MITEN PUKEA KESÄMEKKO SYKSYLLÄ

Vielä hetken tarkenee paljain säärin ja mä haluan ottaa siitä kaiken irti! Tää asukokonaisuus on pyörinyt mun päässä viimepäivät ja onneksi vihdoin oli tarpeeksi lämmin ja aurinkoinen päivä, että tarkeni lähteä lyhyellä helmalla liikkeelle. Kesämekot taipuvat mun mielestä erinomaisesti syksyyn, kunhan päälle pukee vain paksun villapaidan, saappaat ja hatun.

Mä oon sitä mieltä, että baskerit ovat tänäkin vuonna vielä in ja jatkan niiden käyttöä! Ja sama koskee sukkabootseja, mun silmään ne näyttävät edelleen yhtä hyviltä kuin viime syksynäkin. Rehellisesti sanottuna, enpä mä taida enää oikein välittää siitä, että onko jokin yksittäinen vaatekappale tai asuste ”muodissa”. Uskon että tää on seurausta siitä, että on malttanut valita vain niitä itselle parhaimpia trendejä vaatekaappiinsa ja keskittyy omaan tyyliinsä, eikä lähtenyt seuraamaan jokaista uutta muotivillitystä. Trendien seuraaminen ei aina tarkoita sitä, ainakaan mulle itselle, että voin käyttää niitä trendejä vain sen lyhyen ajan, kun ne ovat in. Oman tyylin muodostuminen ja sen tunteminen varmistaa sen, että vaatekaapin perusta on kunnossa ja sitä voi sitten mahdollisuuksien mukaan piristää uusilla hieman trendijohtoisilla tuotteilla, pitäen mielessä sen, että ne toimivat yhteen muun vaatekaapin kanssa saumattomasti.

Jos sitä keksii, että ne baskerit ovat mun juttu sen takia, että ne ovat yhden kauden trendikkäin asuste, ei siinä oo mitään pahaa! Kukaan meistä tuskin on immuuni markkinavoimille ja vaihtuville trendeille, vaikka kuinka tiedostava pyrkisi olemaan. Mulla onkin tavoitteena se, että voisin näyttää, miten trendeistä muodostuu osa omaa pysyvää vaatekaappia ja miten niitä voi käyttää vuodesta toiseen. Varsinkin jos päättää investoida mun tapaan niihin ehkä vähän klassisempiin trendeihin. Tietyt trendit tapaa astua esiin aina tiettyihin vuodenaikoihin tai muutaman vuoden välein.

Vaikka tässä asussa onkin käytetty viimevuoden paria suurinta trendiä, niin mä oon sitä mieltä, että se on edelleen yhtä aikaa ajankohtaisen ja ajattoman näköinen. Just sopivan huoleton kokonaisuus, joka näyttää siltä, ettei sitä ole pahemmin mietitty. Yritän pitää mielessä sen, että usein nää huolettomat asukokonaisuudet muodostuvatkin niiksi omiksi lemppareiksi ja ne tarkkaan mietityt kokonaisuudet tuntuukin sitten jälkikäteen turhan mietityille. Mun tyyli on loppupeleissä sen verran rento ja minimalistinen, että tunnen itseni eniten omaksi itsekseni hyvin yksinkertaisissa kokonaisuuksissa.

Oottehan samaa mieltä siitä, että baskerit ja sukkabootsit on edelleen cool?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sjomette
sjomette,
Ihana asu! Saa vaan toivova lämpimää säätä kun tuollaisen vetää päälle 😂😍
nouw.com/sjomette
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos 😘 hehe niin saa toivoa 😂
nouw.com/reettapelli
AnetteMarie
AnetteMarie,
Todellakin on cool! 😍 Ja nyt jo kaupat on mun mielestä enemmään pullollaan niitä, kuin viime vuonna - vai katonkohan vaan uusin silmin... 😂
nouw.com/anettemarie
ReettaPelli
ReettaPelli,
jes!! En oo hetkeen kierrellyt kaupoissa, joten tää on voinut mennä mulla ihan ohi! :---D
nouw.com/reettapelli
Julia / Grön i Åbo,
Sun blogi on niin hieno ja tykkään varmaan jokaisesta Instagram-kuvasta 😃 oot tosi rennontuntuinen ja vaikutat ihanalta tyypiltä. <3
www.groniabo.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi että, kiitos ihan super paljon <3 ihana kuulla!!
nouw.com/reettapelli
Alisatalasma
Alisatalasma,
Rakastan tätä asua!💛🍂✨
nouw.com/alisatalasma
ReettaPelli
ReettaPelli,
eikääää, ihana kuulla!! 💛
nouw.com/reettapelli
Sannanq
Sannanq,
Tän tyyppisestä kombosta mäkin oon viime aikoina tykännyt superisti 😁👌
nouw.com/sannanq
ReettaPelli
ReettaPelli,
hyvä etten oo ainut ;---)) Mut tää on vaan just niin hyvä!
nouw.com/reettapelli
ainoaxberg
ainoaxberg,
Tää on niin ihana asu!
nouw.com/ainoaxberg
ReettaPelli
ReettaPelli,
Vitsit, kiitos paljon! <3
nouw.com/reettapelli
SaraV
SaraV,
Tää asu on super tyylikäs kuten aina! ❤️
nouw.com/sarav
ReettaPelli
ReettaPelli,
äää kiitos!!<3 ihana kuulla!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli