä käytän vähän eri tavalla sen etsi-ominaisuuden ansiosta. Pinterest on paras paikka inspiraation löytämiseen kun on mielenpäällä edes yksi asun osa valmiina. Tällöin etsin sieltä erilaisia kokonaisuuksia tai inspiraatiota miten yhdistellä teitty vaate eritavoin ja eri värien kanssa. Käytän pinterestiä myös paljon perinteiseen inspiraatio selailuun, mutta pääpainona on juurkin tämä keskittynyt inspiraation hakeminen niiden vaatteiden ympärille joita löytyy omasta takaa valmiina.

Tähän postaukseen keräsin viimeaikojen asujen inspiraation lähteitä, joista erottaa suhteellisen selvästi että tämä on ollut se alkuperäinen kokonaisuus. Aina en inspiroidu valmiista asukokonaisuudesta, vaan eri värien yhdistelmästä ja toteutan asun omalla tavallani. Asuista tulee aina loppupeleissä oman näköisiä jo senkin vuoksi, että vaatteet tuppaa olemaan erit. En usko, että koskaan olisin ostanut jotain vain toteuttaakseni tietyn asukokonaisuuden. Kaapista löytyy yleensä aina vähintään samanhenkinen vaate tai asuste, jonka avulla voi asukokonaisuuden täydentää.

ps. kuvista pääsee klikkaamalla niiden alkuperäisiin omistajiinsa!

Olisin mielelläni pukenut tän kombon valkoisten tennarien ja sukkien kanssa, mutta koska tää päivä oli erittäin kylmä, oli pakko tyytyä mustiin bootseihin! Pakko kyllä sanoa, että mustat bootsit toimii super hyvin tän kombon kanssa, luoden hyvin tasapainoisen kokonaisuuden.

All black ja farkku on kokonaisuus joka toimii aina, mutta jonka jostain syystä aina unohdan! Tää asu on oikeastaan aika suora kopio sinisine farkkuineen, mustan poolopaidan ja takin kanssa.

Samaan tapaan aika suora kopio on myös tämä asukokonaisuus! Mutta minkäs sille voi kun kyseinen asu toimii täydellisesti sellaisenaan? Tää on yksi mun suosikki ei mustista kokonaisuuksista talvella ja tykkään erityisen paljon lyhyiden farkkujen ja nilkkureiden kombosta.

Mä katselin pitkään kuvia punaisen villapaidan asukokonaisuuksista, enennkuin aloitin neulomaan omaani. Halusin olla ehdottoman varma siitä, että se on mun juttu. Tän vuoksi mulla oli hyvin selvät sävelet miten sen haluan yhdistellä kun se vihdoin valmistui. Tää on varmaan yksinkertaisuudessaan mun suosikki kokonaisuus, farkku ja punainen toimii aina!

Toinen mun suosikki ei mustista asukokonaisuuksista. Beige, valkoinen ja sininen on väriyhdistelmä, joka multa unohtuu myös aika usein! Valkoinen ja denim on pohja, joka toimii oikeastaan minkä tahansa takin kanssa ja jota mun pitäisi hyödyntää useammin.

Tää on myös yksi niistä punainen villapaita-asukokonaisuus tutkimuksista. Rakastan punaisen yhdistämistä ruutuihin ja onneksi tämä mun punainen villapaita mahtuu mun bleiserin alle! Jälkikäteen ajateltuna olisin voinut tennareiden sijaan laittaa jalkaan nilkkurit, mutta toimiihan tämä kokonaisuus näinkin. Keväämmällä kokeilen tätä ehdottomasti uudelleen, mutta vaaleammilla farkuilla ja ehkä jopa avokkailla!

Ruutua ja punaista, mitä mä sanoin! Tää asu pääsee ehdottomasti uudelleen käyttöön keväällä. Oon sitä mieltä, että alkuperäinen kokonaisuus on paljon kivempi kuin mun oma versio siitä. Keväällä ehdottomasti jalkaan loaferit ja päähän ehkä huivi tai hiuspanta baskerin sijasta!

Tää on yksi mun ehdottomista suosikeista! Siinä missä punainen näyttää hyvältä ruudun kanssa, on pakko sanoa että niin näyttää myös mustakin. Bleiserit on olleet viimeaikoina vähän talvilevolla, enkä malta odottaa että ulkona vähän lämpenisi, jotta voisin luopua paksuimmista villapaidoista!

Skandinaavinen villapaita ja farkut on kombo johon oon ihastunut palavasti! En tiedä miksi mutta jostain syystä perinteinen villapaita kauniilla kirjoneuleella näyttää pitkästä aikaa erittäin hyvälle. Niin hyvälle että oon juuri neulomassa itselle omaa sellaista! Tummansininen on aina ollut mulle vähän vaikea väri yhdistellä, mutta ilmeisesti se toimii ainakin vaalean farkun kanssa erinomasiesti. Vaikka oikein värikäs kirjoneule olisikin upea, mä oon todennut, että mun on parempi pysytellä vähän neutraalimmassa kokonaisuudessa hah

Ruutuhousujen oston jälkeen pohdin paljon sitä miten näitä voi yhdistellä muuten kuin vain vastaavan bleiserin kanssa ja onneksi bongasin tän asun! Maiharit ja printtiteepaita on täydellinen vastapari klassisemmalle ruutukuosille ja päähän päätyi tietenkin baskeri.


Mitä mieltä ootte tänlaisesta postauksesta? Onko mielenkiintoista nähdä mistä saan inspiraation mun asuihin? Eli pääsekö tämä postaus-sarja jatkoon vai ei?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia Komulainen,

Vitsi miten kivasti toteutettu postaus <3 ! Ja hehe, meitsi bongattu 😃

emiliaidamaria.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

jes ihana kuulla, että tää formaatti toimii! Pakko sanoa, että oot kyllä yksi mun asuinspirtaation vakkarilähteistä ;--)

nouw.com/reettapelli
RoosaR
RoosaR,

Hei vitsit miten hauska postaus!! Todellakin lisää tämmösiä

nouw.com/roosar
ReettaPelli
ReettaPelli,

Jes pitää laittaa seuraava osa suunnitteluun! :---)

nouw.com/reettapelli
emma
,
teen tätä ihan samaa! etin asun josta mulla on ns. samat kappaleet omassa kaapissani ja kopioin suoraan - tietyllä twistillä tottakai! harmittaa sairaasti kun punanen on nyt se juttu ja näyttää äärettömän hyvältä, mutta mulle se väri istu sitten ollenkaan.. 😃
ReettaPelli
ReettaPelli,

Eikä! Mulla on vähän sama keltaisen kanssa, ihana väri mutta koen ettei se toimi mulla ollenkaan :------D Mutta värinsä kullakin ja ehkä punaisesta löytyy joku yksi sävy joka toimisi sulla?

nouw.com/reettapelli
NennaKalsi
NennaKalsi,

Ihana postaus, jatkoon!! 👌🏼

nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,

jes, ihana kuulla! tää oli itsestäkin mielenkiintoinen toteuttaa :---))

nouw.com/reettapelli
JokiJohanna
JokiJohanna,

Tosi kiva postaus, kun kyllä sitä aina miettii mistä toisille kumpuaa inspistä asuihin! 😃

nouw.com/jokijohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitos, ihana kuulla, että tää sai näin hyvän vastaanoton :---)

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli