MISTÄ TIETÄÄ ETTÄ VAATEOSTOS ON ONNISTUNUT?

....Siitä että enää ei oikein huvita pukea mitään muuta päälle.


Yritän pitää sellaista sääntöä itselläni, että jos ostain jotain uutta ja se ei päädy päälle _heti_ palautan sen. Koska jos sitä uutta vaatetta, kenkää, laukkua yms ei halua heti ottaa käyttöön, niin kannattiko sitä edes ostaa? Tää tietty pätee vaan niihin vaatteisiin joita voi käyttää just nyt. Jos ostaisin nyt vaikka uikkarit, niin on ehkä ihan ookoo etten pue niitä töihin päälle heti. Harvoin sitä onneksi tulee ostettua mitään, joka osoittuatuu huonoksi ostokseksi, koska oon just niitä tyyppejä jotka miettii ja suunnittelee ja vatvoo ostoksia aika pitkään. En tee enää oikeastaan heräteostoksia (JES), mutta joskus voi tietty vaan käydä niin ettei se ostettu vaate olekaan se mitä siltä halusi.


Nyt ei onneksi oo tosiaankaan käynyt niin, koska mä en yksinkertaisesti halua tällä hetkellä pukea mitään muuta päälle kuin tän takin ja nää kengät. Mulla on melkein 100 asuakin kuvattuna niiden kanssa jo, mutta en vain voi lopettaa! Sen lisäksi että ne näkyy asukuvissa koko ajan, niin oon pitänyt niitä myös töissä kaksi viikkoa putkeen. Kamelinbeige takki on täydellinen kevättalven takki ja beige tekee jotenkin jokaisesta asusta mielenkiintoisen ja hyvännäköisen. Vaikka rakastan mustaa, niin tosinaan oon samaa mieltä siitä, että se tekee asuista synkempiä. (vain toisinaan ja tää menee kausittain) Kirjoitin näille kengille jo pari oodia, mutta herranjestas kun voi olla hyvät kengät. Ja ne toimii myös ihan kaiken kanssa; farkkujen, helmojen ja puvunhousujen, mitkä on ainoot alaosat mitä multa löytyy. Kai sitä voi nytten taputtaa itseään tyytyväisenä selkään, että vitsit teit hyvät ostokset.


Toisinaan vaatteiden ei tarvitse olla uusia, että ne päätyy mun "käytän vain tätä" listalle. Hyvä niin! Ihastun uudelleen joihinkin vaatteisiin palavasti ja en osaa käyttää tiettyinä kausina mitään muuta kuin tätä-jotain. Käytän mun vaatteita aika sykleittäin, varsinkin sen vuoksi että toteutan kapselivaatekaappia, mutta myös sen sisällä menee vaatteiden käyttäminen aika kausittain. Jumitun pahasti just takkeihin, housuihin ja villapaitoihin ja käytän niitä sitten sen viikon putkeen, ennenkuin vaihdan johonkin uuteen kohteeseen.

Tää on yksi syy miksi kapselivaatekaappi on vaan niin hyvä. Se kun vaihtaa kapselia, tuntuu siltä että saa käyttöönsä taas kasan uusia vaatteita. Mun pitäisi tehdä tätä vielä vähän extrememmässä muodossa ja pitää vaikka osaa villapaidoista varastossa puoli talvea ja vaihtaa sitten keskitalvella niitä mitkä on käytössä! Kun tuijottelee joka aamu sitä samaa villapaitapinoa, voi sitä paremmastakin ihmisestä alkaa tuntua siltä että ei vitsit mulla ei oo mitään päällepantavaa. Koska mun kohdalla poissa silmistä poissa mielestä on täysin validi sanonta, on tää vaatteiden käyttöönotto ja varastoon laitto-vaihtelu älyttömän toimiva.


Tässä siis asu joka mulla on koko ajan päällä! Ruskean ja beigen erisävyt saa mun sydämen väpättämään, ainakin silloin kun niitä on mahdollisimman paljon samassa asussa. Oon nyt tietoisesti pitänyt vähän enemmän bleisereitä ja fiilistelen sitä miten kivasti tässä asussa on erilaisia ja pituisia helmoja. On pitkä takin helma, mutta sitten mielenkiintoiset housunlahkeet. On bleiserin helma ja vähän huolittomasti housujen vyötäröön sysätty villapaidan reuna. Myös tupla kaulukset takissa ja bleiserissä on kihelmöivä yksityiskohta. Sit vielä tää vähän erikoinen korko näissä nilkkureissa ja mä oon myyty. Tää korko tuntuu tekevän mistä tahansa asusta toimivan!


Yritän parhaani mukaan keksiä vähän erilaisia asuja tänne tulevaisuudessa, mutta saatte ainakin kaksi asua tällä takilla ruuduillenne ennenkuin maaliskuu loppuu :---D sorry not sorry.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli