MITÄ PUIN PÄÄLLE HÄIHIN

Esittelin noin kuukausi sitten viisi asukokonaisuutta, jotka voisi mun mielestä pukea päälle häihin ja suunnittelin hyödyntäväni niistä yhtä häissä joihin olin saanut kutsun. Ylläri ylläri keksinkin jotain ihan muuta päälleni kuin tossa postauksessa esiintyvät vaihtoehdot! Itse hääpäiväksi oli luvattu 28 astetta lämmintä, joten halusin päälle jotain mahdollisimman leihuvaa ja vilpoista, jossa voisi olla ihan huoletta.


Tästä mekosta on itse asiassa muodostunut jo mun go-to hääasu, koska nää oli jo toiset häät missä tää mulla oli päällä. Samaa voin myös sanoa näistä kengistä, jotka on äidin vanhat ja ehkä sen vuoksi niin älyttömän hyvät jalassa juhlapäivinä! Oon vaan auttamattoman ihastunut tän mekon pronssiseen sävyyn ja miten hyvin se toimii pienen päivetyksen ja mun muun värityksen kanssa. Taiteilin tän seuraksi vielä lämpimän oranssin ruskean meikin, kiharsin hiukset ja lisäsin kaksi helmipinniä kokonaisuuteen. Lyhyt tukka on siitä vähän haastava, että se ei oikein tunnu juhlavalta pelkkien kiharoidenkaan kanssa. Tämän vuoksi olenkin ollut erittäin tyytyväinen siihen, että pannat ja pinnit on jälleen in, koska ne helpottaa polkkatukan stailausta niin paljon!

Pakko tähän yhteyteen vielä mainita siitä, että tän mekon alla (kuten aina kun mulla on hame/mekko) mulla oli myös shortsit. Käytän helmojen alla aina shortseja siitä syystä, että ne estää reisien hankaamisen toisiin kivuliaasti kuumalla säällä hikoillessa ja koska ne tosiaan myös estää sen, että hikinorot ei ala valua jalkoja pitkin :--D Bambushortsit oon ostanut Sokokselta ja ne on yllättävän viileät ja miellyttävät päällä kuumallakin säällä ja ihanan joustavat, jolloin ne ei ala puristaa päivän mittaan. Pakko myös todeta se, että shortsit hameen alla lisää turvallisuuden tunnetta ja minimoi vilautusvaaran esimerkiksi pyöräillessä!


Mitä sanotte mun juhlalookista?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Hitsit, pitääpä kokeilla shortseja mekkojen alla itsekin! Itsellä kun on reittä ihan riittämiin niin melkein aina kauheat hankausjäljet jaloissa 😃
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
no ehdottomasti testiin! Jos kaapista löytyy vähän pidemmät kireät treenishortsit niin nekin ajaa asian aivan mainiosti! noi hankausjäljet on ehkä pahinta ikinä :---DD
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli