MITEN SAADA VANHALLE TAKILLE UUSI ILME? CASE: TRENSSI JA BLEISERI


Mä oon aika huono kerrospukeutumaan tai hakemaan asuun mielenkiintoa kerrostamisen kautta, mutta tällä kertaa voisin todeta onnistuneeni siinä! Te tiedätte että oon muun muassa crazy-jacket-lady (plant ja cat ladyn lisäksi) ja omistan aika reippaan kokoisen takkivaraston. Välillä melkein hävettää se kuinka monta takkia mulla on ja miten suruttomasti oon käyttänyt sitä tekosyynä, että takki on asun päällimmäinen kerros joten on hyvä että niitä on montaa erilaista. Ei oo normaalia, että on niin monta takkia kuin mulla on. En ees uskalla laskea niiden määrää, mutta voin todeta että kaappiin ne ei yhtä aikaa mahdu, eikä ois toivoakaan että poikaystäväraukka saisi takkejaan meidän eteisen kaappiin. I know, mulla on takki ongelma.

Nyt en tullut kuitenkaan puhumaan siitä, vaan mun ideasta saada "vanha" takki näyttämään uudelle. Ja mitenkäs muutenkaan, kuin kerrostamalla! Törmäsin jossain kuvaan jossa oli puettu juurikin trenssi ja ruudullinen bleiseri yhdessä ja ihastuin siihen miten sillä bleiserillä sai jotenkin muutettua takin ilmeen kokonaan! Tää on heti paljon ryhdikkäämmän ja eksklusiivisemman näköinen trenssi, vaikka se on edelleen se sama erittäin iso ja epäistuva kirpparilöytö. Jos saan sanoa, niin tässä on melkeinpä vähän Burberry-fiiliksiä. Eipä mulla oikein muuta sanottavaa tästä asusta ole, kuin että tää on aikalailla mun näköinen kokonaisuus! Ei toki ihme, koska tässä on yhdistettynä kaikki mun lempparijutu samassa asussa haha. Yleensä oon pukenut tän ruutubleiseri+farkut yhdistelmän valkoisen teepparin kanssa, mutta täytyy sanoa että tää synkempi musta vaihtoehto saattaakin olla mun lemppari talveen. Mitä mieltä te ootte, toimiiko tää kokonaisuus ja päivittyykö trenssi uudenveroiseksi bleiserin kanssa puettuna?

Ajattelin vähän haastaa itseäni jatkossa ja yrittää kerrostamalla muuttaa joidenkin vanhojen vaatteiden ilmettä erilaiseksi. Yksi mun lempikikoista onkin pukea villapaidan alle trikoo poolopaita, joka muuttaa heti villapaidan siluettia ja antaa erittäin kivat kasari-vaikutteet asulle!

ps. Mikä on teidän lemppari kerrospukeutumis kikka!? Jakakaa niin pääsen testaamaan niitä <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli