MOM JEANS & BLAZER

SLOW FASHION

Bleiseri on täydellinen vaatekappale niihin hetkiin, kun asu kaipaa vähän skarppaamista! Tää kokonaisuus on erittäin relaxed, mutta bleiseri tekee siitä heti vähän suunnitellumman ja huolitellumman näköisen. Ja tiedättehän mut, mä rakastan yhdistellä vaatteita, jotka on toistensa vastakohtia. Jälkikäteen mietittynä olisin ehkä pukenut vähän skarpimman harmaan teepparin tänne alle, jos olisin sellaisen omistanut.

En tiedä oonko koskaan tai kuinka pitkä aika siitä on kun oon käyttänyt asukuvassa harmaata teepaitaa. Kuvitelkaa tää kokonaisuus valkoisella teepaidalla. Aika tavallinen, mutta hyvä kokonaisuus mun mielestä. Mutta kun sen tilalle vaihtaakin harmaan teepparin, on koko asun fiilis ihan eri! En tiedä mistä se johtuu, mutta tää harmaa paita tekee tälle asulle paljon! Asuinspon tähän kokonaisuuteen sain täältä ja suosittelen muutenkin tota insta-tiliä, jos kaipaa asuinspiraatiota. Tajusin vasta nyt tota kuvaa linkatessa, että ollaan aika samannäköisiä, ainakin tässä mun viimeisessä kuvassa :----D Näättekö te yhdennäköisyyden?


Mitä mieltä ootte, toimiiko bleiseri näin rennon kokonaisuuden kanssa, vai tuleeko epätasapainoinen olo tästä kokonaisuudesta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja
Pinja,
Oioioi, nyt on kyllä ihan asutäydellisyyttä 😍 Itse asiassa mulla oli vähän aikaa sitten päällä ihan samantapainen kokonaisuus ja nimesin sen jo mun syysuniformuksi! 😄
www.pinjakk.com
FashionStatement
FashionStatement,
eikä! tää asu on kyllä just täydellinen syksyyn ja varmasti tuun tän tapasta pitämään niin monta kertaa!
nouw.com/fashionstatement
JennyJanette
JennyJanette,
Vitsi miten ihana asu 😍
nouw.com/jennyjanette
FashionStatement
FashionStatement,
Oi kiitos paljon 😘 tää on kyllä just mun näköinen 😊
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229