MITEN ONNISTUA BIKINI-KUVISSA


Lets face it, bikinikuvat on varmaan yksi kaikista hankalimmista kuvista handlata. Ainakin mun mielestä! Uikkarit päällä on ainakin puolet helpompaa poseerata ja noh, jos ollaan ihan rehellisiä kyllähän tää korkeavyötäröinen alaosa tekee hommasta myös paljon helpompaa. Rannalla mä käytän kyllä toisinaan matalavyötäröisiä bikinihousujakin, mutta pakko myöntää etten ole niissä kameran edessä kaikista itsevarmin. Tuntuu että silloin on todellakin kaikki esillä :--D Toinen syy miksi en pikkupikku bikineissä blogissa esiinny on se, että mun mielestä ne ei oo kovin kuvauksellisia. Paljon mielenkiintoisemmalle kuvissa mun silmään näyttää uikkarit tai korkeavyötäröiset alaosat!
Mutta miten sitten onnistua kuvissa, joissa päällä ei ole kovin paljoa joiden taakse voisi piiloutua? Oon huomannut sen, että välillä mun kehonhallinta ja kehon hahmotus ei oikein vastaa siihen todellisuutta mikä tallentuu kameran muistikortille. Tärkeintä onnistuneisiin kuviin on varmaan se, että kameran takana on henkilö johon sä luotat. Vaikea on onnistua kuvissa, jos tunnet sun olon epävarmaksi kameran edessä ja et pysty rentoutumaan kuvaajan kanssa. Mä oon todennut että kuvat onnistuu parhaiten jos äiti on kameran takana! Äitiin voi aina luottaa, vaikka aina ei mun ja hänen visiot kohtaakkaan kuvien suhteen. Jos kameran takana on henkilö, joka oikeasti nauttii kuvaamisesta ja jolla on oma visio kuvien suhteen, on mallina oleminen paljon helpompaa. Tärkeää on myös, se että kuvaaja antaa vähän ohjeita kuvattavalle, koska kuten sanoin, mun kehonhahmotus ei aina vastaa sitä todellisuutta :--D
Mä oon huomannut että muutama poseeraus toimii melkein aina ja niitä usein näkeekin täällä mun blogissa ja Instagramissa. Eka kuva ja ns. polvillaan poseeraus. En tiedä miksi, mutta jostain syystä polvillaan seistessä reidet näyttää heti paljon hoikemmilta ja ryhti tulee automaattisesti hyväksi. Kuvissa kannattaa yleisestikkin pitää yllä hyvää ryhtiä, laskea olkapäät, vetää vatsa sisään ja jännittää keskivartaloa. Näillä kikoilla melkein asento kuin asento näyttää imartelevalle. Toinen takuuvarma onnistuja on aina takaapäin jalkojen päällä istualteen otettu kuva (kahden kuvan kollaasissa). Kantapäiden päällä istuessa takamus näyttää yleensä aika hyvälle haha ja kunhan pitää selkää suorana, näyttää selkäkin hyvälle. Ainut mikä tässä yleensä epäonnistuu on hiukset. Mulla hiukset usein takaapäin näyttää ihan kananpyllylle :-----DD Itselle usein käy myös niin, että istun vinossa, enemmän vasemman jalan päällä, mutta tämä johtuu mulla vain siitä, että en pysty istumaan oikean polven päällä enää kunnolla polvileikkauksen jälkeen. Nää kaksi on mun lemppari "poseerauksia" rannalla, vähän jotain muuta kun perinteikästä seisomista rantahiekassa, muttei mitenkään älyttömän näköisiä yliposeerauksia. 
Luontaiset liikkeet toimii kuvissa yleensä nätisti. Jos vain seisoa pönötän rannalla, näytän yleensä vähän töpöltä, joten pieni askellus tai askeleen oton feikkaaminen tuo vähän eloa kuvaan. Edestäpäin otetuissa kuvissa ristin yleensä jalkani toisen eteen, kuin olisin ottamasta askelta eteenpäin (kuva 2) tai sitten vien toisen jalan kokonaan sivulle (tämä kuva). Koska mulla ei oo mitkään maailman kapoisimmat reidet, näyttää perinteinen thigh-gap-pose mun kropalla vähän hassulta, joten sitä en suosi edestäpäin otetuissa kuvissa. 
Takaapäin otetuissa kuvissa taas usein seison jalat täysin rinnakkain tai vähän askeltaen, kuten tämän postauksen kuudennessa kuvassa. Pakko myöntää että takaapäin otetut kuvat on usein mun lemppareita, tykkään siitä miltä mun selkä ja peppu näyttää ja takaapäin otetuissa kuvissa on usein eri tunnelma kuin edestä päin otetuista. Jos peppu on lemppariosa kehossa, niin miksei sitä saisi esitellä! Kuhan vain hiukset on jollain tapaa ojennuksesta myös takaraivolta, niin oot good to go ;--)
Viimeinen vakkari-pose, muttei todellakaan vähäisin on sivuttain tai olkapään yli kurkkaava takaapäin. Sivuprofiilissa ryhdin ylläpitäminen on tärkeää, mä yritän aina muistaa jännittää vatsalihaksia ettei vatsa pullota hehe. Sivuprofiilissa korostuu nätisti peppu ja kun katse tulee olan yli, on asento mun mielestä sensuelli ja moniulotteinen!


Jos mun pitäisi summata mun vinkit viiteen kohtaan, 

1. Valitse kuvaaja johon luotat ja joka osaa neuvoa sua näyttämään hyviltä kuvissa
2. Pidä hyvä ryhti, laske olkapäät ja jännitä vatsalihaksia
3. Imitoi luonnollisia liikkeitä poseerauksissasi, kuten askeltamista ja älä yliposeeraa
4. Polvillaan seisten ja jalkojen päällä istuen kuvat mun kokemuksen perusteella näyttää aina hyville!
5. Mieti sun oman kropan vahvuuksia ja korosta niitä kuvissa, jos sulla on hyvä peppu, kuvat takaapäin ja sivusta näyttää hyvälle, kun taas jos tykkäät sun jaloista, asennot joissa jalkojen liike korostuu näyttää hyvälle. Puolivartalo kuvissa, kuten vedessä seistessä pystyy häivyttämään alakropan kuvasta luonnollisesti pois ja keskityttyä yläkropan vahuuksiin!
+ muista hymyillä! Hymyilevät ihmiset näyttää aina kauniilta :--))

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maija,
Ihana postaus! <3 Oot ihan super. Rakastan jokaikistä uikkari/bikinikuvaa, joka ilmestyy mun instagram janalle sulta!
www.blogger.com/profile/156350052258467910
Reetta Pellikka,
ääk voi kiitos kiitos! <3 ihana kuulla :-----) Välillä sitä miettii että kehtaako sitä julkaista näin montaa uikkarikuvaa :---D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli