miten stailata legginsit asukokonaisuuteen?

koko asu takkia lukuunottamatta kirpparilta!


En oo varmasti ainut joka viettää suurimman osan ajasta nyt verkkareissa ja legginseissä? Mä oon niitä tyyppejä jotka käyttää kotona kotivaatteita ja en vois kuvitellakkaan että olisin kotona farkut päällä! Tän vuoksi halusin näyttää miten helposti legginseistä saa asukokonaisuuden joka näyttää muulta kuin sporttivaatteilta.


Yleensä uloslähtiessä vaihdan jalkaan "oikeat" housut ja vietän aikaa leggareissa vain kotioloissa, mutta miksi ihmeessä jos legginsit näyttää näin hyvältä ihan "oikeassa" asussa! Mun kaikkien aikojen kikka pukeutumiseen on kivaan takkiin ja kenkiin satsaaminen, koska se saa asun kuin asun näyttämään hyvältä ja loppuun asti mietityltä. Hyvä takki tekee asusta heti ryhdikkäämmän ja varsinkin siistimmät villakangastakit luo yleisvaikutelman klassisemmasta asukokonaisuudesta. Vaikka siellä alla olisi vain legginsit ja villapaita tai collegeasu!

Toinen tapa millä asua kuin asua saa huijattua vähän siistimmäksi on näyttävät kengät. Jos olisin yhdistänyt tähän asuun lenkkarit niin yleisvaikutelma olisi ollut rento ja urheilullinen, mutta pitkävartiset saappaat tekee tästä asusta heti katu-uskottavamman! Polven alle yltävät saappaat ja ratsastus-vibat on tänä syksynä yksi isoimmista trendeistä ja ne on kuin luotu puettavaksi legginsien kanssa. Mä en itseasiassa omista enää pillifarkkuja, joten muulla tavalla en oikein tätä asukokonaisuutta voisi edes toteuttaa.Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli