MISTÄ OSTAA EETTISTÄ MUOTIA? - WEECOS

YHTEISTYÖSSÄ WEECOS


Jos ei tiedä mistä aloittaa, on tosi vaikea aloittaa. Itsellä pitkään esteenä eettisen vaatekaapin ja valintojen tekemiseen oli yksinkertaisesti se, etten tiennyt mistä voisin löytää sellaisia tuotteita ja voinko luottaa brändien puheisiin heidän vihreydestään.

Weecos on ratkaisu tähän ongelmaan, koska heidän valikoima on sekä ällistyttävän suuri (279 merkkiä ja 6500 tuotetta!) ja monipuolinen, ja he myös huolehtivat brändien auditoinnista. Weecosin valikoimaan päätyy vain merkkejä, joilla on kaikki kunnossa ja tällöin kuluttaja voi luottaa siihen, että kun ostaa jotain Weecosin valikoimasta tukee varmasti hyviä toimijoita. Oon erittäin otettu siitä, että Weecos halusi lähteä tekemään yhteistyötä mun kanssa ja halusin esitellä teille muutamia mun lemppari suomalaisia vaatebrändejä jotka löytyy heidän valikoimasta! Sain valita muutamalta brändiltä itselleni tuotteen ja tän lisäksi haluan vinkata myös parista muusta tutustumisen arvoisesta brändistä.

Weecosilta löytyy tosiaan vaatteiden ja suomalaisten brändien lisäksi paljon muutakin, mutta päätin nostaa itse tässä postauksessa pelkästään suomalaisia tekijöitä esille <3 Tuotteiden selaamista helpottaa huomattavasti Weecosin omat vastuullisuusfiltterit, jossa voi valita vaatteelle kriteerit jotka on itselle tärkeimpiä:


Jos esimerkiksi haluaa tukea suomalaista käsityötä, niin voi helposti selata tuotteita jotka on valmistettu Suomessa tai jos haluaa ostaa vain vegaanisia tuotteita, voi sen avulla filtteröidä tuotteet helposti näkyviin. Jokaisella brändillä pitää olla vähintään kaksi näistä leimoista, että pääsee Weecosin valikoimaan. Tämä vastuullisuusfiltteri on uusi ominausuus, joka tuli mukaan kun heidän nettisivut uudistettiin hetki sitten kokonaan. Nyt sivut on ihanan selkeät ja raikkaat ja pystyt helposti myös selaamaan kaikki brändit lävitse mitä heidän valikoimasta löytyy. Vaatteiden lisäksi tosiaan valikoimassa on kaikkea kosmetiikasta sisutukseen!

Weecosilla itsellään ei ole näitä tuotteita varastossaan, vaan he tarjoavat kauppapaikan kaikille näille eri brändeille. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tilaat jotain niin tämä kyseinen brändi saa tilauksen ja toimittaa tuotteen sinulle. Jos samassa tilauksessa on tuotteita monilta eri brändeiltä, hajautetaan tilaus näiden brändien kesken.


Mutta nyt tuotteiden pariin!

nokonen


Oon ihastellut Nokosen tuotteita jo pitkään ja rakastan niiden eteeristä ilmettä! Oon ollut kiinnostunut kalastajanhatuista jo pienen tovin ja kun näin että Nokoselta löytyy keltainen käsinmaalattu pellavahattu, tiesin että ollaan meant to be! Oon siitä onnellisessa asemassa, että aika monet hatut toimii mun päässä ja niin oli tänkin kohdalla. Siis katsokaa kuin cute tää on? Koska tää on valmistettu pellavasta, on tää kesähelteellä täydellinen. Nauhat voi solmia kaulan alle niin hattu pysyy päässä veneessäkin hah. Sen jälkeen kun luovuin valkoisesta tukasta, tuntuu että keltaisesta on tullut mun väri <3

Nokosen tuotteet on uniikkeja kappaleita käsinmaalauksensa ansiosta ja valmistettu Suomessa. Monet heidän tuotteistaan on tehty nokkosesta valmistetusta kankaasta (kuten nimi viittaa!), mikä on ehkä siisteintä ikinä!

Alla tän hatun vastuullisuusfiltterit:

aarrekid


Oon löytänyt m-a-a-i-l-m-a-n mukavimmat housut. Nää on päällä kuin ilmaa vain, enkä edes tiedä miten nää voi olla niin hyvät jalassa. Nämä mustat culottes housut on pehmeintä kangasta ikinä ja valmistettu Portugalissa Ponto Roma interlock -kankaasta. Epäilen, että mulla on vähän lyhyt torso, koska nää on mulle haara-vyötärö akselilla vähän liian pitkät (minkä oon ratkaissut vain sillä että käännän resorin kaksinkerroin), mutta lahkeista nää on taas ihan täydellisen mittaiset. En tiedä mikä tässä leikkauksessa on niin nerokasta, mutta nää tekee musta huomattavasti pidempij alkaisen ja sutjakamman näköisen kuin mitä olen! Otin näistä itselle koon L, mikä on juuri sopiva, vaikka M olisi ehkä myös toiminut joustavan materiaalin ansioista.

Aarrekid on mulle entuudestaan jo tuttu brändi ja multa löytyy heidän talven mallistosta kaunis pitkälinjainen villatakki, johon kietoudun kotona ollessa iltaisin näin kesälläkin. Aarrekidiltä löytyy myös nimensä mukaisesti paljon lastenvaatteita, mutta myös hyvin kattava kokoelma naistenvaatteita mulle mieluisissa minimalistisissa designeissä.

Alla näiden housujen vastuullisuusfiltterit:

leuto kidswear

Tää mekko esiintyikin vähän salakavalasti ennen tätä varsinaista yhteistyöpostausta asukuvissa ja sain ihanasti tästä kyselyitä seuraajilta <3 On niin superia vinkata jostain suomalaisesta yrityksestä teille! Mekko on tosiaan Leuto Kidswearin ja nimestään huolimatta heiltä löytyy muutamia tuotteita myös naisille. Niistä tää spagettiolkaiminen pellavamekko oli ehdottomasti mun näköisin! Vaikka tosiaan tää onkin musta väritykseltään, on tää materiaalinsa vuoksi miellyttävä päällä myös lämpimällä säällä.

Mä otin tästä mekosta koon M/L, koska pelkäsin pienemmän koon olevan liian ihonmyötäinen lantionseudulta. Mitoitus näissä on aika suoralinjainen ja vähän oversized. Solmittavilla olkaimilla saa helposti säädeltyä istuvuutta.


Leuto Kidswearin vaatteet on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa:

kaiko

Nämä Kaikon pellavahousut ei suoranaisesti liity tähän yhteistyöhön, mutta koska Kaiko on myös saatavilla Weecosista, ajattelin että voin näistä tässä samalla vinkata! Kaikolla on ihana valikoima erilaisia tuotteita ja heidän tän kesän pellavatuotelinja on aivan ihana. Näistä housuista mulla on koko M, joka on mulle täydellinen.

Kaikossa erityistä on myös se, että he lahjoittavat 7% heidän tuotostaan naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa, minkä vuoksi heidän vastuullisuusfilttereissä on mukana myös 'sosiaalinen vastuu'. Kaikon tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Portugalissa tehtaalla joka on suomalaisomistuksessa.

jaana huhtanen design


Ootteko nähteen söpömpiä sukkia!? Mustikka ja mansikka sukat on Jaana Huhtanen designiltä ja suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ehdottomasti _the_ sukat kesään! Tältä merkiltä löytyy myös ihania merinovillasukkia talvea varten ihanissa kuvioissa. Ennen olin sitä mieltä, että sukat on välttämätön paha, mutta nykyään tykkään panostaa sukkiini vähän enemmän. Ne tuo kivan lisän muuten yksinkertaiseen asuun ja onhan se nyt yksinkertaisesti kivempi vetää jalkaan kauniit sukat kuin tylsät mustat :---D

Sukat ja sandaalit, perinteinen turisti look, on mun mielestä aika cool.

muita mainitsemisen arvoisia brändejä:

Toivottavasti tää postaus inspiroi teitä tsekkaamaan Weecosin (vaikka vähän luulen sen olevan teille jo ennestään tuttu!) ja näitä mun mainistemia brändejä! Kiitos kun luit<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Jee ihan mahtava postaus! Oon ite haaveillu ekologisemmasta vaatekaapista jo pitkään mutta en oo oikein tienny että mistä lähtisin vaatteita etsimään, tää postaus on kyllä ihan pelastus <3 Weecos pitääkin ehdottomasti tsekata läpi!
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
vitsi ihana kuulla. että tää postaus inspiroi ja oli hyödyllinen!! <3 sehän se just on, että jos ei yhtään tiedä mistä aloittaa niin on vaikea aloittaa :----D
nouw.com/reettapelli
smagardi,
Weecos on ihana! ❤ Sieltä on tullut muutamaan otteeseen tilattua itselle mm. Uhana Designiä, kortteja läheteltäviksi tutuille ja veljen lapsille ihania lasten vaatteita lahjaksi. Varsinkin vauvaikäisille oli ihana tilata Weecosilta, kun luotti siihen, että materiaalit olivat varmasti turvallisia myös pienille ihmisen aluille, eivätkä täynnä homeenestomyrkkyjä ynnä muita vahvoja väriaineita, joita eri ketjujen vaatteisiin usein käytellään.
astuharhaan.wordpress.com/
ReettaPelli
ReettaPelli,
niin on! <3 Huomasin kanssa että varsinkin lastenvaate valikoimaa siellä on vaikka millä mitalla ja uskon, että juuri tälläisiltä brändeiltä on ihana ja turvallista heille myös tilata!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli