MITEN PUKEA BLEISERI TALVELLA

Bleiserit on mun mielestä parhaimmillaan silloin kun niiden päälle ei tarvitse pukea takkia. Silloin kun tarkenee bleiseri + t-paita tai bleiseri + ohut neule yhdistelmässä ulkona! Tän vuoksi (ja myös sen vuoksi että talvisin pukeudun aina paksuun villapaitaan) unohdan käyttää bleisereitä talvisin. Mikä on hirveä harmi! Ne on talvellakin yhtä tyylikkään näköisiä ja oikealla tavalla kerrostamalla asut toimii takin kanssa. Ja eihän sitä tietenkään sisällä kuljeskella takki päällä.

Haluan käyttää nyt talvella ja sittemmin keväällä paljon enemmän bleisereitä, koska oon vähän unohtanut niiden olemassa olon kuluneen syksyn ja talven aikana. Töissä meidän pukukoodi on niin casual, että mä tuntisin itseni täysin ylipukeutuneeksi jos mulla on bleiseri päällä! Mutta jos sitä kerran repäisee ja saapuu toimistolle beiserissä, niin sitten jatkossa on helpompaa. Koska uskon, että kukaan muu ei tietenkään kiinnitä siihen mitään huomiota haha. Miksi kaikki tuntuu niin isolta oman pään sisällä?


Jokatapauksessa, bleiserit kehiin, koska ne on talvipukeutumisessa aivan loistava lisäkerros tuomaan lämpöä. En vilukissana tarkenisi näissä säissä pelkästään teepaidalla alla, joten mun paras kaveri ohut kashmir villapaita pääsee parrasvaloihin. Oon täysin rakastunut ohuisiin villapaitoihin ja siinä missä viime ja edellsiet talvet on mennyt mitä muhkuimmissa villapaidoissa oon nyt tänä vuonna ollut vähän eri fiiliksellä. Vähän eri fiilis tarkoittaa tässä tilanteessa sitä, että oon käyttänyt niitä ohuita neuleita vähän enemmän kuin yleensä niiden paksujen rinnalla. Ei mitään kovin radikaalia! Mun vinkki siihen mistä löytyy parhaat ja suhteellisen edulliset kashmir neuleet on Marks and Spensers ja Uniqlo. Kashmir on kallis materiaali, joten tälläisestä ohuesta neuleesta pitää varautua maksamaan täyshintaisena sen melkein 100€, mutta uskokaa mua kun sanon että se on sen arvoista!! Varsinkin tää M&S kashmir on niin tajuttoman pehmeää päällä että melkein itkettää. Tästä muodostui heti mun aina-päällä-neule ja se toimii ihan kaiken kanssa. Niin yksinään, bleiserin alla tai toisen neuleen alla. Varoitan että once you go cashmir you cant go back.


Puhun tästä asukokonaisuudesta niinkuin se olisi isokin neron leimaus tai yhdistelmä jota kukaan ei ois keksinyt aiemmin... Aika yksinkertainenhan tää loppupeleissä on, mutta mun standardilla aikamoista kerrospukeutumista! Ilman tätä bleiseri kerrosta tää ois aika yksinkertainen (vaikkakin hyvä!) kokonaisuus. Vaikkei tää bleiseri pääsekään isoon rooliin asussa, tykkään siitä miten noi helman liepeet pääsee vilahtamaan. Tykkään myös erityisesti tästä harmaasta villakangastakista tän mustavalkoisen bleiserin kanssa, koska niiden värimaailmat osuu niin hyvin yhteen. Tää harmaa takki on todella kylmän sävyinen harmaa ja usein huomaan, että se ei ihan toimi lämpimämmän sävyisten vaatteiden kanssa niin hyvin.

Muuten tää asu onkin aika tuttua settiä; kivat siniset farkut, sukkabootsit, iso villakangastakki ja yksinkertainen neule. Hiuspanta tuo kyllä muuten kanssa kokonaisuuteen jotain extraa ja koska oon muuten niin laiska laittamaan mun hiuksia, saa sillä heti vähän muutettua ilmettä!


Unohtuuko muiltakin bleiserit talvella kaappiin kevättä odottamaan? Jos ei, niin miten stailaat ne?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Mulla ikuisena bleiserityttönä on kyllä bleiserit käytössä talvellakin! Tosin huomattavasti harvemmin kuin muina sesonkeina.. Mutta juurikin näin neuleen/villapaidan kanssa kerrostettuna ne toimii mun mielestä todella kivasti 😊 Hyvältä näyttää tääkin asu!
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mun pitää ryhdistäytyä niiden käytössä nyt ehdottomasti! Kiitos 😘 tykkäsin kanssa tästä kokonaisuudesta paljon!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli