miten saada kiva tyyli helposti

Helpoin tapa näyttää siltä, että omistaa kivan tyylin on setteihin pukeutuminen! Setit tekee pukeutumisesta älyttömän helppoa ja vaivatonta, mutta lopputuloksena on kuitenkin näyttävä asukokonaisuus. Ainakin jos valitsee setiksi värikkään printin!


Mä en oo kovin vahvoilla tyylillisesti minkään muun stailaamisessa kuin farkkujen ja villapaitojen, minkä vuoksi mun päältä aika usein löytyykin erilaisia settejä. Haalarit ja mekot lasketaan myös! Kaikki asukokonaisuudet joissa asu muodostuu ennalta määrätyistä osista tai pelkästään yhdestä vaatteesta, näyttää tyylitietoisilta heti kättelyssä. Vähemmän on enemmän asukokonaisuuksien suunnittelussa ja mun silmään yksinkertaiset yhdistelmät näyttää aina parhaimmilta. Tääkin kokonaisuus on oikeasti tosi simppeli: shortsit ja lyhythihainen kauluspaita. Mutta hauska kuosi tekee siitä enemmän statementin. Omaan silmään tää kuosi ei varmasti kovin näyttävissä vaatekappaleissa olisi toiminutkaan. Koska oon vähän hukassa oman kesätyylini kanssa (kun ei voi pitää villapaitoja), on setit helppo ratkaisu siihen että näyttää kivalta ja "oman näköiseltä" myös lämpimämmällä säällä.


Mustat asusteet on mun vakio ja kuten sanoin, koska oon vähän huono erilaisten yhdistelmien kanssa, helpottaa mun elämää se että kengät ja laukut on kaikki mustia ja siten näyttävät aina hyviltä yhdessä :--D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Voin niin samaistua että setit on aina helpoin valinta plus näyttää todella hyvälle 😍 ps. sun setti asu on ihana!
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jep! Heti kerrasta kiva asukokonaisuus 🤩 Kiitos!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli