MITEN PUKEA MOM-FARKUT? 6 TAPAA!

Mom Jeans! Ehdottomasti mun lemppari farkkumalli, rakastan hieman löysiä ja suoralahkeisia farkkuja. Rakastan niitä vähän revittyinä, täyin ehjinä, käärittyine lahkeineen ja leikattuine lahkeineen. Yhteistä mun farkuille on että, ne on aina korkeavyötäröisiä. Yleinen oletus tuntuu olevan ettei vaaleansinisiä/keskisinisiä farkkuja voi käyttää muutoin kuin keväisin ja kesäisin, mutta mä oon sitä mieltä että vaaleat farkut on melkeinpä parhaimmillaan talvella!

Mun farkku kokoelma on ehkä hieman liian iso, mutta en oikein voi sille mitään. Mä rakastan farkkuja! Musta tuntuu että aina on tilaa vielä yhdelle parille ja jokainen mun farkuista on erilainen :---D Parhaimmat farkut löytyy mun mielestä kirppareilta, mutta se on aina aikalailla onnenkauppaa jos törmää aitoihin Leviksiin. Leviksistä 501-malli on ehtdottomasti paras, jos on varaa sijoittaa uuteen pariin. Monkin farkut tulee hyvänä kakkosena! Hinta pyörii siinä 40€ paikkeilla ja malleja löytyy heiltä moneen lähtöön. Jouduin sijoittamaan uuteen vaaleaan farkkupariin, koska ylläolevat housut kului haaroista rikki ja mun valinta oli Monkin Taiki malli. Kerrankin farkku joka on mun pituisella (lyhyellä) henkilöllä oikean pituinen! Yleensä aina joudun leikkaamaan lahkeista pois vähintään viisi senttiä :----D

Tässä mun kuusi farkkukokonaisuutta, jotka sopii hyvin syksyyn!


1. Puhuinkin jo tän asupostauksen yhteydessä että kuinka mun mielestä tän syksyn kivoin kombo on puseron yhdistäminen rentoihin vaaleisiin farkkuihin. Tää farkkuväri on mun ehdoton lemppari. Ja tietenkin, loaferit ja risaset lahkeet! Love love love.

2. Iso villapaita ja rennot farkut, voi kuulostaa liian muodottomalle kokonaisuudelle, mutta mun mielestä se toimii! Varsinkin jos työntää villapaidan kulman farkun sisälle edestä tai toiselta sivulta. Jos päällä on vähän vähemmän muhkea villapaita kuin tämä niin tänä syksynä pukisin sen kokonaan farkkujen sisälle aseteltuna ja vyön kanssa!

3. Teeppari + farkku kokonaisuus on klassikko. Se toimii pohjana ihan mille tahansa takille tai bleiserille ja näyttää ihan pelkästäänkin loistavalle. Vaaleiden farkkujen kanssa valkoinen teeppari on very chic kokonaisuus. Tänä syksynä mä tuun varmasti käyttämään takeista eniten trenssejä ja mun onneksi farkut toimii erittäin hyvin trenssien kanssa. Tällä hetkellä mun lemppari on farkku joka on muuten ehjä, mutta lahkeista hapsottava.

4. Mitä mä sanoin trenssistä ja farkuista! Napakasti istuva poolopaita luo hyvin kontrastia rentojen farkkujen parina ja vyö tuntuu nyt toimivan ihan jokaisessa asussa. En just nyt oo käärittyjen lahkeiden suurin fani, vaan musta tuntuu että haluaisin leikata kaikista farkuista lahkeet irti ja hapsotuttaa ne :----D Yritän kuitenkin malttaa mieleni, koska vajaamittaiset lahkeet ei taida olla se käytännöllisin mitta keskitalvella!
5. Oikeanlaisen villapaidan kanssa farkku + villapaita kokonaisuus toimii myös siten, että oversized villapaidan antaa laskeutua vapaana. Tällä kombolla tarkenee vähä-tuulisina ja ei-sateisina päivinä pitkälle syksyyn. Farkut ja villapaita kokonaisuudet on mun ehdoton go-to asu syksyisin ja talvisin, rakastan villaa ja denimiä yhdessä!
6. Mun farkkuperheen uusimmat tulokkaat! Tää on kaikista sopivin asu, tän hetken syys-säähän. Sadetakki ja kumpparit farkun ja villapaidan kanssa. Siinä missä valkoinen ja vaalea farkku toimii hyvin yhteen, on mun pakko sanoa, että musta ja vaalea farkku on myös match made in heaven! Vajaamittaiset farkut ja nilkkurit on myös kaksikko, joka aiheuttaa mulle sydämen tykytyksiä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emma
,
Hei saanko kysyy mitä kokoa käytät niistä monkin farkuista?:) Oon itselle tilaamassa netistä, enkä oo koosta täysin varma ja oon sun kanssa suunnilleen samaa kokoa niin sillä kysyn:D Ja hei sun blogista on tullu mun lemppari, jatka samaan malliin👍
ReettaPelli
ReettaPelli,
ihana kuulla kiitos! <3 Yritän jatkaa samaa rataa ;--) Mulla nämä uusimmat on kokoa 30, joka on aika rento päällä, muttei mun mielestä liian iso kuitenkaan. Farkkukoot on kyllä vähän vaikeita, koska edelliset Monkin farkut mulla on kokoa 28 ja ne on edelleen hyvän kokoiset ja nyt nämä uudet ei kyllä varmasti menisi päälle 28 koossa :---p En tiedä voiko farkkukoot muuttua noin paljon, vai vaikuttaako se malli niin paljon. Ainakin se Kimono malli oli musta vähän pienemmän tuntuinen samassa koossa kuin tämä Taiki. Mut tosiaan, koko 30 näistä!
nouw.com/reettapelli
Emmi,
Eikä, mitä ihania vinkkejä tästä sai <3 Eteenkin villapaidat ja mom-farkut on niin kiva yhdistelmä!
emmikristiinan.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos, ihana kuulla <3 Villapaidat ja mom-farkut on kyllä paras kombo syksyyn ja talveen :--))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli