MITÄ PUKEA 30 ASTEEN HELTEESEEN?

En tajunnut että Suomessa voisi olla näin lämmin. Mä taidan kuulua just niihin valittajiin, että on liian kuuma, vaikka ilmeisesti pitäisi osata nauttia vaan tästä paahteesta. Tää taitaa olla merkki siitä, että on tullut vanhaksi. Teininä nää säät ois varmasti olleet ihan unelma. En todellakaan oo paras helteeseen pukeutuja, tuntuu että mun tyyli katoaa kokonaan silloin kun pitää miettiä vain ettein paahdu pystyyn. Tätä ei myöskään helpota se, että jätin pakatessani kaikki hellevaatteet Osloon, kun luulin ettei Suomessa oo kuitenkaan lämmintä haha.. Mä teitenkin haluan myös näyttää kivalle näissäkin asteissa, mikä asettaa vielä omat vaatimukset!

Mun ykkösvinkki on se, että pukeutuu ilmavasti! Vois luulla, että minitoppi ja minishortsit ois se paras ja viilein vaihtoehto, mutta mä oon sitä mieltä, että ihonmyötäiset vaatteet saa sut hikoilemaan vielä enemmän. Pahimmassa tapauksessa ne on vielä tekokuitua, joka ei hengitä mihinkään suuntaan. Tää pellavapusero oli ihan täydellinen valinta helteeseen, ei olkapäät kärähdä mutta löysä ja luonnonmateriaali takaa sen, ettei ihan kamalasti hikoile. Kun vielä jättää napit rennosti auki ja pukee alle kivan braleten, viilentää pienikin viima paidan sisäpuolelta. Farkkushortsit on mulla ainakin ehdoton ei yli 25-asteeseen, joten mä suosittelen joko ilmavaa hametta tai liehuvia shortseja. Mä en oo niitä jotka voi pukea päälle näillä keleillä pitkät housut! Ja toistan vielä itseäni kun sanon, että suosittelen hameen alle bambushortseja, jolloin reisien sisäpinnat ei ala pahimmassakaan hikoilussa ja kävelyssä hankaamaan toisiaan verille ja rakkuloille.


Tää päällä käveltiin eilen Suomenlinnassa ja jos et oo vielä sielä käynyt (niinkuin mä tähän asti), niin mitä sä odotat!! En tiennyt kuinka ihana ja sympaattinen paikka se onkaan! Oltaisiin varmasti viihdytty pidempään jos ei oltais meinattu paahtua pystyyn. Yllätyin, että sinne pääsee ihan normaalilla hsl-lipulla joten koko laivamatka kustantaa suuntaansa vain 2,20€.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli