MUMMON VANHAT VAATTEET

KUVAT JA EDIT: ANNI KORHONEN


Oon pariinkin kertaan todennut (varmaan joka postauksessa...), että kadotan vähän tyylini kesällä. Kesäpukeutuminen ei ole oikein mun juttu ja tuntuu että mun kesäasut on vähän sivussa siitä mun tyylistä ja mun on paljon helpompi tehdä hutiostoksia kesäisin. En vaan tiedä mitä pukea päälle, kun en voi laittaa farkkuja :---D Aika onnetonta.

Mutta nyt mulla on ainakin yksi kesäinen asukokonaisuus, joka on juuri mun näköinen, mutta myös täysin passeli kesäpäiviin. Ainakin jos asteet pysyy siinä noin parissakympissä tai istuu ilmastoidussa toimistossa kesäpäiviään (minä). Meidän ilmastointi töissä käy vähän ylikierroksilla ja töissä joudun vetämään aina villapaitaa päälle, etten ihan palellu päivän mittaan XD Oon yrittänyt olla odottamatta lomaa, koska aina kun odottaa jotain niin aika tuntuu matelevan. Mutta se onneksi koittaa heinäkuussa ja mäkin pääsen nauttimaan kesäisistä päivistä ulkona, enkä vain ikkunasta ulos tuijotellen.

Tämä kaksiosainen kukkakuvioinen housu+kauluspaita-setti on mun mummon vanha ja mä siitä syystä pidän sitä erittäin ylpeästi päälläni! <3 En oo täysin varma kuinka vanhana mummo on tätä asua päällään pitänyt, mutta ei todennäköisesti nuoruusvuosinaan, vaan vähän vanhemmalla iällä. Tää on ehkä vähän huvittava yksityiskohta, koska en mä olisi ajatellut, että pukeudun parikymppisenä mummoni vaatteisiin! Mutta tää on joka tapauksessa tai ehkä just siksi niin hieno. Ja just mun näkönen. Ennen kuin sain tämän setin itselleni, olin itse asiassa juuri tämän tyylistä kokonaisuutta etsinyt kaupoista ja kirppareilta.


En oo siis teitä turhaan kehottanut ratsaamaan äidin tai mummon vanhoja vaatevarastoja, koska niistä voi oikeasti tehdä upeita löytöjä. Ja se jos mikä on slow fashionia parhaimmillaan! Tää asu on itse asiassa asusteita lukuunottamatta kokonaan second handia, näiden kenkien ollessa myös kirpparilöytö.


Oonko ainut joka käyttää mummonsa vanhoja vaatteita?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Ihana asu ja tolla on varmasti myös tunnearvoa ❤
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos<3 Tunnearvo tekee just tästä kombosta vielä rakkaamman!
nouw.com/reettapelli
rospii
rospii,
Ihana toi setti! 😍Ihan mahtava tuuri, että oot tollasen löytänyt ja vielä mummon vaatekaapista. Pitää varmaan itsekin yrittää jos pääsisin ratsaamaan mummon vaatevarastoja, ties mitä aarteita sieltä vois löytyä..
nouw.com/rospii
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos!! <3 no ehdottomasti vähän ratsaamaan, koska sieltä voi löytyä vaikka mitä aarteita ;--)
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli