Mistä löytyy koon 10 pyöröpuikot pituudessa 40cm?


Saan usein kyselyitä jos tietäisin mistä voisi ostaa koon 10 pyöröpuikkoa pituudessa 40cm, koska tää toistuu aika usein mun ohjeissa, mutta on aika vaikea löytää varsinkaan kivijaloista Suomessa. Omani oon ostanut Norjasta pienestä neulomisverkkokaupasta ja se onkin aina ollut mun vinkki mistä näitä voisi löytää. Nyt otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja googlasin lävitse kaikki Suomen neulomiseen erikoistuneet kaupat ja alla on listaus siitä mitä löysin!


Tän tekstin kirjoittamis hetkellä osassa näissä kaupossa tuote on loppuunmyyty, mutta osasta löytyy. Joten teidän täytyy vain klikkailla noi kaupat lävitse, koska niiden saatavuus voi vaihdella päivittäin/viikottain. Toivon hartaasti että tästä on teille apua ja löydätte tarvitsemanne puikot!


Mulla on itsellä olleet sekä puiset ja metalliset puikot ja mä vähän kallistun sille suunnalle että metalliset on paremmat paksun langan kanssa, koskä tällöin työ luistaa paremmin puikolla. Mutta nää on vähän makuasioita! Ainut mikä kannattaa muistaa on se, että metallisia neulepuikkoja ei saa ottaa lentokoneeseen mutta puiset on ok ;--D

Monet näistä oli nimenomaan Addin puikkoja, joten jos haluaa etsiä sillä hakutermillä, niin nyt tiedätte! Ja jos teillä on vinkata mistä löytyy kivijalasta tai netistä, niin auttakaa kanssaneulojoita ja jättäkää kommentti alle <3


Listaus mistä löytyy koon 10 puikot pituus 40cm:

Turun Lankamaailma: (sain lukijalta vinkkiä että täältä löytyy myös kivijalasta!)

Prym Metalli

Prym Bambu


Snurre:

Kinki Amibari Bambu

Chiaogoo Premium Bamboo

Chiaogoo Stainless Steel


Menita.fi

Addi Metalli

Prym Bambu


Lankapuoti Silmu ja Solmu

Addi metalli


Adlibris

Addi metalli


Lavikko.fi

Addi Metalli


Ylivieskan Kutomo

Addi Metalli

Red Lace Metalli


Knitting Room

NDLWRX Bambu

Knitting Room Vaahtera

Knitting Room Muovi


Ullaka

Prym Metalli

Addi Metalli 50% ale!

Prym Bambu


Poppanalle

Metalli pyöröpuikko


Loppuun huomautus, että en ole itse tilannut mistään näistä kaupasta, joten en osaa sanoa minkälainen kokemus se on. Toivon toki että näistä onnistuu helposti tilaaminen! Ja tosiaan jos on näköhavaintoja koon 10 puikoista 40cm pituudessa niin laittakaa mulle viestiä tai jättäkää tähän postaukseen kommenttia :--)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli